CULTES DES GHOULES

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

Re: CULTES DES GHOULES

05-08-2019, 20:52

Bloodcult pisze:
po prostu szkoda Ci było poświecić kolekcje w imię nowej zelockiej pozy
A żebyś wiedział. Może nawet nie tyle pozbyć się CD co zrezygnować z samej muzyki. To zdecydowanie najtrudniejsze. Brak seksu, prochów czy walenia gruchy ma przynajmniej jakieś zalety. Jest niby mnóstwo fajnej muzyki ale brak czegoś co zawsze w pobliżu zmienia znacznie bardziej niż się tego spodziewałem.
I takie postawienie sprawy jasno cenię. Sam zmagam się ze swoimi przypadłościami, sporo pracy przede mną, ale jakoś ogarniam. Jak się chce to się da odciąć nawet od czegoś, co wydaje się drugą naturą.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

05-08-2019, 21:00

nicram pisze: Strasznie nie lubię kłamczuchów. Przy wzroście 184 cm ważę 75 kg. Wszyscy mi mówią, że jestem chudy... a tak bez agresji, czy zgodzisz, się, że jesteś jednak hipokrytą?
spasiony to ty byłeś w metaforze która napisałem :) więc to żadne kłamstwo :)
W twoje 184 to w żaden sposób nie uwierzę bo jesteś mniej więcej mojego wzrostu :) widziałem i w żaden sposób mi nie powiesz ze to kłamstwo :) Nie bądź Trotzkym co to twierdził ze ma dwa metry a jak go na żywo zobaczyłem to może te 180-185 miał :)

Hipokrytą bym był gdybym twierdził CdG to nic takiego. A to jest zło - nie przeczę - kwestionuje tylko w jakim stopniu.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-08-2019, 21:12

Chyba mnie mylisz z Rivenem. Obaj jesteście ode mnie sporo niżsi. Jak nie wierzysz, to zapraszam na pomiar. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-08-2019, 21:33

Możliwe że jestem niższy ale to nadal nie świadczy że Ty masz 184 :)
Drone pisze:głosił słowo pałą.
Gdyby tak było to ja pałą wymuszałbym na Was sprzedanie płyty CdG, a tym czasem jest odwrotnie :)
Drone pisze:Kol. bloodcult, przy okazji mam pytanie, czy w Polsce jest jakaś agenda intelektualna, która zajmuje się tym katolicyzmem tradycyjnym ("przedsoborowym"), mszami trydenckimi itd.? Czy to są inicjatywy oddolne wiernych i pojedynczych duchownych?
Nie wydaje mi się. Benedykt XVI działał na rzecz upowszechnienia tradycji, ale znanych mi struktur to nie stworzyło. W Łodzi są to oddolne inicjatywy zdominowane niestety przez szurię.

Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-08-2019, 21:44

Qrde, co 2-3 lata jestem na badaniach okresowych. Mierzą mnie wtedy i ważą. I tak od kilku lat. Wciąż od 18 roku życia wychodzi ten sam wynik. Może Jezus Stadiometrowy źle ci powiedział...:-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-08-2019, 21:45

Już, dobrze, dobrze...

Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

05-08-2019, 21:58

Co wy wolicie w nos ? Sodę kaustyczną ? Ja pierdole....
535

05-08-2019, 22:47

Widzę, że z moim metrem sześćdziesiąt dziewięć nie mam tu czego szukać, natomiast odkąd się tutaj zarejestrowałem caly czas czekam na komisyjne mierzenie siusiaków..
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

05-08-2019, 23:36

o skurwesyn, sie nie da czytać tego forum ostatnio juz nijak, byrdziu "2" zagościł i urabia wszystkich, a ci jeszcze wchodzą w polemike, he he kurwo ale swąd, plwam na was jebane rozdeptane plwociny
Sturm
postuje jak opętany!

05-08-2019, 23:58

Drone pisze:Czy w Polsce jest jakaś agenda intelektualna, która zajmuje się tym katolicyzmem tradycyjnym ("przedsoborowym"), mszami trydenckimi itd.? Czy to są inicjatywy oddolne wiernych i pojedynczych duchownych?
Najbliżej czegoś takiego po stronie kościelnej byłaby grupa księży z Instytutu Dobrego Pasterza, a po świeckiej — pismo „Christianitas”. Jeżeli mowa oczywiście o kręgach pozostających w łączności z Rzymem w sensie obecnego lokatora Pałacu Apostolskiego, sedewakantyści to osobna historia.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

06-08-2019, 08:21

Bloodcult pisze:Brak seksu, prochów czy walenia gruchy ma przynajmniej jakieś zalety.
Jakie? ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
maciek z klanu

06-08-2019, 09:22

nicram pisze:Qrde, co 2-3 lata jestem na badaniach okresowych. Mierzą mnie wtedy i ważą. I tak od kilku lat. Wciąż od 18 roku życia wychodzi ten sam wynik. Może Jezus Stadiometrowy źle ci powiedział...:-)
Chyba niekatolicka poradnia. Proszę zmienić żebyśmy wiedzieli ile masz wzrostu :))
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

06-08-2019, 11:34

535 pisze:Widzę, że z moim metrem sześćdziesiąt dziewięć nie mam tu czego szukać, natomiast odkąd się tutaj zarejestrowałem caly czas czekam na komisyjne mierzenie siusiaków..
Najwyższy czas założyć odpowiedni temat, czyż nie?
Tylko trzeba określić metodyke badań, w celu uzyskania obiektywnych, weryfikowalnych pomiarów poszczególnych kuśków.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
Awatar użytkownika
maciek z klanu

06-08-2019, 11:49

Lord Gorloj pisze:
535 pisze:Widzę, że z moim metrem sześćdziesiąt dziewięć nie mam tu czego szukać, natomiast odkąd się tutaj zarejestrowałem caly czas czekam na komisyjne mierzenie siusiaków..
Tylko trzeba określić metodyke badań, w celu uzyskania obiektywnych, weryfikowalnych pomiarów poszczególnych kuśków.
Uprasza się żeby pomiarów dokonywała mothra.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Drone

06-08-2019, 12:09

Sturm pisze:
Drone pisze:Czy w Polsce jest jakaś agenda intelektualna, która zajmuje się tym katolicyzmem tradycyjnym ("przedsoborowym"), mszami trydenckimi itd.? Czy to są inicjatywy oddolne wiernych i pojedynczych duchownych?
Najbliżej czegoś takiego po stronie kościelnej byłaby grupa księży z Instytutu Dobrego Pasterza, a po świeckiej — pismo „Christianitas”. Jeżeli mowa oczywiście o kręgach pozostających w łączności z Rzymem w sensie obecnego lokatora Pałacu Apostolskiego, sedewakantyści to osobna historia.
Dzięki. Czasami przeglądam artykuły z "Christianitas" - mają obsesję na punkcie współczesności, żyją rozważaniami o neomarksizmie, LGBT, kulturze śmierci itd. Ten zatroskany ton o los społeczeństwa i ojczulkowate rady są niezwykle zabawne ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
bartwa

06-08-2019, 12:15

Drone pisze:
Sturm pisze:
Dzięki. Czasami przeglądam artykuły z "Christianitas" - mają obsesję na punkcie współczesności, żyją rozważaniami o neomarksizmie, LGBT, kulturze śmierci itd. Ten zatroskany ton o los społeczeństwa i ojczulkowate rady są niezwykle zabawne ;)
Z podobnych pobudek (rozrywkowych) przeglądam czasem jehowe gazetki. Choć zdarzają się tam też ciekawe, nie religijne artykuły.
Awatar użytkownika
Drone

06-08-2019, 12:24

W przypadku tego "Christianitas" podwójnie zabawne jest to, że pod płaszczykiem wyszukanego słownictwa i napuszonych wywodów kryją się poglądy zwykłego Janusza spod Biedry wypatrującego lewaków ze swojej oblężonej twierdzy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Sturm
postuje jak opętany!

06-08-2019, 12:40

Drone pisze:
Sturm pisze:
Taki lajf. Jedynym ciekawym autorem w tych szeroko rozumianych kręgach pozostaje Jacek Bartyzel (zadaje się z sedewakantystami spod znaku komicznego Adriana Nikla (któremu skądinąd black metal nie jest obcy), ale mimo miotana gromów na Franciszka chyba wciąż pozostaje tradsem obediencji rzymskiej), z tym że z biegiem czasu zupełnie odkleił się od rzeczywistości, mentalnie żyje gdzieś wśród baskijskich karlistów i nie za bardzo jest stanie wypowiadać się sensownie o czymś innym niż historia politycznego tradycjonalizmu, im dawniejsza tym lepiej, bo już kiedy zabiera się za wiek XX, zgrzyta. No i Wielomski, który jednak chyba jest wciąż maurrasowskim „katolikiem bez łaski wiary”, zatem koncentruje się na sferze politycznej — i gdyby nie pieprzył jak najęty na temat bieżączki, można by go uznać za postać całkiem wybitną, w odróżnieniu od Bartyzela nie zatrzymał się w stuporze w roku 1789 i potrafi trzeźwo patrzeć na procesy dziejowe. Zatem ta wybitność ogranicza się do zakresu, w którym jest historykiem.

A teraz wracamy do mierzenia rząpi.
Awatar użytkownika
Hatefire

06-08-2019, 13:09

Lord Gorloj pisze:
Proponuję 10 minut pobytu w wannie z zimną wodą potem oglądanie 5 minutowej kompilacji wypowiedzi posłanki Sobeckiej. Pomiar od ujścia cewki moczowej do nasady z pominięciem stulei.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
TheDude

06-08-2019, 13:13

Konkurs na sikanie do celu i strącanie np. puszek też by był ciekawym wydarzeniem. Ewentualnie sikanie w środek winyla wzgardzanej kapeli, w taki sposób, że za winylem stoi pokal i mierzona jest ilość moczu, który przedostał się przez dziurkę. Wygrywa oczywiście sikawkowy, który miał największy wynik. Kwestię wypicia efektów konkursu można potem rozwiązać kolejną konkurencją. Niezależne jury robi kabinę a w niej dwoje drzwiczek. Po rzucie monetą wybierane są odpowiednie drzwiczki i należy wypić zawartość pokala z wylosowanej komory.
ODPOWIEDZ