SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: SATYRICON
Właśnie słucham "The pentagram burns" i uważam, że jest to czysty szatan. Bez litości dla biedaków.
this is a land of wolves now
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Sedno.Alsvartr pisze:Zdecydowanie się nie zgodzę. "To The Mountains" jest dla mnie utworem męczącym i niespójnym. "Den Siste" to jeden z najbardziej zimnych, minimalistycznych a zarazem efektownych kawałków Satyricon. Moim zdaniem najlepszy utwór na płycie.KreatoR pisze:N,D ma lepszy(...) zamykacz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
-
[V]
The Age of Nero rosnie z czasem bardzo bardzo.Wlasciwie dla mnie jest to ten sam poziom zajebistosci co Rebel Extravaganza(w kazdym razie bardzo blisko)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Foxhound
- postuje jak opętany!
b. dobre teksty na trzech ostatnich plytach.
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
A myślałem, że odpowiedzi pójdą w kierunku zajebistości basu w K.I.N.G. Chyba za słaby sprzęt do słuchania muzyki macie Panowie:(
-
Hollowman
- w mackach Zła
Bas swoją drogą, ale bębny na N,D to coś pięknego. Co za feeling, co za brzmienie!
- Drone
Ta płyta to papierek lakmusowy (lamusowy?) dojrzałości muzycznej. Jeżeli ktoś jej nie docenia, a odebrał już z urzędu dowód osobisty, to lepiej niech sobie daruje przygodę z muzyką i zainteresuje się czymś innym z pożytkiem dla siebie i dla świata.[V] pisze:The Age of Nero rosnie z czasem bardzo bardzo.Wlasciwie dla mnie jest to ten sam poziom zajebistosci co Rebel Extravaganza(w kazdym razie bardzo blisko)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- KreatoR
Trutniu, nie wchodź w kompetencje Marii. Tylko on może się tu pytać o wiek. :)
- Skaut
Idę sobie pomidory wyhodować w ogródku.Drone pisze:Ta płyta to papierek lakmusowy (lamusowy?) dojrzałości muzycznej. Jeżeli ktoś jej nie docenia, a odebrał już z urzędu dowód osobisty, to lepiej niech sobie daruje przygodę z muzyką i zainteresuje się czymś innym z pożytkiem dla siebie i dla świata.[V] pisze:The Age of Nero rosnie z czasem bardzo bardzo.Wlasciwie dla mnie jest to ten sam poziom zajebistosci co Rebel Extravaganza(w kazdym razie bardzo blisko)
Coś tam było! Człowiek!
- KreatoR
Re:
Przecież to Drone mieszka na wsi / jest wieśniakiem.
Wyślij mu co najwyżej nasiona, on na pewno ma szklarnie. I będzie z tego pożytek - dla jarmarków i dla absolutnego poznania (Poznania? :) muzyki:D
Wyślij mu co najwyżej nasiona, on na pewno ma szklarnie. I będzie z tego pożytek - dla jarmarków i dla absolutnego poznania (Poznania? :) muzyki:D
-
[V]
musze jesc wiecej warzyw.lubie kalafior,brokuly.ale to za malo.
- KreatoR
A może powinieneś pić więcej karotki? :D
- Drone
Polecam jarmuż - na przykład zapiekany jarmuż z ziemniakami i boczkiem jest znakomity.
-
[V]
Brzmi super.spróbuje na obiad kiedys.
- Drone
Albo bakłażany pieczone z pieczarkami, pomidorami, papryką i oliwą. Doskonałe.
Aż bym chętnie do tego obalił tego satyrowego winiasza.
Aż bym chętnie do tego obalił tego satyrowego winiasza.
-
Maria Konopnicka
To akurat żadna sztuka :)kosmokrator pisze:Otóż to.Lykantrop pisze:Marne żarty. Znam dresiarzy, którzy znają więcej metalowych płyt niż Riven.
- Zenek
- Riven
- Kontakt:
No i na tym się koncza wasze argumenty :)
A wracając do tematu, wlasnie przeleciało The Age of Negro - doskonala plyta. robi dużo lepsze wrazenie niż po premierze, może dlatego ze wtedy spodziewałem się rockowych hitow na miare Now, Diabolical, a wyszla wbrew pozorom zupełnie inna plyta.
A wracając do tematu, wlasnie przeleciało The Age of Negro - doskonala plyta. robi dużo lepsze wrazenie niż po premierze, może dlatego ze wtedy spodziewałem się rockowych hitow na miare Now, Diabolical, a wyszla wbrew pozorom zupełnie inna plyta.
this is a land of wolves now