Krawców Wierch zajebistyHatefire pisze:Skorzystaj Triceps. Beskid Żywiecki zawsze na propsie. Sam jutro napierdalam Soblówka - Oszast - Krawców Wierch.
CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CULTES DES GHOULES
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Hatefire
Taaa, lubisz, bo od tego parkingu na granicy, to w zależności od tempa to tylko jakieś 30-50 minut, a ty jesteś gruby ;-)maciek z klanu pisze:Krawców Wierch zajebisty
Serio mówiąc moje ulubione. Naprawdę bardzo urokliwie położone. Można tam kobietę wziąć i pokazać zachód słońca na Halą Krawcula. Jest tak romantycznie, że ruchanie gwarantowane ;-) Do tego żarcie ciekawsze niż nieśmiertelna pomidorowa z ryżem. W tym roku zeżarłem pikantną zupę z soczewicy i racuchy z jagodami. Jak ma się szczęście i trafi się, że menu są moskaliki, to od razu należy dwie porcje zamówić. W tym sezonie ponadto w okienku bufetu pojawiła się naprawdę urocza i piękna pani.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Gdy zaś chodzi o urocze i piękne dziewczęta w bufetowych okienkach, rekomenduję wycieczkę do schroniska na Halę Rysiankę w Beskidzie ŻywieckimHatefire pisze:Taaa, lubisz, bo od tego parkingu na granicy, to w zależności od tempa to tylko jakieś 30-50 minut, a ty jesteś gruby ;-)maciek z klanu pisze:Krawców Wierch zajebisty
Serio mówiąc moje ulubione. Naprawdę bardzo urokliwie położone. Można tam kobietę wziąć i pokazać zachód słońca na Halą Krawcula. Jest tak romantycznie, że ruchanie gwarantowane ;-) Do tego żarcie ciekawsze niż nieśmiertelna pomidorowa z ryżem. W tym roku zeżarłem pikantną zupę z soczewicy i racuchy z jagodami. Jak ma się szczęście i trafi się, że menu są moskaliki, to od razu należy dwie porcje zamówić. W tym sezonie ponadto w okienku bufetu pojawiła się naprawdę urocza i piękna pani.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- Hatefire
Nie lubię tego schroniska. 20 min dalej jest Lipowska Hala dużo lepsze.DeadButDreaming pisze:Gdy zaś chodzi o urocze i piękne dziewczęta w bufetowych okienkach, rekomenduję wycieczkę do schroniska na Halę Rysiankę w Beskidzie Żywieckim
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Akurat szedłem od dołu długa trasa :) wyjebany jak pies. Trasa zaczynała się takimi betonowymi płytami.Hatefire pisze:Taaa, lubisz, bo od tego parkingu na granicy, to w zależności od tempa to tylko jakieś 30-50 minut, a ty jesteś gruby ;-)maciek z klanu pisze:Krawców Wierch zajebisty
- Hatefire
Nic mi to nie mówi równie dobrze mogłeś iść od glinki jak i od rajczy przez trzy kopce :-) choć jak długa to od rajczy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Skonsultowałem z ciekawości z żoną i mówi że startowaliśmy w Rajczy. Tam są te betonowe płyty na samym początku bardzo strome. Szliśmy z psem i widoki mega, ludzi mało. Choć była to jedna z najtrudniejszych tras wysilkowo na jakiej byłem.Hatefire pisze:Nic mi to nie mówi równie dobrze mogłeś iść od glinki jak i od rajczy przez trzy kopce :-) choć jak długa to od rajczy.
- Bloodcult
To temat o CdG. O górach jest osobny temat. Idźcie se tam, ok ?
- Hatefire
Nie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
- Prodi
- postuje jak opętany!
A Ty jak uprawiałeś swoją przedsoborową propagandę z pozycji nawróconego metaloffca i robiłeś to tutaj a nie w temacie; Duchowość, religia etc. to było ok? Paradne.Bloodcult pisze:To temat o CdG. O górach jest osobny temat. Idźcie se tam, ok ?
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Bloodcult
Było a Ty świeżak krótko tu jesteś to się nie odzywaj.
- Prodi
- postuje jak opętany!
Parskłemjebłemleżę. Też mi argument - staż zarejestrowanego użytkownika forum MF miarą tego czy ktoś ma prawo się odezwać czy nie (i oczywiście wyznacznik ile w tym wszystkim siedzi), w chuj to niedorzeczne, ale cóż się dziwić - to dość powszechne podejście w tym miejscu. Jeszcze mnie o skład i płyty jakiegoś 3cio ligowego brutal detah metalowego kombo ze Sri Lanki zapytaj, albo na jakim koncercie byłem w '96 roku, będzie komplet.Bloodcult pisze:Było a Ty świeżak krótko tu jesteś to się nie odzywaj.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
hehehe :) stare dobre czasy się przypominają :) jak nie piszesz na danym forum z 10 lat minimum, to się nie odzywaj. trochę za tym tęsknię w sumie :D
- WARHEAD
- zaczyna szaleć
JUŻ JEST WZNOWIENIE , CULTES DES GHOULES - Angel of Poison and Death 12`LP !!!!!!!!!!!
https://www.utsogp.pl/cultes-des-ghoule ... -2054.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.utsogp.pl/cultes-des-ghoule ... -2054.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
Zamówione xD
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Gall
- weteran forumowych bitew
Schodzi jak ciepłe bułeczki. Jak znalazłem info, były 93 sztuki. Wot underground!
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
niezmiennie śmieszy mnie popularność tej nie powiem wydmuszki bo treść tam jakaś jest, nie mniej jednak jest to strasznie cipowata treść, sa to takie gusła nie diabły co straszą starą samotną babe na wsi podczas gotowania obiadu, a wy sie tym zachwycacie jebane stulejki, ale tak to własnie jest, jak mówiłem wczesniej stulejki przejeły metal, jestescie dla mnie tylko starymi rozdeptanymi plwocinami babci czesławy, kurwy, tfu
- SATYROS
- w mackach Zła
Lucjan, z tych guseł to bym tak jednak nie źartował....
Jeden mój znajomy, prosty chłop ze wsi za trzecim lasem, opowiadał z wielkim przejęciem, jak kiedyś zachodzi do sąsiadki, a ona, ku jego przerażeniu, biega po ścianach i suficie.
Wyjebał z tej chaty, bijąc przy okazji wszystkie rekordy sprinterskie.
Chyba w babę coś wstąpiło, bowiem podejrzewana była od zawsze w jakieś guślarstwa.
Dokładniejsze szczegóły mogę dosłać na PM.
Dodam, że świadek to facet prosty, ale poważny, nie pijący.
Jeden mój znajomy, prosty chłop ze wsi za trzecim lasem, opowiadał z wielkim przejęciem, jak kiedyś zachodzi do sąsiadki, a ona, ku jego przerażeniu, biega po ścianach i suficie.
Wyjebał z tej chaty, bijąc przy okazji wszystkie rekordy sprinterskie.
Chyba w babę coś wstąpiło, bowiem podejrzewana była od zawsze w jakieś guślarstwa.
Dokładniejsze szczegóły mogę dosłać na PM.
Dodam, że świadek to facet prosty, ale poważny, nie pijący.
- Sybir
Też poproszę - może się okazać, że trzeba spieniężyć kolekcję. Nie żebym był tchórzem podszyty, ale po co ryzykować? :V
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz