SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
535
Re: SATYRICON
Zbieraczom jagód nigdy nie było po drodze z hurtownikiem, mimo, że jeden od drugiego zależny...
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Odp: SATYRICON
Kurwa mać, przez ten cały hype kupiłem sobie TAoN :(
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Hollowman
- w mackach Zła
Ja tez niedawno :)) wczesniej znalem calkiem niezle bo mialem pozyczone od kumpla ale ostatnio wylapalem na allegro za 27 zl wersje 2cd + koszulka wiec sie chyba oplacalo :)
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Storm (of the Destroyer) był świetną przeciwwagą dla K.I.N.G. na singlu o tym samym tytule.
This is where everything goes backwards.
- Sybir
Też znałem nieźle wcześniej, ale własnej kopii nie miałem ciśnienia posiadać - a zakupiłem zwykłą wersję, tej z koszulką chyba już nie ma. W każdym razie, niezłą ofertę trafiłeś.Hollowman pisze:Ja tez niedawno :)) wczesniej znalem calkiem niezle bo mialem pozyczone od kumpla ale ostatnio wylapalem na allegro za 27 zl wersje 2cd + koszulka wiec sie chyba oplacalo :)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
535
UFFF ... Dzięki nam Panowie nie będą musieli na swej stronie umieszczać przycisku DONATE. Kolejna grupa Norwegów uratowana.
-
Hollowman
- w mackach Zła
Trzeba bedzie podkrecic hype jak bedzie wychodzic plyta, wtedy moze starczy na trzecie Porsche!
- Sybir
Zgłaszam się na ochotnika do udziału w tej akcji :DHollowman pisze:Trzeba bedzie podkrecic hype jak bedzie wychodzic plyta, wtedy moze starczy na trzecie Porsche!
- COFFIN
Sugerujesz coś na miarę 'Battles in the North'?;)535 pisze:z półmetrowej zaspy?
'Come the Blessed Madness'
-
Heretyk
Re:
jakbym sam to napisał. na fali hajpu się przekonałem do ostatniej. znaczy zawsze ją lubiłem, ale dostrzegam teraz, że jest lepsza niż mi się wcześniej wydawało. przy czym ND nadal lubię bardziej.Skaut pisze:No proszę, tyle lat uważałem tę płytę za rozczarowanie względem "Now, Diabolical", a jednak coś ruszyło. "The Age Of Nero" nie jest takie złe. Może nadal nie tak dobre jak poprzednia, ale przekonałem się. Jedynie "Last Man Standing" odstaje od całości. Gdyby brzmienie "Now, Diabolical" miało pierwotną surowiznę następnej, dostalibyśmy krążek idealny. Ale fakt faktem, że to na "The Age Of Nero" Frost odjebał najlepsze partie perkusji.
- Nerwowy
RE 10/10
V 8,5/10
N,D 9/10
TAON 8/10
Tak to widzę na ten moment :)
V 8,5/10
N,D 9/10
TAON 8/10
Tak to widzę na ten moment :)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Arisowicz
- w mackach Zła
źle to widzisz.
- Self
- rasowy masterfulowicz
OK, słucham se Nemesis Divina po 14159688 latach przerwy. No dobra, jakaś totalna sraka padaka toto może nie jest, ale jak wchodzi ten riff od mniej więcej 4. minuty w Forhekset to zastanawiam się, czy Satyr zamiast blackmetalowców nie werbował wtedy do studia skrzatów... Tak czy inaczej:
>>>>>>>>>> 
>>>>>>>>>> 
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Self
- rasowy masterfulowicz
Świetna to dużo powiedziane, ale na pewno znośna.
-
535
Nemesis Divina to JEST świetna płyta, tylko się słabo starzeje. Takie numery jak poniższy decydują o sile tego materiału. Trzeba być kompletnym ignorantem, by twierdzić inaczej.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
535 pisze: Takie numery jak poniższy decydują o sile tego materiału.
Zawsze uważałem że to jeden z najlepszych numerów Satyricon.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Arisowicz
- w mackach Zła
http://www.metalfan.nl/article.php?sid=11775recording for the new Satyricon record is set to begin in February and last through the summer, with a planned release date in September!
!!!