Stop.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
a i Woods Of Infinity też chyba z tą tematyką flirtowalibullet pisze:przecież Aspa już od dawna ma noise-pedofilski projekt Nicole 12 ;)Ascetic pisze: czekam, aż kilku debili w ramach afirmacji dziecinnych zachowań brudasów z mentalnością nastolatka, w pakiecie zaakceptuje też pedofilie.
Aryjczyk?byrgh pisze:Z małym uwzględnieniem, że Aspa to nie brudas ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
A gdzie ty widzisz jakis błąd, oczywiście poza znakami miękkimi, których nie zawsze mogę użyć w telefonie?nicram pisze:język polski, trudna język.Janusz Kobus pisze:
Co za cudowna okazja, żeby znowu podlizac komuś wora!
Tak więc gnido z układem nerwowym rozwielitki, mam dla ciebie radę - wypierdol się w kosmos razem z całym black metalem.
Wprowadzasz tu zamieszanie pojęciowe. Ekstrema to jedno, bunt i rebelia to drugie. Rozkopywanie grobów - skoro już jesteśmy przy tym przykładzie - nie musi być przejawem buntu czy rebelii, ale może wyrastać z innych potrzeb. Chyba o nich też BM zawsze opowiadał, czym się na przykład różnił od punka, który - generalizując - skupiał się na czystej rebelii wobec systemów władzy i kontroli.Skaut pisze: To nie ma znaczenia z jakiego punktu widzenia jest to oceniane. Piszemy o pewnym aspekcie, który Ty nazywasz ekstremą osadzoną w black metalowym kontekście. Ten akt nie jest żadną rebelią, żadnym przejawem buntu, jak wspomniane spalenie kościoła przez dziada borowego z Norwegii. Może być co najwyżej dziecinną igraszką.
hehe polecam wywiad z Mark of the Devil w R'lyehAscetic pisze:czekam, aż kilku debili w ramach afirmacji dziecinnych zachowań brudasów z mentalnością nastolatka, w pakiecie zaakceptuje też pedofilie.
Hahahahahahwolff pisze:Dość mocno schudłeś.
Strach przed sąsiadem w dresie czy znalazłeś pracę?
To dziwne, pisałem o tym z piętnaście razy. Tak czy owak, nie wyobrażam sobie osobnika interesującego się łomotem w tamtych latach, który przeszedłby obojętnie obok tych dwóch płyt.wolff pisze: Przy okazji, zawsze mnie ciekawiło jaki masz stosunek do 1,2 Deicide , jako fan Autopsy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz