MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: MGŁA
Posłuchałem tej całej Mgłdy i powiem Wam, że żyjecie w umiłowaniu do skurwiałych, cukierkowych melodyjek, co świadczy dobitnie o tym, że niejeden z Was tak na prawdę to skrycie tęskni za bozią.
Nie pozdrawiam.
Nie pozdrawiam.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Góral
- w mackach Zła
Mgła odpadła z tego gigu. Gdybym miał parę kafli na przepierdolenie, to poleciałbym dla REVENGE i Archgoat.Riven pisze:jak pojedziesz do Kanady na mgle to oficjalnie wygrasz forum.Scaarph pisze:na wszystkich.Morph pisze:Na ilu już byłeś?jak odpadła??? nie zagrają?Sova pisze:Kanada niestety odpadła
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Czy taką małą, to watpię, wszak to chłop naszej postury, aczkolwiek groupie na pewno ;)
I will burn alright
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
-
lolHAL_9000 pisze:Posłuchałem tej całej Mgłdy i powiem Wam, że żyjecie w umiłowaniu do skurwiałych, cukierkowych melodyjek, co świadczy dobitnie o tym, że niejeden z Was tak na prawdę to skrycie tęskni za bozią.
Nie pozdrawiam.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Z ciekawosci, co sadzisz o Further Down The Nest?HAL_9000 pisze:Posłuchałem tej całej Mgłdy i powiem Wam, że żyjecie w umiłowaniu do skurwiałych, cukierkowych melodyjek, co świadczy dobitnie o tym, że niejeden z Was tak na prawdę to skrycie tęskni za bozią.
Nie pozdrawiam.
this is a land of wolves now
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Riven, dalsza dyskusja z ludźmi tego pokroju nie ma sensu - żaden z nich nie ma roleksa, a do golenia nie używają kosmetyków zirh... zapewne większość na tym forum nosi wisiorek maryjny i to nie dlatego, że jest ze złota ale po prostu wierzą w boga ;) SZATAAAN !
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
KURWA SILENT SEA WIDZE ZE ROWNIEZ JESTES BOGATY NIE TO CO TE POLACZKI BEZ ROLEJOW, PIONA, TYLKO NIE MOW ZE MASZ LEPSZY BRZUCH
this is a land of wolves now
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
JESTEM BOGATY JAK SAM SKURWYSYN, DOROBIŁEM SIĘ NA CEBULI - WIESZ, W POLSCE SPORO TEGO TOWARU SCHODZI ... BRZUCH NIE ALE CHUJA NA PEWNO ;)Riven pisze:KURWA SILENT SEA WIDZE ZE ROWNIEZ JESTES BOGATY NIE TO CO TE POLACZKI BEZ ROLEJOW, PIONA, TYLKO NIE MOW ZE MASZ LEPSZY BRZUCH
co do koncertów - sam chętnie bym zobaczył live Mgiełe
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- COFFIN
No juz myślałem, że to może ten 'nowy' materiał;)Sova pisze:nie będę zakładał nowego tematu i bezczelnie podepnę się tutaj:
chętni -> malignantvoices@gmail.com
realizacja - coś w okolicy narodzin żyda nazareńczyka
Dobry tekst:D
'Come the Blessed Madness'