MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: MORBID ANGEL
czy ktoś ma już legalne wydawnictwo tej płytki.Niech z łaski swojej potwierdzi lub zdementuje czy te dziwne utworki tam się znalazły.Bo może to co jest w sieci to jakiś fakink dzołk dla piratów i zawiera jakieś dziwne remiksy.Wciąż mam nadzieję że to co było w sieci do pobrania to jakiś okrutny żart.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
+1koreaniec pisze:DV mi lata koło chuja, ale tego całego Treya mi się szkoda zrobiło.
najlepszy gitarzysta death metalowy, niewielu jest pojedynczych muzykow ktorzy mieli taki wplyw na metal. wielka szkoda.
this is a land of wolves now
- megawat
- weteran forumowych bitew
Wiesz co? Ja ten zespół mam w dupie od literki "H", ale wlazłem na ich fejzbuka, żeby sprawdzić i faktycznie jest jak piszesz. Jak bardzo chujowy ten album by nie był, też mi się robi szkoda Treya. W dużej większości nową płytę obwieszają fani / byli fani podpisani imieniem i nazwiskiem, to już nie anonimowy trolling, hehe. A tekst "This album is horrible even in Metallica standards." kompletnie mnie rozjebał.koreaniec pisze:Czytam komentarze na oficjalnym fejsie MA i nawet tam ludzie nie zostawiają suchej nitki. DV mi lata koło chuja, ale tego całego Treya mi się szkoda zrobiło. Coś czuję, że faktycznie następnego albumu nie nagrają. Szkoda, że skończyli karierę jak Zidane, tyle pięknych zagrań a większość zapamiętała tylko
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
- mistrz forumowej ceremonii
album jest równany z ziemia praktycznie we wszystkich serwisach/portalach
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- w mackach Zła
To coś jak St.Anger po premierze. ;)
- Husar
Kurwa plytki nie kupilem, ale wlaczylem sobie z yt pierwszy lepszy wybrany utwór padło na "ExistoVulgore" i nie ma aż TAK źle jak się tutaj i ogólnie w necie ludzie rozpisują...nietóre riffy bardzo staro-morbidowe. najgorszy mankament to ta perka która brzmi jak... kurwa. ona w ogóle nie brzmi
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- rob
- w mackach Zła
Tzn. że swój cel osiągnął ;) Co do samej płyty to mam mieszane uczucia, są świetne momenty i takie , które pasują jak pięść do nosa. Co jeszcze? `Too Extreme` to będzie świetny killer koncertowy, no i nie sądziłem, że kiedykolwiek to napisze ale jestem w stanie zagrać jeden kawałek Morbidów na perkusji hehe. Posłucham sobie jeszcze kilka razy tej płyty i wrócę do niej za jakiś czas i zobaczę jak wytrzyma próbę czasu.[V] pisze:album jest równany z ziemia praktycznie we wszystkich serwisach/portalach
jebać frajerów
-
tak, tylko na mniejsza skale he heRaf pisze:to coś jak St.Anger po premierze ;)[V] pisze:album jest równany z ziemia praktycznie we wszystkich serwisach/portalach
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- megawat
Hmmheheheheeeeeeee... ;DHusar pisze:najgorszy mankament to ta perka która brzmi jak... kurwa.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Husar
Hehehehe. Ciekawe co fenriz na perkusję nowej płyty, bo na BATS była ponoć chujowa i wolno stukała: D
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- megawat
Powie, że to midi? Heheee...
-
fenriza jebie 99% plyt o których metalowy swiatek dyskutuje hehe
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
Kwestia spojrzenia. Ma swoj swiat. Swiat lat 80.
Tak jak Triceps ma swój Duran Duran. ;)
Tak jak Triceps ma swój Duran Duran. ;)
- twoja_stara_trotzky
było? ;)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
no wreszcie. ile mozna bylo czekac ;)
prawie jak imc KRIS1977, ale jednak Hitler przyjal to nieco lepiej ;)
prawie jak imc KRIS1977, ale jednak Hitler przyjal to nieco lepiej ;)
-
- postuje jak opętany!
No nareszcie Morbid Angel nagrał dobry, interesujący album, którego można słuchać z przyjemnością i bez uczucia dojmującej nudy. Mam nieodparte skojarzenia z GDoW (choć IDI jest słabszy).
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- ultravox
- zahartowany metalizator
Litości...Pacjent pisze:Ludziom, którzy uważają, że wszystko co najlepsze w metalu już dawno nagrano, a metal, zwłaszcza współczesny, jest gatunkiem dla plebsu. Muzyczna arystokracja, za którą się mają słucha zaś innych gatunków muzyki, które to w ich mniemaniu rozwijają się i oferują coś nowego, wartościowego. Jedynym ratunkiem dla metalu jest zatem - wg pokolenia JM - inkorporowanie obszarów z tych "lepszych" gatunków. I takie właśnie płyty są promowane przez przedstawicieli JM na forum.
Osobników z pokolenia JM charakteryzuje także agresywna promocja na forum Masterfula muzyki spoza metalu w tematach zastrzeżonych dla muzyki metalowej.
-
- w mackach Zła
Pacjent do doktora. ;)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Przynajmniej jest konsekwentny. :)[V] pisze:fenriza jebie 99% plyt o których metalowy swiatek dyskutuje hehe
The madness and the damage done.