NECROS CHRISTOS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NECROS CHRISTOS
ja jebię, a avatary widzę coraz lepsze...
- Block69
- zahartowany metalizator
Nie no, fajna płyta na poziomie debiutu tylko w ogóle nie chce mi sie tego słuchać.
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky
trzeba słuchać, słuchać i jeszcze raz słuchać ;)Maleficio pisze:kurde, musze znowu posluchac
trochę w okolicach Kali Ma nudniej, ale generalnie masa masa masa
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
bardzo ładnie napisane.Block69 pisze:Nie no, fajna płyta na poziomie debiutu tylko w ogóle nie chce mi sie tego słuchać.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
bardzo dobra płyta - oczywiście chce mi się jej słuchać, robię to prawie codziennie :) Rozwalają mnie wokale i klimat tego albumu - zdecydowanie należę do 20 osób, które tak naprawdę rozumieją NECROS CHRISTOS :)
dla mnie to tak odrębne światy jak "Król lew" i "Drzwi obok" :) Niby przy jednym i przy drugim można się wzruszyć, ale forma jakby inna ;)twoja_stara_trotzky pisze:ta płyta to mokry sen Nile ;)
- Sebol
- zaczyna szaleć
CD w koncu dotarlo, i jest roznie, ale jak najbardziej na plus... Czesc "metalowa" wchodzi ladnie, ale mam pewne problemy z przerywnikami i ich iloscia oraz jakoscia. Slucham dalej.
- FENIKS
- w mackach Zła
dalej wpółczuje wszystkim co 'rozumieją' NC? Bo ja próbowałem po raz kolejny i po raz kolejny nic z tego nie wyszło temat tej płyty można umieścić w folk wioskowych przyspiewkach.
To jest tak jak z moim rozczarowaniem roku czyli ostatnia płyta impiety. Wszystko można zmieścić w 15minutach a ci klepią przez 40. To samo NC? Wykasować intra i intra do intr i zostawić połowę skondensowanego mięsa. Może była by uczuć jak przy dobrym steku choć nie pierwszej próby.
To jest tak jak z moim rozczarowaniem roku czyli ostatnia płyta impiety. Wszystko można zmieścić w 15minutach a ci klepią przez 40. To samo NC? Wykasować intra i intra do intr i zostawić połowę skondensowanego mięsa. Może była by uczuć jak przy dobrym steku choć nie pierwszej próby.
- Frosthark
- rozkręca się
Właśnie na nowej płycie NC kawałki metalowe są słabsze od intr i przerywników (które same w sobie są zacne). Jak dla mnie ta płyta to rozczarowanie po świetnym debiucie.
- Melepeta
- w mackach Zła
Przecież nie ich wina że gustują w mięsie podanym z rozwodnionym sosem ;)FENIKS pisze:dalej wpółczuje wszystkim co 'rozumieją' NC? Bo ja próbowałem po raz kolejny i po raz kolejny nic z tego nie wyszło temat tej płyty można umieścić w folk wioskowych przyspiewkach.
Six o clock.
-
- zaczyna szaleć
Bo ja próbowałem po raz kolejny i po raz kolejny nic z tego nie wyszło temat tej płyty można umieścić w folk wioskowych przyspiewkach.
Z jednej skrajności w drugą, bez przesady panowieWłaśnie na nowej płycie NC kawałki metalowe są słabsze od intr i przerywników (które same w sobie są zacne).
- Frosthark
- rozkręca się
Tylko wyrażam swoją opinię. Metalowe wałki są kwadratowe i bez polotu, w przeciwieństwie do jedynki.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
to nowe coś obok debiutu nawet nie leżało. zaorać- niech jadą w deltę Nilu i nagrywają folkowe serenady bez pozowania na złych szatanistów.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
jak dla mnie jedyną większą wadą albumu jest zbytnia jego rozwlekłość. niestety, ale zdarza się, że zaczynam ziewać w trakcie odsłuchu. skrócić to wszystko trochę i właściwie nie miałbym żadnych zastrzeżeń. klimat, ciężar, riffy, wokale, przerywniki, brzmienie - to wszystko mi odpowiada
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i co polaczki co tutaj taka cisza?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Od "polaczków" to możesz swoją starą wyzywać jak ją rżniesz w dupsko! Jesteś zwykłą gnidą i Necros Christos mieli kości takich zasrańców jak ty na pył!
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Deathless King
aleś Ty nerwowy, idz poruchaj ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Silent_Sea
...nie będzie frajer pluł nam w twarz, a od ruchania to już mnie głowa boli. ;)
- Deathless King
to moze teraz Ty badz z tyłu ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zwalić ci konia?Silent_Sea pisze:Od "polaczków" to możesz swoją starą wyzywać jak ją rżniesz w dupsko! Jesteś zwykłą gnidą i Necros Christos mieli kości takich zasrańców jak ty na pył!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Silent_Sea
Nie, dzięki za propozycję, ale nie... Zapytaj resztę towarzystwa - ktoś tam był co lubił Queen. ;)