BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: BURZUM
Jeśli powstaną hity na miarę np. TOMHET to ja nie mam nic przeciwko.
-
- weteran forumowych bitew
Nie powstaną
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
- postuje jak opętany!
No to nieklawo.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Proszę, macie TU okładkę nowej płyty z detalami.
Wg mnie przedstawia ona amatora białej broni, który chcąc zaimponować swojej konkubinie pokaźną kolekcją, niechcący przebija ją dzidą. Mimo szoku, zachowuje resztki zimnej krwi, wskakuje na rydwan i mknie z ukochaną na pogotowie. Po wyrazie twarzy naszego bohatera-amanta widać wyraźnie, że sprawy potoczyły się nie do końca po jego myśli.
Jak zakończy się ta hitoria, mam nadzieję dowiedzieć się z islandzkich tekstów, dołączonych do albumu.
Wg mnie przedstawia ona amatora białej broni, który chcąc zaimponować swojej konkubinie pokaźną kolekcją, niechcący przebija ją dzidą. Mimo szoku, zachowuje resztki zimnej krwi, wskakuje na rydwan i mknie z ukochaną na pogotowie. Po wyrazie twarzy naszego bohatera-amanta widać wyraźnie, że sprawy potoczyły się nie do końca po jego myśli.
Jak zakończy się ta hitoria, mam nadzieję dowiedzieć się z islandzkich tekstów, dołączonych do albumu.
This is where everything goes backwards.
-
- postuje jak opętany!
Po prostu chciał jej zaimponować kolekcją płyt. Oczywiście kupionych w normalnej cenie, a nie takiej poniżej pasa :D
-
- postuje jak opętany!
No chyba, że kiedy jedli lunch, do drzwi mieszkania zapukał listonosz z przesyłką poleconą zawierającą płyty kupione na aukcji za 5 złotych : )
-
- zaczyna szaleć
Nie daj Boże! Zresztą już chyba wspominałem o Burzum i techno.manieczki pisze:jak taki nowy album będize to łykam całość!
kojarzy mi się to tylko z jedną osobą :DAegir pisze:No chyba, że kiedy jedli lunch, do drzwi mieszkania zapukał listonosz z przesyłką poleconą zawierającą płyty kupione na aukcji za 5 złotych : )
- vicek
- zahartowany metalizator
Burzum appeared from nowhere in 1991 with a demo tape made up of a dozen guitars-and-bass-only tracks in rehearsal quality. I made a few more or less successful metal albums, but they all always included at least some ambient music. With time I moved further and further away from metal, and today only the ambient music remains. Today (2013) I think I am done playing metal music for good.
Many of you followed Burzum through the years, some even from the beginning, and I think metal-Burzum deserves a proper "good bye". So, just like I started out I will finish metal-Burzum with a guitars-and-bass-only track in rehearsal quality. "Back to the Shadows" is made up of the last metal riffs I ever made (in 2012). It was never released in any way, or recorded (beyond what you hear here), and it will not either -- beyond this short "video".
Take it for what it is; a sentimental good bye to metal-Burzum.
The music is playing with an image of the 17 year-old me, taken from the time when some of the first Burzum tracks were made. You can see this track as a good bye to that fellow too.
You can use this music as you please privately, but the track is mine, so if you by any chance want to use it commercially you need a permission from me to do so.
NB! Remember that I don't have a Facebook account, so all those claiming to be me there are frauds.
;(;(:(
Many of you followed Burzum through the years, some even from the beginning, and I think metal-Burzum deserves a proper "good bye". So, just like I started out I will finish metal-Burzum with a guitars-and-bass-only track in rehearsal quality. "Back to the Shadows" is made up of the last metal riffs I ever made (in 2012). It was never released in any way, or recorded (beyond what you hear here), and it will not either -- beyond this short "video".
Take it for what it is; a sentimental good bye to metal-Burzum.
The music is playing with an image of the 17 year-old me, taken from the time when some of the first Burzum tracks were made. You can see this track as a good bye to that fellow too.
You can use this music as you please privately, but the track is mine, so if you by any chance want to use it commercially you need a permission from me to do so.
NB! Remember that I don't have a Facebook account, so all those claiming to be me there are frauds.
;(;(:(
-
- postuje jak opętany!
gitess kawałek, jakby żywcem wyjęty z pierwszych Burzum
- vicek
- zahartowany metalizator
kawałek kawałkiem , ale liczyłem na więcej jeszcze metalowych płyt
-
- w mackach Zła
najlepszy jego numer po wyjściu z więźnia .
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Raczej jak z instrumentalnych demek czyli rzadzi.White Pharaoh pisze:gitess kawałek, jakby żywcem wyjęty z pierwszych Burzum
Yare Yare Daze
-
No prosze, czyli jak chce, to jeszcze potrafi. Jest trans.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
no chyba go wotan opuścił. pewnie ogłosi wielki powrót do grania metalu za parę lat - jak tylko minie mu kryzys wieku średniego... a kawałek faktycznie niezły
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Szkoda. Ale z drugiej strony, to każda kolejna płyta po wyjściu z pierdla była coraz słabsza (Belus doskonały, Fallen dobry, Umskiptar taki sobie), więc może to i lepiej... Może jednak stworzy coś ciekawego na tych klawiszach...
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
A niech sobie nagrywa co chce, jego zespół i jego sprawa.Kiedy ludzie dadzą mu w końcu spokój,zazdroszczą chyba geniuszu,że potrafił tak znakomite płyty nagrać.Dla mnie to najbardziej wpływowy zespół na scenie BM i tyle.Varg zrobił swoje i za każdym razem nie musi nic udowadniać.
Destroy your life for Noisecore!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
bardzo mu zazdroszczę geniuszu i marzę o tym, żeby też spędzić 15 lat w pierdlu :(
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
Czysta epickość. Już te 2:27 zmiażdżyło mnie klimatem...White Pharaoh pisze:gitess kawałek, jakby żywcem wyjęty z pierwszych Burzum
Ostatnio zmieniony 29-04-2013, 18:04 przez raphi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bo ciebie nie stać na to żeby się obronić przed zagrożeniem...dał byś zaatakować i przycwelić komunistycznemu homoeksualiście w nadzieji iż może jednak uda ci się przeżyć jego atak...i dzięki temu nikt nie zamknie cię w celi bez komputerka ,internetu i kolekcji MP3. Pusssy84 !yossarian84 pisze:bardzo mu zazdroszczę geniuszu i marzę o tym, żeby też spędzić 15 lat w pierdlu :(