no ten podpis w stopce,tak jak kolega 535.Knujecie coś?;)DCI Hunt pisze:Nie, a po czym wnioskujesz?[V] pisze:też profesure zrobiłeś?;)
KORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KORN
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
W takim razie olej 2 i spróbuj z 3. Jak dalej nic, to już definitywnie zarzuć temat.83koper83 pisze:Ale ja nie mam problemu z łatkami i "nie-tru" odmianami muzyki. LIMP BIZKIT np. trawię bdb po paru browcach, szczególnie w otoczeniu urodziwych niewiast, ktore rwą się, żeby zakręcić odwłokiem. Nieraz natomiast spotkałem się z opinią, że debiut KORN to ich najlepszy materiał, ale nie dałem rady. Bez złośliwości to piszę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Puściłem sobie self titled i jaka to jest zajebista płyta. Ciężar, agresja, niebanalne aranżacje, patologia. Potem poleciała take a look, były bardzo dobre momenty ale ogólnie bez szału, a jeszcze później untouchables i ta jest mocno ok, nie licząc paru stricte lzawych piosenek . Póki co mi wystarczy - ale debiut rozdaje karty. Shoots and ladders, need to, divine - zajebiste killery, kto przyrownuje to do typowego numetalu chyba nie słyszał ;)
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nicka znowu zmień. ;)DCI Hunt pisze:to znak, że trzeba pomyśleć nad skasowaniem konta ;)
Słuchałem nawet dzisiaj tej Cukurydzy, debiutu konkretnie. Fajne to. Jak byłem jeszcze tru, to też nawet lubiłem. ;) Reszty płyt nei znam i być może z lenistwa nie poznam, ale do tej wracam raz na jakiś czas.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ale to tak na serio? ;) Bo puściłem sobie i no słuchać się da, ale gdzie tej patatajce do któregokolwiek numeru z debiutu? Z innycn rzeczy które znam to jeszcze numer I Will Protect You jest całkiem dojebany. Lubię go odkąd zobaczyłem ten filmik, który mnie zachęcił do poznania go: Bozzio miszcz.
- Riven
- Kontakt:
Wake up hate jest arcyzajebisty. Ten bit, ciężka gitara i wokal ala fuhrer - moc jak huj ;). Here to stay jeszcze mocno daje rade, ciężar. Tak naprawdę to maja sporo świetnych kawałków bez grama pedalstwa
this is a land of wolves now
- Żułek
taaaaaaaaaaaa :) generalnie w sumie zabawna historia jest z tym albumemRiven pisze:Wake up hate jest arcyzajebisty.
bo płyta wyciekła dosyc sporo przed premierą, trafiłem na nią na stadionie X-lecia i potem miałem problem bo się tytuły nie zgadzały kiedy już wyszła oficialnie :P
i tak wlaśnie m.in. Wake Up Hate był jako All My Hate a Thoughtless jako Tear Me Down :D
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Ostatnia którą znam, pózniej już straciłem do nich cierpliwość. Pamiętam że tak od Issues w górę Davis miał wkurwiającą tendencję do gadania w wywiadach że poprzedni album w jakimś tam stopniu spierdolili i aktualnie wydany to jest dopiero TO :) Stwierdziłem więc że po chuj mam te półprodukty kupować i moja znajomość z Kornem się zakończyła:)