MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re: MGŁA
Widzę, że tu przenieśliśmy temat o ojcach polskiego metalu, więc se wkleję, a co
Silent_Sea pisze:Wkurwia mnie KAT, a konkretnie to, że nie ma wznowień ich płyt. Luczyk może se pogwizdać, bo wiadomo, że KAT to ROMAN ale by mogli dogadać się w temacie płyt do "Bastard" ... no dobra "Róże miłości... " też mogą być ;) ... zresztą prędzej czy później to i tak nastąpi, bo trzeba z czegoś żyć, więc lepiej by to było wcześniej ...
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
no, nobrb pisze:Tak sobie nakurwiam cały dzień Prism: Archiwe 2002-2004 i naszła mnie pewna myśl. Fajnie było by mieć podobną kompilację demówiek Mgły na półce.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Sova pisze:tak, również Psychopathia Sexualis
Aspa wystąpił razem z nimi
uu Psychopathia Sexualis to zajebisty numer wiec zazdrosc jest :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
wiedziałem, że cza było kurwa wziąć kredyt i jechać na ten fest ... mundry cebulak po szkodzie :C
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Sova
- rasowy masterfulowicz