DISSECTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pucek
- rozkręca się
Re: DISSECTION - co za kupa !
więc można powiedziec, że john przegrał, kosmos go zajebał swoją słabością, nie była na tyle silny by powiedzieć "zajebuje cie kosmosie" a słowa przeinaczyć w czyny, ale myśle że każe bóstwo zostanie zajebanie i to niewazne czy bób czy makaronowy potwór spagetti czy riven, wyjdzie na to że zapanuje rasa satanistycznych wojowników, smoki zatancza nad plonacym niebiem i ten caly kosmiczny satanizm chuj strzeli, tak ja to widze
- Unhallowed
- rozkręca się
Już pierwszego dnia, gdy na stronie DISSECTION zostały udostępnione surowe miksy, wiedziałem, że będzie to magnum opus .
Klip Starless Aeon również.
Z resztą wypowiadałem się już kiedyś pod innym loginem.
Hail Anti-cosmic Metal of Death!
Klip Starless Aeon również.
Z resztą wypowiadałem się już kiedyś pod innym loginem.
Hail Anti-cosmic Metal of Death!
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- Unhallowed
- rozkręca się
Widzisz Drone, niektórzy zaczęli się "nawracać", bądź odkrywać na nowo, więc jałowy raczej nie jest.Drone pisze:Aż 16 stron jałowego pierdolenia na temat zespołu, którego twórczość broni się fantastycznie od początku do końca.
Tak swoją drogą, to nie mogę przeboleć, że odpuściłem ostatni koncert w Sztokholmie...
- Unhallowed
- rozkręca się
Przydałoby się.Drone pisze:To jeszcze poproszę admina o skrócenie nazwy tematu - mam nadzieję, że też się nawrócił ;)
Jestem za, he he.
- koreaniec
- w mackach Zła
Re: DISSECTION
przeczytałem wątek od początku...
przed 13.08.2006 wylano hektolitry gówna na "Reinkaos" i nagle tego dnia okazało się że ta muzyka ma mnóstwo fanów, tylko bali się wcześniej wychylić, bo była za melodyjna i "pedalska",
kazus pewnego polskiego polityka?
przed 13.08.2006 wylano hektolitry gówna na "Reinkaos" i nagle tego dnia okazało się że ta muzyka ma mnóstwo fanów, tylko bali się wcześniej wychylić, bo była za melodyjna i "pedalska",
Lefthandpathyoga
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
wszystko byloby fajnie gdyby nie te nieszczesne teksty i momentami jednak zbyt przelukrowane melodie. ale ogolnie niezla plyta.
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Bóg zapłać.Drone pisze:Bardzo dziękujemy, będę się modlił w intencji portalu.
- Unhallowed
- rozkręca się
Stało się!Analripper pisze:Bóg zapłać.Drone pisze:Bardzo dziękujemy, będę się modlił w intencji portalu.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
co Ty Riven masz do tych tekstów ? przecież jakby się tak czepiać symboliki to każdy tekst C93 czy DIJ też musieli byśmy zjebać za jakieś czarne statki, żółwie usta, czarne miękkie gwiazdy, kody kreskowe i antychrysty w powietrzy którym oddychamy, złotą spermę boga, itp.
- Unhallowed
- rozkręca się
"Za młody jesteś na Heroda."Riven pisze:wszystko byloby fajnie gdyby nie te nieszczesne teksty i momentami jednak zbyt przelukrowane melodie. ale ogolnie niezla plyta.
- Riven
- Kontakt:
jak nie widzisz roznicy jakosciowej miedzy tekstem little black angel a takim black dragon to nie mamy o czym rozmawiacBloodcult pisze:co Ty Riven masz do tych tekstów ? przecież jakby się tak czepiać symboliki to każdy tekst C93 czy DIJ też musieli byśmy zjebać za jakieś czarne statki, żółwie usta, czarne miękkie gwiazdy, kody kreskowe i antychrysty w powietrzy którym oddychamy, złotą spermę boga, itp.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, kolejny co sądzi, że śmierć muzyka robi jakiś wymiar kultowości. No bez jaj, jak ktoś ma więcej niż 14 lat to nie zwraca uwagi na takie rzeczy oceniając muzykę. Dajcie już spokój z tym motywem bo to się nudne robi.koreaniec pisze:przeczytałem wątek od początku...
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
o "little black angel" to ja tu akurat nic nie pisałem. a poza tym ja tu piszę o samej symbolice, a nie o samych tekstach.
- Riven
- Kontakt:
no ale gdzie symbolika odwolujaca sie do poezji, awangardowej literatury czy filozofii, a gdzie symbolika jakiegos zakonu lucyferian ktorzy chca przyzwac czarne smoki w walce z kosmosem?
blagam...
blagam...
- Unhallowed
- rozkręca się
"To idź Pan do lekarza od oczu."jak nie widzisz roznicy jakosciowej miedzy tekstem little black angel a takim black dragon to nie mamy o czym rozmawiac
- koreaniec
- w mackach Zła
ale gdzie ja tak sądzę? kiedy właśnie jest zupełnie odwrotnie, na pohybel tym co jebali po Dissection by jednego dnia stać się wiernymi fanamiAlsvartr pisze:Kurwa, kolejny co sądzi, że śmierć muzyka robi jakiś wymiar kultowości. No bez jaj, jak ktoś ma więcej niż 14 lat to nie zwraca uwagi na takie rzeczy oceniając muzykę. Dajcie już spokój z tym motywem bo to się nudne robi.koreaniec pisze:przeczytałem wątek od początku...
Lefthandpathyoga
- Riven
- Kontakt: