DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
z was, to znaczy z kogo?
-
- postuje jak opętany!
Nagraj kilka takich płyt jak DARKTHRONE to Cię usunę z listy:)
Widać jacy z Was fachowcy. Mnie co innego martwi. Zaczynają "Tuborgi" pić, porzucając jedynie słuszne "Ringnesy". To oznacza kierunek duński, czyli płyta z balladami, znaczy przełom, zacięcie rockowo bluesowe i koncerty , których Amarillo nienawidzi, po to ta broda, jak zgoli nikt go nie pozna...wstydu nie będzie...Do "zobaczenia" Chłopaki.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
A kto napisał że śmieć? Ja tam bym chciał żeby mi Fenriz listy do skrzynki wrzucał np.White Pharaoh pisze:Odbiega trochę od ludzi widywanych na ulicach to od razu śmieć. Najlepiej jakby wszyscy wyglądali tak samo, albo ostatecznie nie odbiegali wyglądem od jakiegoś określonego wzorca. Chuj z tym. Darkthrone napierdala swoje, a większość z nas jest nikim.
-
- postuje jak opętany!
No ktoś tam napisał wcześniej...
Podjeżdżając z "lewej", czerwonym kangurem...Herezjarcha pisze: Ja tam bym chciał żeby mi Fenriz listy do skrzynki wrzucał np.
- Aron
- postuje jak opętany!
Nie martwi mnie wygląd Fenriza, tylko to że do piwa ma przepitkę...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- postuje jak opętany!
Kangur to jakiś rower jest? Z tego co powszechnie wiadomo, to Fenriz czegoś takiego jak prawo jazdy nie posiada. No chyba, że coś przegapiłem.
-
- postuje jak opętany!
Jaki chuj. Nosi listy. Jak sama nazwa wskazuje.
- Aron
- postuje jak opętany!
Może na nartach do adresatów dojeżdża?
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- postuje jak opętany!
No zimą jest to bardzo prawdopodobne.
Oslo to nie cała Norwegia...czegoś nie zrozumiałeś.White Pharaoh pisze:Jaki chuj. Nosi listy. Jak sama nazwa wskazuje.
- Bloodcult
z tego co pamiętam to on nie jest listonoszem tylko pracuje na sortowni listów, ale mogę się mylić.
-
- postuje jak opętany!
Ja już prawie solę herbatę, więc sorry, ale nie wiem o czym do mnie napisałeś. ;)535 pisze:Oslo to nie cała Norwegia...czegoś nie zrozumiałeś.White Pharaoh pisze:Jaki chuj. Nosi listy. Jak sama nazwa wskazuje.
Dlatego jest blady. Nocna zmiana w Oslo wykańcza człowieka.Bloodcult pisze:z tego co pamiętam to on nie jest listonoszem tylko pracuje na sortowni listów, ale mogę się mylić.
- Aron
- postuje jak opętany!
A ja głupi myślałem że w Oslo dzień czy noc w porze zimowej to jeden chuj.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Aron
- postuje jak opętany!
U nas ciemno, w Norwegii tym bardziej
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Morph
- Kontakt:
Tym mniej. ;)Aron pisze:U nas ciemno, w Norwegii tym bardziej
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old