Cały temat nie, ale w zasadzie powinno się wypierdolić wszystkie te pierdy do czasu, gdy raptem kilka słów padło o samej płycie.Sturm pisze:Odliczam godziny do chwili, kiedy ten wątek poleci tam, gdzie poświęcony Mayhem.
CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CULTES DES GHOULES
'Come the Blessed Madness'
- Sybir
Dlatego trzeba pisać na temat i nie dać się sprowokować :)
Panie COFFIN, ile już razy obróciłeś kompakt? Opinii Twojej wprawdzie się domyślam, ale i tak zachęcam do podzielenia się przemyśleniami i wrażeniami z przesłuchań.
Panie COFFIN, ile już razy obróciłeś kompakt? Opinii Twojej wprawdzie się domyślam, ale i tak zachęcam do podzielenia się przemyśleniami i wrażeniami z przesłuchań.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
Na temat tej płyty już się wypowiedziałem. Pewnie napisałbym więcej, ale autentyczny spaw mnie ogarnia, jak czytam to, co tu niektóre pizdy wypisują. Więc szkoda czasu. A co do samego pytania - Maciek nie zdążył zagotować wody;-)
'Come the Blessed Madness'
-
- postuje jak opętany!
+ DużoCOFFIN pisze:Cały temat nie, ale w zasadzie powinno się wypierdolić wszystkie te pierdy do czasu, gdy raptem kilka słów padło o samej płycie.Sturm pisze:Odliczam godziny do chwili, kiedy ten wątek poleci tam, gdzie poświęcony Mayhem.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Jakie pierdy? Cały czas była mowa o zachowaniu muzyka zespołu o którym jest ten temat. Nie widzę tu żadnego offtopu.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Lucek
- weteran forumowych bitew
he he te oburzenia odnośnie niemertoryczności są równie pocieszne jak wynużenia na temat czaszek, wszyscy żeś cie sie udali mamusi :)
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Czytam to od 140 strony i trzeba przyznać, że jest to fenomenalna rozmowa.
Wyśmienicie się bawie i az zamarzyło mi się zobaczenie tych mord schowanych za pseudonimami bo co tekst to lepszy.
Już od dawna nie śledzę większości tutejszych tematów, ale przy okazji muszę wam pogratulować, bo to forum to klasyk.
Ale czy ktoś to w ogóle jeszcze czyta? Mam wrażenie, że już wszyscy mnie zablokowali.
Tak czy inaczej, Cultes des Ghoules ponad podziałami!
Wyśmienicie się bawie i az zamarzyło mi się zobaczenie tych mord schowanych za pseudonimami bo co tekst to lepszy.
Już od dawna nie śledzę większości tutejszych tematów, ale przy okazji muszę wam pogratulować, bo to forum to klasyk.
Ale czy ktoś to w ogóle jeszcze czyta? Mam wrażenie, że już wszyscy mnie zablokowali.
Tak czy inaczej, Cultes des Ghoules ponad podziałami!
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- ozob
- zahartowany metalizator
Dobrze zaznajomilem sie z tym materialem i coz tu moge powiedziec? Oczekiwania mialem na pewno spore i... I no wlasnie. Gdyby skrocic te plyte do utworow nr 1,2 oraz 5 to wyszlaby z tego calkiem zajebista i swieza EPka, a tak po prostu otrzymalem dobra plyte. Numery 3 i 4 sa dobrze zagrane. Czuc, ze to CdG! Jednakze nie moge sie wyzbyc wrazenia, ze ktos tu zaczyna wpierdalac swoj ogon.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
Doktorze proszę o skierowanie dla pana powyżej. Zapłacę. Bombonierki jeszcze w modzie?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- HSVV
- w mackach Zła
Gdyby wyciąć pierwsze 2,5 sekundy po 3 minucie w track05.mp3, trochę wydłużyć outro w track01.mp3, dorzucić dronujący goregrind w track03.mp3 i może przemycić jakiś jazz-illbientowy patent w okolicach track04.mp3 to byśmy dostali bardzo zróżnicowany i przede wszystkim SYNKRETYCZNY album CDG. Track02.mp3 zostawiłbym w stanie nienaruszonym, wszakze to kwintesencji Almy przykład religijnego Black metalu.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- ozob
Jak zawsze na temat. Jak zawsze pociesznie. Jak zawsze bez wlasnego zdania. Jak zawsze szukajacy weparacia u kolegow. Typowy "brudas". (:maciek z klanu pisze:Doktorze proszę o skierowanie dla pana powyżej. Zapłacę. Bombonierki jeszcze w modzie?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- dzik
Nie zapominaj, że na tym forum są zespoły, o których można pisać tylko z uwielbieniem, albo wcale.ozob pisze:Jak zawsze na temat. Jak zawsze pociesznie. Jak zawsze bez wlasnego zdania. Jak zawsze szukajacy weparacia u kolegow. Typowy "brudas". (:maciek z klanu pisze:Doktorze proszę o skierowanie dla pana powyżej. Zapłacę. Bombonierki jeszcze w modzie?
dobry kościół to kościół spalony
- Sybir
Nie ma takich zespołów - to jakaś chora projekcja.
Prośby kol. mzk spełnić nie mogę z powodów etycznych i braku przesłanek.
Kontynuujcie.
Prośby kol. mzk spełnić nie mogę z powodów etycznych i braku przesłanek.
Kontynuujcie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
Do starego mówisz??ozob pisze:Jak zawsze na temat. Jak zawsze pociesznie. Jak zawsze bez wlasnego zdania. Jak zawsze szukajacy weparacia u kolegow. Typowy "brudas". (:maciek z klanu pisze:Doktorze proszę o skierowanie dla pana powyżej. Zapłacę. Bombonierki jeszcze w modzie?
- ozob
Trzymasz poziom widze. (:
-
OJ, nie przesadzaj. Zdecydowanie to poziom forum ;) Aczkolwiek żrecie się, jakbyście też byli jacyś opóźnieni czy coś.
- maciek z klanu
To ta pizda uważa się za intelektualistę melomana statystyka, ja jestem Maciek z klanu .byrgh pisze:OJ, nie przesadzaj. Zdecydowanie to poziom forum ;) Aczkolwiek żrecie się, jakbyście też byli jacyś opóźnieni czy coś.
-
Intelektualistów, melomanów, statystyków=zjebów, że tak polecę Behemothem, jest tutaj wielu, chociaż część już nie pisze. Ozob (bozo?) to zacny herbatnik, jeno popadł w kiepskie towarzystwo.
Napisał faciu zazwyczaj chętnie przyłączający się do tej, czy tamtej radośnie ujadającej grupki.ozob pisze:Jak zawsze na temat. Jak zawsze pociesznie. Jak zawsze bez wlasnego zdania. Jak zawsze szukajacy weparacia u kolegow. Typowy "brudas". (:maciek z klanu pisze:Doktorze proszę o skierowanie dla pana powyżej. Zapłacę. Bombonierki jeszcze w modzie?
-
- rasowy masterfulowicz
Wiadomo już kiedy będzie winyl do nabycia w kraju?
Celem życia nie jest przeżycie.