w cenie biletu sauna gratis ;-)Nasum pisze:Że o doskonałej miejscówce w postaci Chorzowskiego Red Black nie wspomnę.
ATHEIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ATHEIST
Guilty of being right
- dzik
- zahartowany metalizator
Niekoniecznie. Niektóre płyty wydają w normalnych pudełkach.Pacjent pisze:Nie cieszę się tak do końca, bo pewnie będzie to wydane w digipacku, a poza tym kontrakt z Agonią zwykle nie oznacza koncertu w naszym kraju :)
dobry kościół to kościół spalony
-
będzie nowa płyta pierdolonego ATHEIST. już można klękać. mniejsza o jakieś tam wydanie
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i koncert nad Wisłą też powinien być.dzik pisze:Niekoniecznie. Niektóre płyty wydają w normalnych pudełkach.Pacjent pisze:Nie cieszę się tak do końca, bo pewnie będzie to wydane w digipacku, a poza tym kontrakt z Agonią zwykle nie oznacza koncertu w naszym kraju :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Niech zagrają w CzechoSłowacji. U nas przyjdzie czterdzieści osób i potem znowu przeczytam na jakimś niszowym forum dla brudasów, że Atheist to w miarę znana kapela.
-
- weteran forumowych bitew
postuluję by koncert odbył się w lipcu lub sierpniu w amfiteatrze w rewalu
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Żułek
nie ma być w stolicy tak jak poprzedni który został odwołany
trzeba się wywiązywać :P
trzeba się wywiązywać :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Patrząc na dzisiejsze czasy to tak właśnie jest. 30 lat minęło jak w mordę strzelił.535 pisze:Atheist to w miarę znana kapela.
- nicram

Original Album Collection, Bardzo mnie cieszy, że SOM wydało to bez żadnych gównianych bonusów i w plastikowym pudełku.
all the monsters will break your heart
- Medard
Chyba to już z rok temu widziałem w sklepach albo na aukcjach. A może to była kolekcja remasterów, nie pamiętam.nicram pisze:
Original Album Collection, Bardzo mnie cieszy, że SOM wydało to bez żadnych gównianych bonusów i w plastikowym pudełku.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- nicram
Z rok temu to chyba nie. Chyba, że jesteś Nostradamusem. :-) Wyszło 23 marca 2018 roku.
all the monsters will break your heart
-
- w mackach Zła
Mam to wydanie, kupiłem w miarę tanio, wydane dobrze i zawiera to co powinno takie wydawnictwo zawierać, teksty, składy na każdej płycie itd, tyle że dźwięk w przypadku pierwszych trzech płyt remasterowany.
- Medard
To może widziałem w kwietniu lub maju 2018, sporo czasu minęło.nicram pisze:Z rok temu to chyba nie. Chyba, że jesteś Nostradamusem. :-) Wyszło 23 marca 2018 roku.
Remastery, które i tak tanio chodzą pojedynczo.
- Żułek
akurat bonusy są bardzo fajne w tym przypadku ;)nicram pisze:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Harlequin
Z ciekawości chciałem sprawdzić z kim teraz gra kelly i kogo spodziewać siena nowym albumie i się rpzeraziłem. Brak Stefka Flynna, a w składzie same młodziki rodem z defkorów i metalkorów i innych nowoczesnych pitolingów :(
-
+ to jego zhakowane konto na fb ;)
- maciek z klanu
Behemoth, Vader np :)nicram pisze:Wow. Żadna polska wytwórnia nie miała w swoim portfolio zespołu o takim statusie. Ciekaw jestem, czy Amerykanom też wydadzą płytę w pudełku za 10 groszy, ujebią ją brudnymi paluchami, porysują i zafoliują w folię spożywczą na zgrzewarce z Tesco.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Medard
Ale może Pagan ma kontrakt z Atheist, bo inni nie chcą? Status wybitnej grupy to jedno, a dogadać się to drugie i więksi zrezygnowali. Poza tym status wśród pismaków, znawców i smakoszów metalu, to nie to samo, co popularność wśród publiki, którą ten zespół może ma niedużą.maciek z klanu pisze:Behemoth, Vader np :)nicram pisze:Wow. Żadna polska wytwórnia nie miała w swoim portfolio zespołu o takim statusie. Ciekaw jestem, czy Amerykanom też wydadzą płytę w pudełku za 10 groszy, ujebią ją brudnymi paluchami, porysują i zafoliują w folię spożywczą na zgrzewarce z Tesco.
- maciek z klanu
To agonia czy Paganini, bo już się gubie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Harlequin