HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- świeżak
Re: HATE ETERNAL
Jak dla mnie mocno zalatuje I, monarch. Może wyjść ciekawy album. Do obadania.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Przesluchałem numer chyba z milion razy i mam kurde jednak pewne obawy. Coś mi nie teges, z pewnością nie będzie takiego kurewskiego brzmienia jak na Fury & Flames. Mam jednak nadzieję, że jak odpalę całość z cede, urwie mi łeb przy samych kostkach.Rattlehead pisze:Nowy numer "Haunting Abound"
http://www.metalblade.com/hateeternal/
support music, not rumors
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Nowy kawałek- wyjebisty. Może nie dość szybki ale świetny ;-)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Sebol
- zaczyna szaleć
Kawalek jak najbardziej ok; nowe CD zapewne do kolekcji dojdzie...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dojdzie dojdzie nie widzę innej opcji
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
kolejny nowy numer http://www.decibelmagazine.com/featured ... ke-ablaze/
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Sebol
- zaczyna szaleć
Az przerwalem sluchanie Primordial, widzac te linke...
I oczywiscie bylo warto. Ladnie chlopaki graja, jak wspomnialem juz wyzej, i tylko to potwierdze, CD do kolekcji dojdzie.
A jeszcze w kwestii formalnej, te dwa kawalki HE podobaja mi sie bardziej niz zaslyszane najnowsze dokonania kolezkow z MA ;)
I oczywiscie bylo warto. Ladnie chlopaki graja, jak wspomnialem juz wyzej, i tylko to potwierdze, CD do kolekcji dojdzie.
A jeszcze w kwestii formalnej, te dwa kawalki HE podobaja mi sie bardziej niz zaslyszane najnowsze dokonania kolezkow z MA ;)
- manieczki
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rasowy masterfulowicz
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kapitalny ten drugi wrzucony kawałek. Jestem pewien, że, dla mnie, będzie to tegoroczny czub. Tylko zastanawiam się jak wypadną na żywca grając,znowu, na jedną gitarę. No nic, przekonam się już wkrótce...
- Headcrab
- Kontakt:
Zajebisty numer, nie mogę się doczekać by usłyszeć cały album, który pewnie będzie lepszy od Fury And Flames.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
moze nawet dla odmiany bedzie cos tam slychac ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
No, nie przesadzajmy z tym hurraoptymizmem. :D
- nicram
Pażyjom, uwidim. Po jednym kawałku stwierdzić, że płyta będzie lepsza od poprzedniczki to niemal wizjonerstwo. Daj mi cynk na numery w toto-lotka. Podzielę się dolą z Jasnowidzem. :-).Headcrab pisze:Zajebisty numer, nie mogę się doczekać by usłyszeć cały album, który pewnie będzie lepszy od Fury And Flames.
all the monsters will break your heart
-
Nie wiem czy będzie lepszy od "Fury & Flames" ale jestem pewien że nie zawiedzie, a to już coś, przyznasz rację?
- Headcrab
- Kontakt:
Za bardzo lubię Hate Eternal by podejść do tego z dystansem i się podjarałem zbytnio. ;)nicram pisze:Pażyjom, uwidim. Po jednym kawałku stwierdzić, że płyta będzie lepsza od poprzedniczki to niemal wizjonerstwo. Daj mi cynk na numery w toto-lotka. Podzielę się dolą z Jasnowidzem. :-).Headcrab pisze:Zajebisty numer, nie mogę się doczekać by usłyszeć cały album, który pewnie będzie lepszy od Fury And Flames.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- nicram
Przyznam, choć wolę być nieco ostrożniejszy w tego typu sądach.Nasum pisze:Nie wiem czy będzie lepszy od "Fury & Flames" ale jestem pewien że nie zawiedzie, a to już coś, przyznasz rację?
Parę razy prezentowałem podobne podejście i srogo się zawiodłem, dlatego czasami wolę studzić swoje emocje, ale przecież rozumiem Cię doskonale! :-)Headcrab pisze:Za bardzo lubię Hate Eternal by podejść do tego z dystansem i się podjarałem zbytnio. ;)nicram pisze:Pażyjom, uwidim. Po jednym kawałku stwierdzić, że płyta będzie lepsza od poprzedniczki to niemal wizjonerstwo. Daj mi cynk na numery w toto-lotka. Podzielę się dolą z Jasnowidzem. :-).Headcrab pisze:Zajebisty numer, nie mogę się doczekać by usłyszeć cały album, który pewnie będzie lepszy od Fury And Flames.
all the monsters will break your heart
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
czekam.
- koreaniec
- w mackach Zła