BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: BURZUM
http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... ni-vestan/
Tracklista i krótki opis nadchodzącego albumu. Szykuje się kolejny niemetalowy strzał... Zobaczymy co wyjdzie
najpierw darkczłon teraz burcum robi se psikusa :D
Tracklista i krótki opis nadchodzącego albumu. Szykuje się kolejny niemetalowy strzał... Zobaczymy co wyjdzie
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- vicek
- zahartowany metalizator
ja jebie, hmn ale dziwne to bo na jego stronie nie ma żadnych informacji o tym .
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ja tam do Varga też nic nie mam, niech sobie nagrywa co chce, wiadomo było od samego początku,że po wyjściu z pierdla nie nagra już takich płyt jak np.`Hvis Lyset Tar Oss` czy `Filosofem`.Każdą co wyda to mogę posłuchać z ciekawością mimo,że nie muszę mieć do każdej duży sentyment.Z Darkthrone jest podobnie,mimo,że ta zmiana ich stylu mi się nie podoba od kilki płyt i wolę ich wcześniejsze nagrania to przecież nie będę nad tym płakał co obecnie grają.To ich sprawa.Zresztą zawsze można sięgnąć po jakąś inną kapelę grającą grim / raw necro black metal hehe.Od chuja tego jest.
Destroy your life for Noisecore!
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Sфlarguрi («Sun-god»)manieczki pisze:http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... ni-vestan/
Tracklista i krótki opis nadchodzącego albumu.
Aha, to teraz bóg jest gupi.
This is where everything goes backwards.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
plumk plmuk plumk
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rozkręca się
ja tam lubię 1 połowę umskiptar, ale jak ten fragment z trailera jest jakąś próbką tego co będzie na płycie to chyba to czego się spodziewałem... czyli muzyka w sam raz, żeby pójść to jakiegoś neandertalskiego lasu, posłuchać szumu wodospadu, śpiewu ptaków, siąść na kamieniu i porządnie się zdefekować. tak jak latają mi koło chuja różne mortiisy i ulvery i całe ogólnie techno (chociaż tangerine dream akurat słyszałem), tak pewnie i to. na nwn było pare dni temu, że viki nowy album nagrywa i się niepotrzebnie podjarałem..
-
- zaczyna szaleć
Sry ale na razie Burzum nie jest u mnie w stanie przebić się przez zajebistość nowego Darkthrone
-
- zaczyna szaleć
Podkład muzyczny to nic innego jak Han Som Reiste z Det Som Engang Varmanieczki pisze:
plumk plmuk plumk
- Kosturr
- zaczyna szaleć
ja mam nadzieje, że to jakaś plotka jest... nie lubię tych czysto nie metalowych płyt Burzummanieczki pisze:http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... ni-vestan/
-
- zaczyna szaleć
Co Ty chcesz, zajebiste są. Chciałbym usłyszeć jedynie jakiś nowy ambient (na coś mocniejszego to już raczej nie ma nadziei) a nie odgrzewanego kotleta (no, powiedzmy że kotleta w nowej panierce). Dobre plumkanie nie jest złe. Fajnie by było jakby stworzył jakiś nowy medytacyjny kawałek pokroju "Rundgang..." bo to dobrze mu wychodzi.
- RopetAvSjelen
- rozkręca się
- Kontakt:
Ja jak większość ludzi tutaj uważam, że czasy świetności Burzum to albumy od Burzum do Filosofem ;)
-
- postuje jak opętany!
Ale Dauði Baldrs i Hliðskjálf też nie w kij dmuchał!! :-)))
- metalized
- weteran forumowych bitew
Taaaa jasne, po razie posłuchano i oddano w cholere.Antychróst pisze:Ale Dauði Baldrs i Hliðskjálf też nie w kij dmuchał!! :-)))
P.J.E.C.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
http://www.burzum.org/eng/library/east_ ... moon.shtml
Ulver miał utwór pod takim tytułem jak nowy Burzum, tyle, że nie po islandzku, a po norwesku: Østenfor Sol og Vestenfor Maane.
Ulver miał utwór pod takim tytułem jak nowy Burzum, tyle, że nie po islandzku, a po norwesku: Østenfor Sol og Vestenfor Maane.
-
- postuje jak opętany!
I wszyscy czytali pewnie Asbjørnsena i Moe.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Może nie wszyscy, ale pewnie wielu ;) np. Dismal Euphony - Soria Moria Slott.
- Kosturr
- zaczyna szaleć
zajebiste to są ~2 kawałki ambientowe na płytę w ramach urozmaicenia i to pod warunkiem, że nie są kurewsko długie.raphi pisze:Co Ty chcesz, zajebiste są. Chciałbym usłyszeć jedynie jakiś nowy ambient (na coś mocniejszego to już raczej nie ma nadziei) a nie odgrzewanego kotleta (no, powiedzmy że kotleta w nowej panierce). Dobre plumkanie nie jest złe. Fajnie by było jakby stworzył jakiś nowy medytacyjny kawałek pokroju "Rundgang..." bo to dobrze mu wychodzi.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
wtedy to się intro i outro nazywa.Kosturr pisze:zajebiste to są ~2 kawałki ambientowe na płytę w ramach urozmaicenia i to pod warunkiem, że nie są kurewsko długie.raphi pisze:Co Ty chcesz, zajebiste są. Chciałbym usłyszeć jedynie jakiś nowy ambient (na coś mocniejszego to już raczej nie ma nadziei) a nie odgrzewanego kotleta (no, powiedzmy że kotleta w nowej panierce). Dobre plumkanie nie jest złe. Fajnie by było jakby stworzył jakiś nowy medytacyjny kawałek pokroju "Rundgang..." bo to dobrze mu wychodzi.
Coś tam było! Człowiek!
-
- zaczyna szaleć
Re: Re:
Gdy pierwszy raz słuchałem intro do Fallen, to od razu skojarzyło mi się ono z gotującymi się jajkami na twardo. Daleki od prawdy nie byłem. Natomiast pierwsze skojarzenie dla intra z Belus to podnoszenie i ciskanie o beton pustej puszki po coli lub piwie. Tu akurat byłem daleki od prawdy :DKosturr pisze:I o to mi dokładnie chodzi :DSkaut pisze:wtedy to się intro i outro nazywa.