ja wlasnie slucham KILLING TECHNOLOGY i to ta jest najlepsza w tej chwili, ale BLAGAM pana, niech pan umyje uszy i skonczy te herezje - geniusz Voivod konczy sie - poki co - na Phobos. zarowno Negatron jak i wspomniany Phobos to GENIALNE plyty, a ta ostatnia to najlepszy album metalowy lat 90. nie ma co do tego zadnych watpliwosci.Edinazzu pisze:Fakt, w zasadzie wszystko od "Killing Technology" do "The Outer Limits" jest genialne. Każdy z tych albumów jest inny na swój: kosmiczny sposób dokonały. Wszystko zależy od nastroju chwili, który uznajemy za ten najlepszy.
VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: VOIVOD
this is a land of wolves now
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
thisRiven pisze: ja wlasnie slucham KILLING TECHNOLOGY i to ta jest najlepsza
- Glene
- weteran forumowych bitew
Debiut jest maksymalnie zajebisty.
- longinus696
- zahartowany metalizator
O to to. Najprawdziwsza słuszność.Riven pisze: ja wlasnie slucham KILLING TECHNOLOGY i to ta jest najlepsza w tej chwili, ale BLAGAM pana, niech pan umyje uszy i skonczy te herezje - geniusz Voivod konczy sie - poki co - na Phobos. zarowno Negatron jak i wspomniany Phobos to GENIALNE plyty, a ta ostatnia to najlepszy album metalowy lat 90. nie ma co do tego zadnych watpliwosci.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ja bym spokojnie dopisal do genialnych Infini, ale pewnie tylko ja
- Riven
- Kontakt:
Infini slyzalem caly raz :D. Cos czuje, ze ta plyta jest zajebista i dlatego sobie zostawiam na pozniej ;).
- Glene
Ja poslucham jej jak ja w koncu kupie,:D
- Riven
- Kontakt:
A wiecie moze czy gdzies mozna dostac to nowe live cd Warriors of Ice? Na allegro nie widze w tej chwili
-
Hollowman
- w mackach Zła
Kupiłem sobie wczoraj Infini, ale nie słuchałem jeszcze. Dobre?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Chujnia przeokrutna
-
Hollowman
- w mackach Zła
:D
- Headcrab
- Kontakt:
Wreszcie doczekałem się jakiejś krytycznej opini na temat Voivod.:)0ms pisze:Chujnia przeokrutna
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Bo tak naprawde nikt tutaj nie lubi Voivod, a ten temat istnieje tylko po to, zeby wkurwiac fanow Hate Eternal ;)
- Riven
- Kontakt:
centralnie;)
wlasnie slucham sobie Angel Rat, w sumie to ten album mam najmniej obcykany. ale to ma feeling. zajebiscie, ze wtedy poszli w takim kierunku, a nie robili kontynuacji z Nothingface.
wlasnie slucham sobie Angel Rat, w sumie to ten album mam najmniej obcykany. ale to ma feeling. zajebiscie, ze wtedy poszli w takim kierunku, a nie robili kontynuacji z Nothingface.
- Edinazzu
Nie mam nic do albumów nagranych z Forestem. Lubie obydwa. Jednak nie są to typowe albumy VOIVOD. Jest kosmos, ale brakuje mi tu tej punkowej motoryki tak charakterystycznej dla wszystkich pozostałych. Te albumy (Negatron, Phobos) maja trochę taki status jak F-G-H w dorobku MORBID ANGEL. Czyli nie wszyscy je kochająRiven pisze:ja wlasnie slucham KILLING TECHNOLOGY i to ta jest najlepsza w tej chwili, ale BLAGAM pana, niech pan umyje uszy i skonczy te herezje - geniusz Voivod konczy sie - poki co - na Phobos. zarowno Negatron jak i wspomniany Phobos to GENIALNE plyty, a ta ostatnia to najlepszy album metalowy lat 90. nie ma co do tego zadnych watpliwosci.Edinazzu pisze:Fakt, w zasadzie wszystko od "Killing Technology" do "The Outer Limits" jest genialne. Każdy z tych albumów jest inny na swój: kosmiczny sposób dokonały. Wszystko zależy od nastroju chwili, który uznajemy za ten najlepszy.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- longinus696
No, "Negatron" to akurat jest mocno punkowy.Edinazzu pisze: Nie mam nic do albumów nagranych z Forestem. Lubie obydwa. Jednak nie są to typowe albumy VOIVOD. Jest kosmos, ale brakuje mi tu tej punkowej motoryki tak charakterystycznej dla wszystkich pozostałych. Te albumy (Negatron, Phobos) maja trochę taki status jak F-G-H w dorobku MORBID ANGEL. Czyli nie wszyscy je kochają
- Edinazzu
Bardziej jednak piłem do PHOBOS.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- longinus696
A "Phobos" rzeczywiście punkowy nie jest, za to Ministry inspired i w ogóle genialny jest.Edinazzu pisze:Bardziej jednak piłem do PHOBOS.
Dla mnie ta płyta zasługuje na 10/10 albo i więcej.
- Riven
- Kontakt:
Ale to jest właśnie zajebiste w voivod, że potrafią pozbyć się swoich podstawowych atrybutów i nadal nagrać genialna muzykę :)