MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: MORBID ANGEL
bez klikania - Hitler?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ten fragment "Upadku" to jakiś fenomen - widziałem już tyle wersji że śmiało można by o tym napisać jakąś magisterkę:)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
ciekaw jestem, jak sie na ten fenoment zapatruja niemcy, ew osobnicy biegle wladajacy tymze jezykiem ;)
- koreaniec
- w mackach Zła
- Herezjarcha
- w mackach Zła
O rany...No po prostu piękne.
Koreaniec, co to jest i gdzie żeś to namierzył ? Będą dodawać takie obrazki do powieszenia na ścianę w "jeszcze bardziej deluxe" wersji Illud ?
Koreaniec, co to jest i gdzie żeś to namierzył ? Będą dodawać takie obrazki do powieszenia na ścianę w "jeszcze bardziej deluxe" wersji Illud ?
- koreaniec
- w mackach Zła
widać do kolegi Herezjarchy nie dotarła jescze moda na fejsbuka, albo nie polubił oficjalnego konta MA..Herezjarcha pisze:O rany...No po prostu piękne.
swoją drogą grafika kojarzy mi się z jehowskimi gazetkami
no i wrzuta w tym stylu byłaby o piekło lepsza niż opkładka Illud
Lefthandpathyoga
-
Okładka Illud przy tym obrazku po prostu nie istnieje. Gdyby coś takiego znalazło się na okładce byłbym bardziej niz zadowolony.
no dobrze, że się poprawiłeś - bo black metalem nie stoi :)Bonny pisze:no może nie w każdej, ale w większości
-
Co to niby ma być? Jakaś pedalska wersja karnawału w Rio? Tyle że zamiast szkół samby są szkoły techno?
- evildead
- weteran forumowych bitew
Stawiam dużą kasę, że ten clip robił prawiczek. ;)))dave pisze:
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
-
- rozkręca się
Porzygać się można - prawie jak przy "Radikult". :))))
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
haha ,mocne :D 1:50 pieknie wyszlo. zreszta duzo tego pedalstwa pasuje pod soundtrack:))dave pisze:
niech to miejsce niebawem zniknie
-
Okurva, bluźniercze naczynie. Chcę bluźniercze naczynie, a nalepiej cała bluźnierczą zastawę.kregozmyk pisze:http://www.witchinghour.pl/webshop/morb ... -2052.html
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- evildead
Tak a propos pedalstwa, ja to wyłączyłem po 5 sekundach - a tu proszę, oglądają do końca, jeszcze analizują sekundę po sekundzie. ;))pr0metheus pisze:haha ,mocne :D 1:50 pieknie wyszlo. zreszta duzo tego pedalstwa pasuje pod soundtrack:))dave pisze:
Intensive silence, all in blood red
- Najprzewielebniejszy
właśnie dotarło do mnie, że dziś, akurat dziś wolę płyty z Tuckerem niż z Vincentem..mają więcej powietrza i przestrzeni i to paradoksalnie nie przez obecność Tuckera, ale przez brak Vincenta.
ciekawe jak ustosunkuję się do tego jutro?
- moonfire
Prawie jak krwiożercza roślina. Był kiedyś taki horror - musical klasy Z.Baton pisze:Okurva, bluźniercze naczynie. Chcę bluźniercze naczynie, a najlepiej cała bluźnierczą zastawę.kregozmyk pisze:http://www.witchinghour.pl/webshop/morb ... -2052.html
- Silent_Sea
Jutro? Jutro sam sobie spuścisz wpierdol za takie głupie gadanie. ;)Analripper pisze:właśnie dotarło do mnie, że dziś, akurat dziś wolę płyty z Tuckerem niż z Vincentem..mają więcej powietrza i przestrzeni i to paradoksalnie nie przez obecność Tuckera, ale przez brak Vincenta.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Headcrab
- Kontakt:
To przez ostatnią płytę czy patrzysz na całokształt działalności Vincenta w MA?Analripper pisze:właśnie dotarło do mnie, że dziś, akurat dziś wolę płyty z Tuckerem niż z Vincentem..mają więcej powietrza i przestrzeni i to paradoksalnie nie przez obecność Tuckera, ale przez brak Vincenta.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Analripper pisze:właśnie dotarło do mnie, że dziś, akurat dziś wolę płyty z Tuckerem niż z Vincentem..mają więcej powietrza i przestrzeni i to paradoksalnie nie przez obecność Tuckera, ale przez brak Vincenta.

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?