VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Edinazzu[/i]
Ale płyty to się kupic jakoś nie chce...
[/quote]
mi też się chce, ale może na blitzkrieg kupię, jak się zapłaci to muzykę odbiera się trochę inaczej, wtedy poświęcam płycie więcej czasu a jak się chce to można znaleźć coś ciekawego, no chyba, że wywala się pieniądze na prawdziwy chłam, ale nowy Vader nie jest aż taki cienki
Ale płyty to się kupic jakoś nie chce...

mi też się chce, ale może na blitzkrieg kupię, jak się zapłaci to muzykę odbiera się trochę inaczej, wtedy poświęcam płycie więcej czasu a jak się chce to można znaleźć coś ciekawego, no chyba, że wywala się pieniądze na prawdziwy chłam, ale nowy Vader nie jest aż taki cienki
- Wachu
- rozkręca się
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
- Wachu
- rozkręca się
- ultravox
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez przystojniak[/i]
mebloscianka do niczego, skoro trzymasz na niej takie kicze jak death lub cynic:) [/quote]
No jeśli to są kicze to co kiczem nie jest? Doda? Nawet jeśli nie lubisz technicznego metalu, to jeśli "Scream Bloody Gore' albo "Leprosy" to według Ciebie kicz, to ja wymiękam.
mebloscianka do niczego, skoro trzymasz na niej takie kicze jak death lub cynic:) [/quote]
No jeśli to są kicze to co kiczem nie jest? Doda? Nawet jeśli nie lubisz technicznego metalu, to jeśli "Scream Bloody Gore' albo "Leprosy" to według Ciebie kicz, to ja wymiękam.
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Trojan
- postuje jak opętany!
Nareszcie słucham nowej płyty i stwierdzam, że niektórzy przesadzają nazywając ją totalnym syfem i kałem. Na pochwałe zasługuje dopuszczenie Mausera do komponowania (Warlords = miazga). Poza tym wyróżniające się utwory takie jak: "Predator" czy "The Book" dodają kolorytu "Impressions In Blood" przez co nie jest zbyt jednostajnie. Ogólnie rzecz biorąc, Vader nagrał dobrą/poprawną/przyjemną płytę*.
* jestem pijany
* jestem pijany
Down the bottle's nest
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt: