Co prawda to prawda, ale Lord Wind i Warraha też sroce spod ogona nie wypadły! :-)Skaut pisze: bo taki ąbięt gra tylko Varg. Awangarda z reguły jest trudna do podrobienia.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re:
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
Dwa wiadome Beherity, a plumkanie Varga to dwa inne przypadki. "Electric Doom Synthesis" do dzisiaj się broni i nigdy nie było żałosnym, leśnym gównem dla rozemocjonowanych, pryszczatych metaluszków, których wzruszało smętne plumkanie na Casio pensjonariusza, któremu zajebano mikrofon i gitarę. Do czego musiał sobie dorobić ideologię o murzyńskiej genealogii instrumentów strunowych i murzyńskiej genezie rock'n'rolla.metalized pisze:Raz toto słyszalem bedąc młodem i głupiem ale powtórki nie planuje i tak- tak samo dwa wiadome Beherity np- taka tam zbyteczna ciekawostka w dyskografiach. Jest to jest, słuchać przecież mi nikt tego nie każe, zawsze moge wrócić do np Det ...a pluc na to sobie mogę, kto mi zabroni.Lykantrop pisze:Ale co to ma w ogóle z ambientem wspólnego?Baton pisze:Nie ogarniam tej powszechnej niechęci do Daudi Baldrs i Hlidskjalf. Ok, nie są to wybitne płyty, w sumie jest to dosyć prostacki "ambjęt" zagrany na organkach z tesco
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Skaut
tak właśnie.Lykantrop pisze:Dwa wiadome Beherity, a plumkanie Varga to dwa inne przypadki. "Electric Doom Synthesis" do dzisiaj się broni i nigdy nie było żałosnym, leśnym gównem dla rozemocjonowanych, pryszczatych metaluszków, których wzruszało smętne plumkanie na Casio pensjonariusza, któremu zajebano mikrofon i gitarę.metalized pisze:Raz toto słyszalem bedąc młodem i głupiem ale powtórki nie planuje i tak- tak samo dwa wiadome Beherity np- taka tam zbyteczna ciekawostka w dyskografiach. Jest to jest, słuchać przecież mi nikt tego nie każe, zawsze moge wrócić do np Det ...a pluc na to sobie mogę, kto mi zabroni.Lykantrop pisze: Ale co to ma w ogóle z ambientem wspólnego?
Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Prawie się zgadzam. Prawie, bo choć Beherity sa z nieco wyższej półki, to i tak sa dla mnie niesłuchalne...Lykantrop pisze:Dwa wiadome Beherity, a plumkanie Varga to dwa inne przypadki. "Electric Doom Synthesis" do dzisiaj się broni i nigdy nie było żałosnym, leśnym gównem dla rozemocjonowanych, pryszczatych metaluszków, których wzruszało smętne plumkanie na Casio pensjonariusza, któremu zajebano mikrofon i gitarę. Do czego musiał sobie dorobić ideologię o murzyńskiej genealogii instrumentów strunowych i murzyńskiej genezie rock'n'rolla.metalized pisze: Raz toto słyszalem bedąc młodem i głupiem ale powtórki nie planuje i tak- tak samo dwa wiadome Beherity np- taka tam zbyteczna ciekawostka w dyskografiach. Jest to jest, słuchać przecież mi nikt tego nie każe, zawsze moge wrócić do np Det ...a pluc na to sobie mogę, kto mi zabroni.
Abigail, I know you're in control of her brain, Abigail
Łuuuuu łułu łuuuuuu.....
Łuuuuu łułu łuuuuuu.....
- Realista
- weteran forumowych bitew
Okładka jakby to był album Graveland...
-
Burzum, Graveland jeden ch.. liczy się attitude :D
- vicek
- zahartowany metalizator
no fakin łej :P mam nadzieje że będzie to inne plumkanie od dałdi baldirs i hildiskaf
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oby Varg nie odkrył w sobie zamiłowania do heavy metalu, bo może wyjść jeszcze większe (ale czy to możliwe???) gówno niż ostatni Darkthrone...;-(ZłyPan pisze:Abigail, I know you're in control of her brain, Abigail
Łuuuuu łułu łuuuuuu.....
all the monsters will break your heart
- vicek
- zahartowany metalizator
-
- zaczyna szaleć
Ja jebe x2vicek pisze:http://thuleanperspective.com/2013/03/2 ... its-cover/ ja jebe :E
Ale chyba tylko wtedy wróciłby do ukochanego przez większość darcia mordy.nicram pisze:Oby Varg nie odkrył w sobie zamiłowania do heavy metalu, bo może wyjść jeszcze większe (ale czy to możliwe???) gówno niż ostatni Darkthrone...;-(ZłyPan pisze:Abigail, I know you're in control of her brain, Abigail
Łuuuuu łułu łuuuuuu.....
Ostatnio zmieniony 21-03-2013, 22:07 przez raphi, łącznie zmieniany 2 razy.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Nie wiedziałem że Immortal to Jewrieje.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
hahaha, jaki rozkminiacz :Dvicek pisze:http://thuleanperspective.com/2013/03/2 ... its-cover/ ja jebe :E
ja to już nie wiem, czy on jest naprawdę mądry czy naprawdę głupi. chyba coś pomiędzy.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
On jest naprawdę. I to jest dopiero przerażający fakt.
-
Oceniając Krystiana po tym jak się ubiera stwierdzam, że uciekł z Toszka.