SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Vitriol
- weteran forumowych bitew
Re: SATYRICON
mieć to w dupie robić swoje
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
grac swoje.najpierw tarota postawic;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
[V]
;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
[V]
moze jakas okolicznosciowa ep Panowie?mam tytul;
The Nicram
:D
The Nicram
-
Vitriol
the masachist
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- beastov23
wyjąłeś mi to z kart. właśnie miałem to pisać.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
Heretyk
o to to to :) doskonale ujęte.[V] pisze:Jest to (od kilku już lat) jeden z najciekawszych I najbardziej interesujących zespołów na metalowej scenie,jestem niezmiernie ciekaw w jakim kierunku pójdą tym razem. Nie chce nadinterpretować I zbytnio przesadzać,ale zwróccie uwagę choćby na te promocyjne fotki..żadnych farbek na twarzch,ponurych min,ton żelastwa,bardzo fajnie uciekaja od tego typowego metalowego cliché ,jest dużo luzu,czuje ze z ta nowa płytą moga sie dziac fajne rzeczy. Metal potrzebuje zastrzyku świezości, potrzeba nam takich ludzi którzy z niejednego pieca chleb jedli i zdali test muzycznej dojrzalosci na najwyzsza note. Inni moga krecic trailery do ksiazek i rozwodzic sie w telewizji sniadaniowej o swoim zyciu osobistym.Drone pisze:Słuszna wydaje się antycypacja, która każe nazwać ten album mocnym kandydatem do płyty roku.
- Triceratops
Dokladnie. Piekne jest, urzekajace i hipnotyczne, pozostawiajace wiele niedopowiedzen, droga zakrecajaca w las. A na koncu tej drogi...Adrian696 pisze:no ktos cos wreszcie zauwazył :)Wódz 10 pisze:Fantastyczne jest to letnie tlo po lewej stronie

woodpecker from space
- Drone
Chciałem wczoraj to samo wkleić, ale już sobie darowałem. Akurat w przypadku Tiersena okładka dużo lepsza od monotonnej i nudnej zawartości :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Riven
- Kontakt:
No ta okladka jest bardzo ok, w przeciwienstwie do tego renderowanego gowna, ktore nazywacie 'zdjeciem' :D
this is a land of wolves now
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Czołowe pedalicha forum widzę już ejakulują nad nowym Pedoriconem. Wszystko w normie. Już widzę jak po premierze dr Samogwałt będzie pisał, że nowy album obalił komunizm, a rzesza pedalątek będzie mu wtórować. Zadziwiająca jest zdolność człowieka do samooszukiwania się.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Heretyk
- Drone
Coraz bardziej podoba mi się pisanina Plastka, od kiedy przestał używać klasycznych wulgaryzmów :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ta, poczekaj, aż 535 się włączy w "dyskusję". ;)
W życiu bym nie pomyślał, że będę bronić czegokolwiek, co polecał Triceps, ale... prośba. ;)Drone pisze:Akurat w przypadku Tiersena okładka dużo lepsza od monotonnej i nudnej zawartości :)
- Triceratops
To zwykla reaktywnosc, sam go tego nauczylem :D Na muzyce pewnie sie zna tak samo jak na fotografii (albo odwrotnie, co na jedno wychodzi) :D
woodpecker from space
- nicram
Oczywistość! :-)Drone pisze:Chciałem wczoraj to samo wkleić, ale już sobie darowałem. Akurat w przypadku Tiersena okładka dużo lepsza od monotonnej i nudnej zawartości :)
Rozwija się chłopaczyna, na naszych oczach. :-)Drone pisze:Coraz bardziej podoba mi się pisanina Plastka, od kiedy przestał używać klasycznych wulgaryzmów :)
all the monsters will break your heart
- Triceratops
- Deathless King
od jakiegos czasu strasznie Elliotta katuję, ten numer mnie na łopatki kłądzie, ale i drinking songs i howling songs katuje. piekne. tiersen mistrz. drone gluchy zjeb. jakos tak.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!