CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CULTES DES GHOULES
Janusz ,mi nie chodzi o bycie snobem i chęć wykazania komukolwiek ,że czegoś mu brakuje etc. Pisałeś wyżej o tym ,że fajnie byłoby przynależeć ale nie ma gdzie.I z tym się nie zgadzam .Dobrze jest nie przynależeć i słuchać siebie,jakkolwiek banalnie to brzmi.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- maciek z klanu
Albo z dorosłych gości poprzebieranych jak klauni śpiewających o szatanie w stylu abby.nagrobek pisze:dokladnie tak jak fani grobowcow.pewnie tez maja wyjebke i bekę z kijow trzaskających w dupach.[V] pisze:jeśli coś lubisz to masz wyjebane nawet jakby cały świat srał na to.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
- zahartowany metalizator
To jest niepokojace, ze usiluje sie tu stawiac znak rownosci miedzy Ghost a czaszka CdG. Tak jak pisalem wczesniej, jebie mnie ta wkladka do Haxan, ale jasno tez sugeruje kto tu ma zdecydowanie najebane pod deklem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Lepiej być klaunem niż siedzieć w grobie i zlizywać robaki z czaszek. Klauny są bardzo diabelskie i nieobliczalne,nie trują dupy przynajmniej.Bawią.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rozkręca się
A ja chciałem nienachalnie zasugerować, że może tobie sie tylko tak wydaje. Niejeden "brudas" chyba myśli tak samo. Zwłaszcza ci jednostrzalowcy, którzy po prostu nie mają kumpli ;)[V] pisze:Janusz ,mi nie chodzi o bycie snobem i chęć wykazania komukolwiek ,że czegoś mu brakuje etc. Pisałeś wyżej o tym ,że fajnie byłoby przynależeć ale nie ma gdzie.I z tym się nie zgadzam .Dobrze jest nie przynależeć i słuchać siebie,jakkolwiek banalnie to brzmi.
Aha, i taka ciekawostka. Fani metalu, którzy ciągle wrzucają na "brudasow". No bo chyba mogę nazwać "weteranów" metalowego forum fanami? Dostajecie jakieś punkty u lokalnych dresiarzy?
-
Nie jestem entuzjastą określenia fana metalu per brudas,to jest fraza której by użył ktoś kto odkrył nagle inną muzykę i z pogardą spogląda na swoją muzyczną przeszłość. Ja kocham metal.Ale nie mam zbyt wiele wspólnego z tym co ten gatunek ma do zaproponowania obecnie i to tyle.
Z racji swojego wyglądu nie sądzę również żebym był jednostrzałowcem,ale rozstrzasanie tego na forum zakrawa na kabaret. Konkludując, można odnaleźc komfort w byciu odizolowanym pojebem który ma zryty gust muzyczny:)Nie trzeba nigdzie przynależeć.
Z racji swojego wyglądu nie sądzę również żebym był jednostrzałowcem,ale rozstrzasanie tego na forum zakrawa na kabaret. Konkludując, można odnaleźc komfort w byciu odizolowanym pojebem który ma zryty gust muzyczny:)Nie trzeba nigdzie przynależeć.
-
- rozkręca się
Biorąc pod uwagę, ile już masz tych postów, to stawiam śmiała tezę, że piszesz coś na tym forum, komentujesz, dyskutujesz, codziennie. Albo co drugi dzień. To chyba też forma przynależności?
Tak, terminu "brudasy" używają inni użytkownicy, nie chciało mi się pisać osobnego posta i tyle.
Tak, terminu "brudasy" używają inni użytkownicy, nie chciało mi się pisać osobnego posta i tyle.
-
Naturalnie,nazwałbym to niezdrowym nawykiem.Moje zainteresowania jednak rozmijają się coraz bardziej z tym co stanowi 90% zawartości/esencji tego forum a tym zawsze była ekstrema więc myślę,że powoli będe mógł pospierdalać z moimi sofciarskimi upodobaniami hehe.Janusz Kobus pisze:Biorąc pod uwagę, ile już masz tych postów, to stawiam śmiała tezę, że piszesz coś na tym forum, komentujesz, dyskutujesz, codziennie. Albo co drugi dzień. To chyba też forma przynależności?.
- ozob
Przypraszam, czy "brudas" w cudzyslowie to obelga? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Przecież brudas to stan umysłu, a nie repertuar muzyczny. Co za bzdury się tutaj w ogóle wypisuje. Nic nie rozumiecie. Typek może słuchać wyłącznie grindcore'u i może być bardziej ogarnięty, niż wysublimowany słuchacz, który dojrzał i przejrzał - jak kolejny panicz, który loguje się tu ostatnio tylko po to, by się innym pochwalić.
Wszystko pięknie, tylko co powyższe, niezwykle cenne uwagi mają do znakomitych płyt bohaterów tematu?
- pr0metheus
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ciągną się niczym jelito cienkie, wypchane pasztetową.535 pisze:Wszystko pięknie, tylko co powyższe, niezwykle cenne uwagi mają do znakomitych płyt bohaterów tematu?
Kerosene keeps me warm.
- Drone
Generalnie chodzi o to, że niektórym nie podoba się wyjmowanie zwłok z grobów przez osoby trzecie. Dla mnie to niepojęte. Czy ja mówię temu czy owemu, że ma nie oglądać wieczorem telewizji albo nie chodzić w niedzielę na zakupy? Dajcie żyć.535 pisze:Wszystko pięknie, tylko co powyższe, niezwykle cenne uwagi mają do znakomitych płyt bohaterów tematu?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Skaut
Dla mnie to też niepojęte, żeby dławić się czaszką wyciągniętą z grobu. To jest ten sam jasełkowy szatan co w klipach barda z Trójmiasta.Drone pisze:Generalnie chodzi o to, że niektórym nie podoba się wyjmowanie zwłok z grobów przez osoby trzecie. Dla mnie to niepojęte. Czy ja mówię temu czy owemu, że ma nie oglądać wieczorem telewizji albo nie chodzić w niedzielę na zakupy? Dajcie żyć.535 pisze:Wszystko pięknie, tylko co powyższe, niezwykle cenne uwagi mają do znakomitych płyt bohaterów tematu?
Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
Otóż to. Ale dla wesołej gromadki profesora Stuleji to przelamywanie barier i tabu.Skaut pisze:Dla mnie to też niepojęte, żeby dławić się czaszką wyciągniętą z grobu. To jest ten sam jasełkowy szatan co w klipach barda z Trójmiasta.Drone pisze:Generalnie chodzi o to, że niektórym nie podoba się wyjmowanie zwłok z grobów przez osoby trzecie. Dla mnie to niepojęte. Czy ja mówię temu czy owemu, że ma nie oglądać wieczorem telewizji albo nie chodzić w niedzielę na zakupy? Dajcie żyć.535 pisze:Wszystko pięknie, tylko co powyższe, niezwykle cenne uwagi mają do znakomitych płyt bohaterów tematu?
KVLT lizania CZASZKI
- Drone
To już kwestia Twojej oceny. Ale przecież nie chcesz zabraniać czy prawić morałów na forum (nadal?) blackmetalowym?Skaut pisze:Dla mnie to też niepojęte, żeby dławić się czaszką wyciągniętą z grobu. To jest ten sam jasełkowy szatan co w klipach barda z Trójmiasta.Drone pisze:Generalnie chodzi o to, że niektórym nie podoba się wyjmowanie zwłok z grobów przez osoby trzecie. Dla mnie to niepojęte. Czy ja mówię temu czy owemu, że ma nie oglądać wieczorem telewizji albo nie chodzić w niedzielę na zakupy? Dajcie żyć.535 pisze:Wszystko pięknie, tylko co powyższe, niezwykle cenne uwagi mają do znakomitych płyt bohaterów tematu?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Ale już chuj kogo obchodzi, jaki to szatan i czy w ogóle, skoro to najzwyklejsze w świecie raczysko jest i upadek moralności. Ale ok, taka "idea" Black Metalu, no nie, podobnie jak blackmetalowym może być przebieranie się za Królika Buggsa i co tam sobie żywnie cchemy. Artyści łamią przepisy - wróć! - reguły.Pan_Kimono pisze:Otóż to. Ale dla wesołej gromadki profesora Stuleji to przelamywanie barier i tabu.Skaut pisze:Dla mnie to też niepojęte, żeby dławić się czaszką wyciągniętą z grobu. To jest ten sam jasełkowy szatan co w klipach barda z Trójmiasta.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
na szybciutko, śmieć który nazywa fanów metalu brudasami jest kurwa uposledzonym pedałem, miałem sie rozpisać szerzej ale mi sie nie chce, brudasami to kiedyś pankowców nazywano, ale potem przyszedł internet woodstocki inne spędy bydła z długimi włosami i tak sie wymieszało że kurwy podludzie i inne nie świadome pizdy używają tego epitetu non stop nawet w sosunku do siebie samych
reasumując jak taką kurwe spotkasz to naszczaj jej na ryj i podpal.
reasumując jak taką kurwe spotkasz to naszczaj jej na ryj i podpal.
- ozob
Ooo, rzekl internetowy wojownik. (:
Wracajac do obroncow czaszki to caly ten BM sie konczy w momencie gdy ktos lizac bedzie nalezaca do ich rodziny.
Wracajac do obroncow czaszki to caly ten BM sie konczy w momencie gdy ktos lizac bedzie nalezaca do ich rodziny.