Trudno powiedzieć, bo funkcjonuje też opinia, że czym wyższy facet tym mniejszego ma ptaka, a największe mają niscy "wariaci" :)535 pisze:Ja natomiast czytałem gdzieś na tym forum w błądzącym dziale porad sercowych, że jak masz poniżej 180 centymetrów wzrostu to nie dymasz. Co gorsza 180 liczone uczciwie, bez obcasów i nakrycia głowy. Czy eksperci mogliby na ten temat wydać opinię ostateczną?Medard pisze:Przy dużej ilości to tak, pojedynczym sztukom często starcza kasa, tzw. obycie i dobra gadka.wolff pisze:By być dymaczem-zarywaczem potrzebny również wygląd. Mitem jest bowiem, że kobiety lecą tylko na kasę, strona wizualna jest również istotna.
Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Behemoth v.2
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Rocco Siffredi miał 190 cm wzrostu ;)Pacjent pisze:
Trudno powiedzieć, bo funkcjonuje też opinia, że czym wyższy facet tym mniejszego ma ptaka, a największe mają niscy "wariaci" :)
- 10,5
- postuje jak opętany!
Dalej ma.mj. pisze:Rocco Siffredi miał 190 cm wzrostu ;)Pacjent pisze:
Trudno powiedzieć, bo funkcjonuje też opinia, że czym wyższy facet tym mniejszego ma ptaka, a największe mają niscy "wariaci" :)
Nono.
- Triceratops
typowy attention whore syndromeKarkasonne pisze:Jaki masz wkurwiajacy sposób pisania tomjest wprost niesamowite. Jakiś spadochroniarz z wykopu. Nigdy nic mądrego do powiedzenia, zero wykazania się wiedza o muzyce, same czerstwe kopie past z internetu bez inwencji własnej i z przekonaniem, ze jest to niebywale śmieszne, i bonus w postaci autokreacji na bogacza z myślą, ze ktoś nie wyczuje, ze tak naprawdę pierwsza broda rośnie dopiero na cipie. Chyba zwariowałes, biorąc pod uwagę ze tu średni wiek to jakieś e30-35 lat.Rejwan pisze:>bądź mno535 pisze:
Ciekawa sprawa. Jak bardzo trzeba być niezadowolonym ze swego żywota, by chcieć być kimś innym?
>level wkrótce 40 here
> wzrost 160
>waga 100
>fobia społeczna i alkoholizm
>nigdy nawet nie trzymaj loszki za rękę...
>jedyne twoje pasje w życiu to zbieranie płyt i pisanie na forum dla metalowców
>...
>itd
i ty sie pytasz jak bardzo trzeba być niezadowolonym ze swego żywota, by chcieć być kimś innym???
woodpecker from space
- FrycekPicek
- starszy świeżak
Nie wiem jaki jest wykazywanie się w takiej "muzyce" jak metal.Karkasonne pisze:
Jaki masz wkurwiajacy sposób pisania tomjest wprost niesamowite. Jakiś spadochroniarz z wykopu. Nigdy nic mądrego do powiedzenia, zero wykazania się wiedza o muzyce, same czerstwe kopie past z internetu bez inwencji własnej i z przekonaniem, ze jest to niebywale śmieszne, i bonus w postaci autokreacji na bogacza z myślą, ze ktoś nie wyczuje, ze tak naprawdę pierwsza broda rośnie dopiero na cipie. Chyba zwariowałes, biorąc pod uwagę ze tu średni wiek to jakieś e30-35 lat.
A Nergal chuj, z metalowych celebrytów wole Petera z Vadera, nie ma piw albo czekoladek marki Vader jak to jest w przypadku Nergalowskiego behemocza
I wanna die at 69...
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
FrycekPicek pisze:A Nergal chuj, z metalowych celebrytów wole Petera z Vadera, nie ma piw albo czekoladek marki Vader jak to jest w przypadku Nergalowskiego behemocza

Guilty of being right
- FrycekPicek
- starszy świeżak
uglak pisze:FrycekPicek pisze:A Nergal chuj, z metalowych celebrytów wole Petera z Vadera, nie ma piw albo czekoladek marki Vader jak to jest w przypadku Nergalowskiego behemocza
O kurwa, jestem nie na czasie ;/ ;/ ;/
Ale to logo takiem malo wejderowskie, gdyby nie napis hertz polska to bym nie uwierzył
I wanna die at 69...
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
to predzej juz skleroza, bo to sprzed 10 lat - juz nawet coraz mniej artykulow w internetach ;-)
http://www.blabbermouth.net/news/vader- ... in-poland/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.blabbermouth.net/news/vader- ... in-poland/" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Heheh jak takie Iron Maiden ma swoje piwo albo Motorhead ma whiskey to spoko ale jak jakiś nie daj panie boze zespół z polski to hurrr durr jak oni śmią śmieć i karuzela spierdolenia się rozkręca
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Znowu przeklejasz teksty z wykopu? Tutaj nie dostaje się plusików. Może coś o muzyce dla odmiany?Rejwan pisze:Heheh jak takie Iron Maiden ma swoje piwo albo Motorhead ma whiskey to spoko ale jak jakiś nie daj panie boze zespół z polski to hurrr durr jak oni śmią śmieć i karuzela spierdolenia się rozkręca
- Rejwan
Ok, proszę bardzo - Behemoth gra spoko muzykę. No ale przesłuchałem tylko dwie oststnie płyty, z tym że ta ostatnia podobała mi się bardziej. Czekam na kolejny album i po cichu liczę, że pójdą jeszcze dalej w stronę melodyjnego grania i że pojawią się w końcu czyste wokale. :)
Ostatnio zmieniony 22-03-2018, 15:05 przez Rejwan, łącznie zmieniany 1 raz.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
z wyrobów sygnowanych logiem polskich zespołów był jeszcze:

- Żułek
Megadeth wcale nie jest gorsze ;)trup pisze:

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- trup
/\ Dave nie chciał być gorszy ;-)

- trup

- trup
- trup

-
trup pisze:
Jebłem :-D
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ale ja o sylwetce, możesz być niski i prezentować wyćwiczone ciało jak i wysoki z wiszącym za kolana bebechem i klatą jak dół na wapno.535 pisze:Ja natomiast czytałem gdzieś na tym forum w błądzącym dziale porad sercowych, że jak masz poniżej 180 centymetrów wzrostu to nie dymasz. Co gorsza 180 liczone uczciwie, bez obcasów i nakrycia głowy. Czy eksperci mogliby na ten temat wydać opinię ostateczną?Medard pisze:Przy dużej ilości to tak, pojedynczym sztukom często starcza kasa, tzw. obycie i dobra gadka.wolff pisze:By być dymaczem-zarywaczem potrzebny również wygląd. Mitem jest bowiem, że kobiety lecą tylko na kasę, strona wizualna jest również istotna.
Do tego dochodzą jeszcze dodatki.
Zmalał czy umarł?mj. pisze:Rocco Siffredi miał 190 cm wzrostu ;)Pacjent pisze:
Jebać żuli.