:-/ kiepski interes.panthyme pisze:Możesz sobie kupić mega wypasioną szafę grającą, wrzucić 200 płyt i mieć spokój.Castor pisze:Tylko to przekładanie ze strony A na B może trochę wkurzać, co? ;-D Zresztą ja jak nawet słucham z płyt CD to pilota używam jedynie do zmiany natężenia głosu:-) Jak włączam jakąś płytę to słucham jej od początku do samego końca, bez mieszania w kawałkach (bo nie przepadam), a to prawie tak samo jak w przypadku płyt LP, gdzie ta możliwości jest nieco utrudniona.
Tylko nie zapomnij wrzucić 2 złociszy przy zmianie płyty ;-)
FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: FURIA

- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no, niestety...ale nie mając wyboru zamówiłem. Lepsze to niż youtube :-)knaar pisze:Sporo osób się podniecało, że Pagan robi reedycję jedynki, a ci zrobili psikusa i wydali w digisraku :D
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ostatnio już 1sze bicie schodziło za 6-7 dyszek. Lepiej dopłacić drugie tyle i mieć inwestycje na przyszłość :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Cena lekko spadła na wieść o reedycji. Teraz jak reedycja jest zepsuta przez digi, to cena wydania z Death Solution znowu wzrośnie :)Lykantrop pisze:Ostatnio już 1sze bicie schodziło za 6-7 dyszek. Lepiej dopłacić drugie tyle i mieć inwestycje na przyszłość :-)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ktoś wie jaki duży był nakład MPJ wyd. Death Solution?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Oficjalnie 1000 sztuksów.manieczki pisze:ktoś wie jaki duży był nakład MPJ wyd. Death Solution?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Przebijam:Ritual pisze:Nie wiem, ale mam lepszą nowinkę:
"duszę wypuścił "przekrólewszcznie" MC soon available via d-a-p.org"
"new album of fds entitled 'nagranie z muzyką naiwną' has been finally finished. date of release via malignant voices tba. " ;)
- hvk
- rozkręca się
A mój egzemplarz reedycji jest upierdolony w środku jakimś klejem :<
edit: natomiast co do samego wydania to myślę, że jak na digipack to jest to wydane dość porządnie, ładnie się prezentuje na półce obok 1. wydania.
edit: natomiast co do samego wydania to myślę, że jak na digipack to jest to wydane dość porządnie, ładnie się prezentuje na półce obok 1. wydania.
"And only the locusts shall sing / At the end of the day"
- Morph
- Kontakt:
Upadek z rusztowania przeżył, jak kot mi po nim przebiegł to też, niestety dzisiaj zapomniałem go wyjąć z bluzy przed praniem no i rozmiękł był.hcpig pisze:A sama trwałość digipacka?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old