MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: MORBID ANGEL
masz racje, strasznie, ale pewnie zaraz nadleci Drone i Ci przyklasnie :))
this is a land of wolves now
- YNKE
- w mackach Zła
niewykluczone że jeszcze w te rejony bardziej pojadą na następnej płycie, to by było coś.kregozmyk pisze:Z perspektywy czasu najbardziej podobają mi się te industrialne kawałki z automatem. Podoba mi się też ten minimalizm, zarówno w elektronice, jak i niektórych riffach. Szkoda, że nie poszli w totalnie kierunku prostych riffów, prostych bitów i prostej elektroniki. Taki zamierzony minimalizm przekazu były zdecydowanie lepszy. Może Illud Divinum Insanus będzie dla MA czymś w rodzaju A Blaze in the Northern Sky (wiem, strasznie to naciągane), a następna płyta będzie już death metalowym odpowiednikiem Under a Funeral Moon;)
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
-
- rasowy masterfulowicz
U mnie Illud jest na prowadzeniu. Ale z tegorocznych premier slyszalem tylko Deicide i Hate Eternal - ta piersza jest dobra, druga bardzo dobra.Kaszub pisze:Drone pisał, że "Illud..." to dla Niego kandydat do płyty roku, z czym chyba jednak mocno przesadził. Zapomniał o Azarath. ;)
edit:
I Nader Sadek z ciekawości przesłuchałem, ale tylko dwa razy, wiec jeszcze za wczesnie na wyrok w tej sprawie.
Ostatnio zmieniony 04-06-2011, 11:09 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
no to nic dziwnego, ze MA jest na prowadzeniu :lol:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
moim zdaniem NIE BĘDZIE następnej płyty.YNKE pisze:niewykluczone że jeszcze w te rejony bardziej pojadą na następnej płycie, to by było coś.kregozmyk pisze:Z perspektywy czasu najbardziej podobają mi się te industrialne kawałki z automatem. Podoba mi się też ten minimalizm, zarówno w elektronice, jak i niektórych riffach. Szkoda, że nie poszli w totalnie kierunku prostych riffów, prostych bitów i prostej elektroniki. Taki zamierzony minimalizm przekazu były zdecydowanie lepszy. Może Illud Divinum Insanus będzie dla MA czymś w rodzaju A Blaze in the Northern Sky (wiem, strasznie to naciągane), a następna płyta będzie już death metalowym odpowiednikiem Under a Funeral Moon;)
-
- w mackach Zła
zostaną zastrzeleni na koncercie tak jak Dimebag Darrell
- YNKE
- w mackach Zła
pamiętaj że Trey jest trudnym celem dla takiego ataku, mały, ruchliwy nie to co Vincent
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- koreaniec
- w mackach Zła
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- empir
Bardzo Cię boli że komuś się podoba ;)KRIS1977 pisze:Czy wam ktoś zapłacił że tak chwalicie te płytkie.Albo wmawiacie sobie bo wydaliście te 50 zeta i teraz wam głupio.
Ale nowy Deicide jest całkiem dobry.Raf pisze:Zważywszy co teraz gra DEICIDE powyższy cytat bez sensu.
- Frosthark
- rozkręca się
-
- w mackach Zła
Całkiem dobry byłby gdyby wyjebali to plastikowe brzmienie a Santolli dali bilet do kina na czas sesji nagraniowej.empir pisze:Ale nowy Deicide jest całkiem dobry.Raf pisze:Zważywszy co teraz gra DEICIDE powyższy cytat bez sensu.
- Frosthark
- rozkręca się
Gdyby nie to że wcześniej czytałem wasze komentarze nt. tej płyty to przy pierwszym przesłuchaniu pomyślałbym że ktoś się pomylił i wysłał do tłoczni złą płytę. No kurwa, podczas jej słuchania prawie zapomniałem że to ten sam zespół który wydał Altars...
- Maleficio
- Kontakt:
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
To celebrate the triumphant return of Morbid Angel...
rzeczywiście jest co celebrować ;)
rzeczywiście jest co celebrować ;)
-
- zaczyna szaleć
dla osoby co na co dzień napierdala tylko death metal ta nowa spuszczaja MA jest delikatnie mówiąc nie do zaakceptowania.
Ale dla tych co słuchają polsatowskiego dieskłopolko i innych takich tam to oczywiscie jak najbardziej.
Takie skoki w boki to DZIEWCZYNKI z MA niech robią po pracy ale nie jak mają nagrać płytę po X latach czekania.
Nie uwierzę wam że jak odpalone zostało TOO EKSZTREME albo RADEK KŁELT to byliście zadowoleni.Nie ma co porównywać i robic jakiś zestawień bo płyta jest MEGA słaba i dla nikogo.To logiczne że po poprzednich wszystkich wydawnictwach MA oczekiwałem czegoś podobnego i pewnie nie tylko ja.
FACK JU MORBICZ SREŃDZEL.
Ale dla tych co słuchają polsatowskiego dieskłopolko i innych takich tam to oczywiscie jak najbardziej.
Takie skoki w boki to DZIEWCZYNKI z MA niech robią po pracy ale nie jak mają nagrać płytę po X latach czekania.
Nie uwierzę wam że jak odpalone zostało TOO EKSZTREME albo RADEK KŁELT to byliście zadowoleni.Nie ma co porównywać i robic jakiś zestawień bo płyta jest MEGA słaba i dla nikogo.To logiczne że po poprzednich wszystkich wydawnictwach MA oczekiwałem czegoś podobnego i pewnie nie tylko ja.
FACK JU MORBICZ SREŃDZEL.
-
- zaczyna szaleć
oj tam oj tam
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
zylka ci PIERDOLNIE jak tak DALEJ pojdzie ;) fajnie sie czyta uwzgledniajac ten caps lock. do go on
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No nie moge z gościem ;) Ja wiem że można być rozczarowanym, może nawet wkurwionym, ale żeby tak przeżywać i do tego wmawiać innym że im sie napewno nie podoba tylko im sie tak wydaje to już wyższa szkoła jazdy ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran