MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: MGŁA
na lastrit.es mgła lokuje się w top ten.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ja bym wolał coś z Coelho.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- maciek z klanu
ja bym chciał cytat z Weltrowskiego
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Np. "I tak mam dłuższego chuja niż ty"?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
A nie chciałbyś też takiej koszulki? ;DLykantrop pisze:Np. "I tak mam dłuższego chuja niż ty"?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Biały
- w mackach Zła
Słucham WHTN codziennie już od dłuższego czasu i w ogólnie nie chce się ta płyta znudzić, a wręcz przeciwnie, ciągle chcę więcej. Te melodie, gitary i trans jaki wydobywa się z tego albumu działają wręcz hipnotyzująco. Wybitny album.
- Dragazes
- w mackach Zła
U mnie tak działa Groza. Co jakiś czas mam wielką ochotę posłuchać tej płyty. WHTN natomiast słucham "z obowiązku" po tym jak już przesłucham kilka razy Grozę i jak już słucham WHTN to dopiero wtedy sobie przypominam jak dobra jest ta płyta i zapętlam na kilka odsłuchów. Do tej pory jednak nie miałem takiego głodu na WHTN, że muszę koniecznie posłuchać.
Ostatnio zmieniony 08-02-2013, 19:31 przez Dragazes, łącznie zmieniany 2 razy.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Lykantrop
No to oczywiste, że WHTN słabsze od "Grozy". Mi w ogóle się nie chce wracać do ostatniej płyty. Mam świadomość, że przesłuchałem ją kilkanaście razy i znam prawie na pamięć, a to nie najlepiej o niej świadczy :)Dragazes pisze:U mnie tak działa Groza. Co jakiś czas mam wielką ochotę posłuchać tej płyty. WHTN natomiast słucham "z obowiązku" po tym jak już przesłucham kilka razy Grozę i jak już słucham WHTN to dopiero wtedy sobie przypominam jak dobra jest ta płyta i zapętlam na kilka odsłuchów. Do tej pory jednak nie miałem takiego głodu na WHTN, że muszę koniecznie muszę posłuchać.