ANTAEUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: ANTAEUS
Blood Libels to album kompletny i ich opus magnum. podejrzewam że nic większego nie udałoby się nagrać. Pozostała zajebista muzyka i szacunek, że nie dali się wyruchać przez trend i nagrywać pedalskich dysonansów i post rockowego gówna jak 90% kolegów.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
dlatego też napisałem, że byłby to siłowy temat, to był dobry krok, odeszli w chwalePlastek pisze:Blood Libels to album kompletny i ich opus magnum. podejrzewam że nic większego nie udałoby się nagrać. Pozostała zajebista muzyka i szacunek, że nie dali się wyruchać przez trend i nagrywać pedalskich dysonansów i post rockowego gówna jak 90%
kolegów.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
Ale nie powiesz, że trójka Aosoth jest płytą chujową czy nawet słabą. Solidna rzecz z dobrymi, o dziwo, sztucznymi bębnami
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
cała dyskografia trzyma poziom, tylko ludzie są problemem na mapie zawiści ;)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Trójka jest DOSKONAŁA, czwórka nieco słabsza, ale też bdb.
-
- w mackach Zła
Nic lepszego od Blood libels raczej by nie nagrali, wiec chyba to najlepsze rozwiazanie.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kolejny numer od vi do odsluchu
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... s-poisons/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... s-poisons/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
DeadButDreaming pisze:Podoba mi się, że po francusku i zaciekawiło mnie to brzmienie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
"https://www.youtube.com/watch?v=gFJQkW_ ... tml5=False
Something sick is on its way."
Taki post pojawił się na ich fb. Mam nadzieję, że chodzi o nowy album bo nawet jeżeli nie przebiją 'Blood Libels' to i tak jestem pewien, że będzie lepszy niż większość BM z ostatnich lat.
Something sick is on its way."
Taki post pojawił się na ich fb. Mam nadzieję, że chodzi o nowy album bo nawet jeżeli nie przebiją 'Blood Libels' to i tak jestem pewien, że będzie lepszy niż większość BM z ostatnich lat.
Ostatnio zmieniony 06-04-2016, 20:09 przez rmk, łącznie zmieniany 1 raz.
- COFFIN
Czasem lepiej nie psuć wrażenia, dlatego nie jestem pewny, czy byłby to dobry pomysł.
'Come the Blessed Madness'
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Niby tak, ale następce Blood Libels chętnie bym usłyszał. Z resztą zobaczymy czy w ogóle coś nagrają, bo takie info pojawiało się już kilka razy i nic z tego nie wyszło.COFFIN pisze:Czasem lepiej nie psuć wrażenia, dlatego nie jestem pewny, czy byłby to dobry pomysł.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak bedzie to poziom szczaly w sertzu lub zblizony to milo, jak nie to nbdb i Plastek bedize mogl powylewac troche pomyj :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- Kontakt:
Na razie zaczynam się leciutko brandzlować. I bardzo czekam na jakiś konkret.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Strzała w sercu bdb, wracam regularnie.manieczki pisze:Jak bedzie to poziom szczaly w sertzu lub zblizony to milo, jak nie to nbdb i Plastek bedize mogl powylewac troche pomyj :)
- COFFIN
No zobaczymy, czy tym razem coś z tego wyjdzie. Gowna jakiegoś pewnie by nie nagrali, wiec można spokojnie poczekać.rmk pisze: Niby tak, ale następce Blood Libels chętnie bym usłyszał. Z resztą zobaczymy czy w ogóle coś nagrają, bo takie info pojawiało się już kilka razy i nic z tego nie wyszło.
'Come the Blessed Madness'
-
- zaczyna szaleć
fajny bas momentami, ale poza tym to taka nuda, że ja pierdolę.manieczki pisze:kolejny numer od vi do odsluchu
-
Posunę sie dalej, Blood Libels to najlepsza płyta Black Metalowa kiedykolwiek. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie czegoś bardziej ekstremalnego a zarazem mocniej wsysającego w swoja chorobę bez efektu odrzutu. W tym tygodniu przeleciała z 4 razy. I tak jak oddaje ciepły stolec na te wszystkie Mgły, Furie, Plagi i inne polskie wynalazki(nie tylko polskie ale ogólnie na tą konwencje muzyczną z małymi wyjątkami) tak tej płycie kurwa stawiam pomnik z granitu pfu..... z kości to znaczy.Plastek pisze:Blood Libels to album kompletny i ich opus magnum. podejrzewam że nic większego nie udałoby się nagrać. Pozostała zajebista muzyka i szacunek, że nie dali się wyruchać przez trend i nagrywać pedalskich dysonansów i post rockowego gówna jak 90% kolegów.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.