CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
na TWS tez nie brakowalo mocnych rzeczy, przypomnij sobie Severed Head Stonning, Psychotic Precision czy Frantic Disembowelment. Wczoraj obejrzałem teledysk chyba do Dead Walking Terror( nawet OK ) i uświadomiłem sobie jak bardzo brakuje mi Kill, szkoda tylko ze okładka jest taka żałosna.
I AM MORBID
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- ultravox
Vincent Locke przestał sie starać gdzies tak na wysokości "Vile" i jego kreska stał sie bardziej niedbała. Szczytem wszystkiego jest ten kartofel na "Bloodthirst". Nie podoba mi się też sposób w jaki ostatnio dobiera kolory, wszystko jest zbyt komiksowe. Bardzo lubię okładki czterech pierwszych płyt, zwłaszcza drugiej i trzeciej. Później Vincent spuścił z tonu, choć wyróżniłbym mimo wszystko jeszcze "Vile". Okładka "Kill" nie przekonuje mnie, rozumiem ideę, ale nie trafia to do mnie. No i stare logo było lepsze. Od wczoraj znów katuję "Tomb of the Mutilated", doskonała płyta.
-
- rasowy masterfulowicz
Mnie też bardziej jara stare logo, ale okładka do Bloodthist jest bardzo dobra. Podoba mi sie ta niemiecka do Gallery, ale Locke najlepiej się sprawił rysując okładki do Tomb i Butchered. Widzieliście okładkę reedycji The Bleeding( grafika która jest we wkładce w I wydaniu ), śmiech na sali, poprzednia pasowała dużo lepiej. Jeżeli chodzi o Kill, to ten dziad z nożem, co jest "pod płytą" Vincentowi nie wyszedł.
I AM MORBID
- Gore_Obsessed
Okładka "Kill" to taki drogowskaz. ;) To jak fragment tablicy z X przykazaniami. ;) To słowo samo w sobie ma taką moc, że starczy za wszystkie flaki, kości, jelita, bebechy, wnętrzności, gnaty świata i jeszcze trochę zostanie. Najbardziej sugestywna rzecz jaką zrobili.
Zgodzę się, że Locke kilka lat temu wyraźnie spuścił z tonu. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie, żeby mieli zakończyć swoją współpracę.
Zgodzę się, że Locke kilka lat temu wyraźnie spuścił z tonu. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie, żeby mieli zakończyć swoją współpracę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- zaczyna szaleć
-
- rasowy masterfulowicz
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- ultravox
Nun Slaughter to bym nie stawiał w takim towarzystwie, bo to raczej nie ta liga. Pozostałe kapele uwielbiam i złego słowa na nie nie wypowiem. To, co znajduje się na "Butchered..." i "Tomb..." to choroba nie mniejsza niż "Season of the Dead" czy "Holocausto...". Jeżeli tego nie słyszysz, to Twoja strata. Z mojej strony totalny szacunek dla tego zespołu - tak będzie zawsze, nawet jeśli zagrają na eurowizji.Wysłane przez haath
Kanibale to się całkowicie spełnią jak zagrają na eurovisii-czy jakoś tak?.Taki Immolation zjada ich na śniadanie, Nun slaughter na obiad,a Necrophagia wyrzyga na kolację. Bez szacunku dla tej kapeli....to mówiłem ja Jarząbek:)
-
- postuje jak opętany!
Podpisuję się. Lubię ich coraz bardziej. Moim zdaniem "Kill" to bardzo dobra płyta. Fajnie wiedzieć, że nie zjebali po tylu latach, po tylu albumach. Nawet wolę te nowsze płyty od starych uznawanych za klasyczne.Originally posted by ultravox
Z mojej strony totalny szacunek dla tego zespołu - tak będzie zawsze, nawet jeśli zagrają na eurowizji.
- ultravox
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Aktualnie Kanibale są dla mnie kapelą która mogła by nie istnieć - w całości nie przesłuchałem nic od odejścia Krzycha, który chyba ze sobą zabrał jakąś magię tego zespołu ( to tak jak odejście Vincenta z Morbidów tyle, że oni dali radę ... ) ; mają zjebane logo i okładki "nowego" CC nigdy nie miały startu do doskonałych obrazów z Tomb czy Butchered ; oczywista z łezką w oku wracam do wspomnianych tytułów plus jedyneczka i " przebojowa " The Bleeding.
- Gore_Obsessed
To są fragmenty z koncertu, którego część została umieszczona na VHS "Monolith Of Death". OBŁĘD!Wysłane przez Mort
http://www.youtube.com/watch?v=NxpMp5nu2Hg" onclick="window.open(this.href);return false;
mozecie zobaczyc jak w Ameryce ludzie bawią się na koncercie( to jest fragment bonusowego DVD ktore bedzie dołączone do reedycji Vile )
Haath nie rozumiem takiego ostrego zdania jakie prezentujesz. A co do gustu: oczywiście każdy ma swój, ale to, że podniecasz się jakimś REPUGNANT jednocześnie ignorując CANNIBAL CORPSE jest dla mnie bardzo dziwne.
Od kiedy zobaczyłem to nagranie z próby, które ktoś ostatnio wkleił jestem rozjebany kompletnie. Ci kolesie za kilka lat będą musieli się udać na rentę (z czego wielu się pewnie ucieszy).
Corpsegrinder (frontman/wokalista)>>>>>Barnes
Szkoda jedynie talentów pisarskich tego ostatniego.
Only SŁUCHANIE płyt is real!