CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: CULTES DES GHOULES
No i bardzo fajnie. Wychodzi na to, ze bezczeszczenie grobow w imie BM jest ok. Brawo. (:
Tak zapytam, Ile wy macie lat? Jebie mi tu bowiem jakas pozerka i przebitymi blachami. (:
Tak zapytam, Ile wy macie lat? Jebie mi tu bowiem jakas pozerka i przebitymi blachami. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No ale przecież na tych poświęconych miejscach, na cmentarzach... jak nikt nie zapłaci za grób powiedzmy przez 25 lat, powstaną nowe groby. Chuj że taam kogoś kości są. Się przekopie, zagrabi i wpierdoli nową trumnę. Profanacja czy koneiczność?
Może gdyby zamiast kloców marmurowych czy betonowych sadzono w miejscu pochówku np. drzewo... byłoby ciekawiej? bardziej naturalnie? Albo pochówek na własnej posesji? Całopalenie? Wtedy nikt by nie łaził po grobach, nie lizał was po czaszkach....
Może gdyby zamiast kloców marmurowych czy betonowych sadzono w miejscu pochówku np. drzewo... byłoby ciekawiej? bardziej naturalnie? Albo pochówek na własnej posesji? Całopalenie? Wtedy nikt by nie łaził po grobach, nie lizał was po czaszkach....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Pomijając fakt, że nie jestem ojcem potomstwa płci żeńskiej i w młodszych pokoleniach mojej rodziny skłaniamy się ku kremacji, oraz oczywiste względy demograficzne, to nie wiem, czy nie uznałbym takiej sytuacji za dokonaną i minioną, a przez to niemodyfikowalną. Są jeszcze inne aspekty takiej sytuacji, ale pominę je jako nieistotne w świetle toczącej się dyskusji. Obecnie problem jest nie do zweryfikowania, ale dam Ci znać, jeśli coś się w tej kwestii zmieni ;)ozob pisze:Ok, czyli jakby ktos wykopalby czaszke np. towjej corki to przeszedlbys nad tym do porzadku dziennego bo BM? (:
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
Ale sam to byś się bał, co? ;Pbyrgh pisze:Zanim pójdziesz do piachu, zostaw nam adres, chętnie cię w przyszłości z kumplami wykopiemy.
Chyba nie o to akurat chodziło na początku dyskursu, przynajmniej nie wszystkim.ozob pisze:No i bardzo fajnie. Wychodzi na to, ze bezczeszczenie grobow w imie BM jest ok. Brawo. (:
Nie łapiesz konwencji. Ile Ty masz lat? :)ozob pisze:Tak zapytam, Ile wy macie lat? Jebie mi tu bowiem jakas pozerka i przebitymi blachami. (:
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
A od kiedy nie jest? Myślałem, że BM ma być (też) plugawy, nie schlebiać ani nauczycielom moralności spod takiego czy innego sztandaru, ani przewrażliwionym na swoim punkcie jednostkom, dla których czaszka babci to świętość zasługująca na postawienie warty.ozob pisze:No i bardzo fajnie. Wychodzi na to, ze bezczeszczenie grobow w imie BM jest ok. Brawo. (:
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
Chyba Doktor nie wierzy w to, że on ma jakichś kumpli? :)Sybir pisze:Ale sam to byś się bał, co? ;Pbyrgh pisze:Zanim pójdziesz do piachu, zostaw nam adres, chętnie cię w przyszłości z kumplami wykopiemy.
-
Przecież ja jestem katolik, asekurowałbym jeno, resztą zajęliby się koledzy ;]Sybir pisze:Ale sam to byś się bał, co? ;Pbyrgh pisze:Zanim pójdziesz do piachu, zostaw nam adres, chętnie cię w przyszłości z kumplami wykopiemy.
- Sybir
Typowa polska, rzymskokatolicka postawa. Ale nie potępiam tego :Dbyrgh pisze:Przecież ja jestem katolik, asekurowałbym jeno, resztą zajęliby się koledzy ;]Sybir pisze:Ale sam to byś się bał, co? ;Pbyrgh pisze:Zanim pójdziesz do piachu, zostaw nam adres, chętnie cię w przyszłości z kumplami wykopiemy.
- ozob
Okragle slowka i odpowiedzi na okolo to w sumie wizytowka tego forum. Nie zaskoczyles mnie. (:Sybir pisze:Pomijając fakt, że nie jestem ojcem potomstwa płci żeńskiej i w młodszych pokoleniach mojej rodziny skłaniamy się ku kremacji, oraz oczywiste względy demograficzne, to nie wiem, czy nie uznałbym takiej sytuacji za dokonaną i minioną, a przez to niemodyfikowalną. Są jeszcze inne aspekty takiej sytuacji, ale pominę je jako nieistotne w świetle toczącej się dyskusji. Obecnie problem jest nie do zweryfikowania, ale dam Ci znać, jeśli coś się w tej kwestii zmieni ;)ozob pisze:Ok, czyli jakby ktos wykopalby czaszke np. towjej corki to przeszedlbys nad tym do porzadku dziennego bo BM? (:
BM to projekcje muzykow o mentalnosci dzieciakow wierzacych w Szatana i ten caly towarzyszacy mu odpust. Przeraza bardziej to, ze dorosli ludzie, ktorzy tego sluchaja biora to na powaznie. (:Drone pisze:A od kiedy nie jest? Myślałem, że BM ma być (też) plugawy, nie schlebiać ani nauczycielom moralności spod takiego czy innego sztandaru, ani przewrażliwionym na swoim punkcie jednostkom, dla których czaszka babci to świętość zasługująca na postawienie warty.ozob pisze:No i bardzo fajnie. Wychodzi na to, ze bezczeszczenie grobow w imie BM jest ok. Brawo. (:
Ostatnio zmieniony 02-10-2018, 10:55 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Triceratops
Niektorzy chyba zapominaja, ze black metal to jednak i ciagle tylko muzyka i nic wiecej. Zestaw dzwiekow tworzonych po to zeby sluchaczowi sprawiac przyjemnosc w wolnej chwili a tworzacemu nabic kabze w rewanzu za stracony czas. Nie rozni sie to niczym od ogladania cyrkowcow, meczu, ferdka kiepskiego, walenia konia czy chlania browara. Czlowiek traci sluch, gluchnie i konczy sie ten caly opsrany black metal
woodpecker from space
- ozob
Taka prawda.Triceratops pisze:Niektorzy chyba zapominaja, ze black metal to jednak i ciagle tylko muzyka i nic wiecej. Zestaw dzwiekow tworzonych po to zeby sluchaczowi sprawiac przyjemnosc w wolnej chwili a tworzacemu nabic kabze w rewanzu za stracony czas. Nie rozni sie to niczym od ogladania cyrkowcow, meczu, ferdka kiepskiego, walenia konia czy chlania browara. Czlowiek traci sluch, gluchnie i konczy sie ten caly opsrany black metal
- Drone
.Triceratops pisze:Niektorzy chyba zapominaja, ze black metal to jednak i ciagle tylko muzyka i nic wiecej. Zestaw dzwiekow tworzonych po to zeby sluchaczowi sprawiac przyjemnosc w wolnej chwili a tworzacemu nabic kabze w rewanzu za stracony czas. Nie rozni sie to niczym od ogladania cyrkowcow, meczu, ferdka kiepskiego, walenia konia czy chlania browara. Czlowiek traci sluch, gluchnie i konczy sie ten caly opsrany black metal
Ten jak prowokuje :)
- Drone
I bardzo dobrze. Ma być niedojrzałe i ma przerażać.ozob pisze: BM to projekcje muzykow o mentalnosci dzieciakow wierzacych w Szatana i ten caly towarzyszacy mu odpust. Przeraza bardziej to, ze dorosli ludzie, ktorzy tego sluchaja biora to na powaznie. (:
-
No wiadoma, podobnie jak w duchu Hipokratesa jest usprawiedliwianie wykopywania ludzkich szczątków swoich byłych pacjentów i aprobata lizania czaszek przez zjebów na potrzeby sesji dla innych skrzywdzonych emocjonalnie zjebów (: Ale mamy wolny kraj, wolność wyborów, poglądów, empatii też, c'nie.Sybir pisze:Typowa polska, rzymskokatolicka postawa. Ale nie potępiam tego :Dbyrgh pisze:Przecież ja jestem katolik, asekurowałbym jeno, resztą zajęliby się koledzy ;]
- ozob
BM nie przeraza. Zaden. To glupota sluchaczy bioracych go na powaznie zmusza do refleksji.
-
No, trochę żenua, że ktoś w tak łatwy sposób wystawia się na ostrzał, jak autor takich tekstów.
- Triceratops
Hehe widze, ze doktore sybire skasowalo te zacytowana wypowiedz ;) Slusznie. Wobraz sobie swoje dziecko, ktore obserwujesz jak dorasta, jestes z nim codziennie od malego, zmieniasz mu papmersa, drzszysz ze strachu jak choruje, codziennie uczysz go swiata, bawisz sie z nim, jak placze pocieszasz, zasypia ci na klacie i nagle umiera, twoj swiat sie chwilowo konczy. Za rok wpadasz na jego grob i widzisz skurwialego zjeba z cdg, ktory je wlasnie wykopal i lize jego czaszke, ktora gladziles milion razyozob pisze:Okragle slowka i odpowiedzi na okolo to w sumie wizytowka tego forum. Nie zaskoczyles mnie. (:Sybir pisze:Pomijając fakt, że nie jestem ojcem potomstwa płci żeńskiej i w młodszych pokoleniach mojej rodziny skłaniamy się ku kremacji, oraz oczywiste względy demograficzne, to nie wiem, czy nie uznałbym takiej sytuacji za dokonaną i minioną, a przez to niemodyfikowalną. Są jeszcze inne aspekty takiej sytuacji, ale pominę je jako nieistotne w świetle toczącej się dyskusji. Obecnie problem jest nie do zweryfikowania, ale dam Ci znać, jeśli coś się w tej kwestii zmieni ;)ozob pisze:Ok, czyli jakby ktos wykopalby czaszke np. towjej corki to przeszedlbys nad tym do porzadku dziennego bo BM? (:
Stoisz obojetnie i patrzysz na to zadumany nad sensem istnienia, niebo gwiadziste nad toba.....
woodpecker from space
- Drone
Triceps, to jest ten moment, w którym zaczynasz rozumieć BM :)
- Skaut
Morałów odnośnie czego? Czy to dobre czy złe? Czy ktoś powinien tak robić czy nie? Niech sobie nawet wrzuca fotki ze swoim fikusem w czaszce, ale traktowanie tego jako ekstrema w bm? Brzmi dokładnie tak samo jakby jakiś nastoletni pryszcz pierwszy raz zobaczył cycka i ferował wyroki, że właśnie tajniki bdsm zostały odkryte.Drone pisze:To już kwestia Twojej oceny. Ale przecież nie chcesz zabraniać czy prawić morałów na forum (nadal?) blackmetalowym?Skaut pisze:Dla mnie to też niepojęte, żeby dławić się czaszką wyciągniętą z grobu. To jest ten sam jasełkowy szatan co w klipach barda z Trójmiasta.Drone pisze:
Generalnie chodzi o to, że niektórym nie podoba się wyjmowanie zwłok z grobów przez osoby trzecie. Dla mnie to niepojęte. Czy ja mówię temu czy owemu, że ma nie oglądać wieczorem telewizji albo nie chodzić w niedzielę na zakupy? Dajcie żyć.
Pamiętam kiedyś był taki zajebisty temat na forum "Czym dla Ciebie jest Black Metal?". Odnoszę wrażenie, że ta dyskusja zmierza w podobnym kierunku.
Coś tam było! Człowiek!
-
To jest taka sama ekstrema, jak zdjęcie Karkasa dymającego łeb dzikiej zwierzyny.