Gdyby go wyprał Trotzky słuchałby PJ Harvey, Rykardy Parasol i Behemoth. :) Tymczasem gość zachwyca się m.in. starym czwartoligowym heavy metalem z lat 80-tych oraz naszym rodzimym Crystal Viper. Kto więc go wyprał? :))))0ms pisze:znalezliscie sobie problem
pozostaje juz tylko czekac, az ktos napisze, ze Fenriza wypral przeciez trotzky
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DARKTHRONE
- ultravox
- zahartowany metalizator
Mało mnie obchodzą muzyczne fascynacje Fenriza, ale nie wydaje mi się, abyś miał rację. Po pierwsze chodzi raczej o to, czego słuchał jako gówniarz, a nie jego fascynacje z lat 90-tych. Po drugie on sam przyznaje, że część z tych kapel docenił lub odkrył dopiero teraz. Z pewnością jednak wiele z tych zespołów musiało na niego mieć wpływ kiedy dorastał, bo takiej muzyki się wtedy słuchało. Zresztą już na "Total Death" jest wyraźne nawiązanie do Manilla Road.Maria Konopnicka pisze:A ja przypuszczam, że on się nawet na tym nie wychował tylko dopiero te kapele teraz odkrywa i dlatego tak się nimi podnieca. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że na początku lat 90-tych był maniakalnym fanem heavy metalu. Przynajmniej nic na to nie wskazuje - wydaje się, że był zafascynowany sceną death metalową, a także takimi zespołami jak Sodom, Hellhammer, Celtic Frost, Venom, Bathory, trochę thrashem, ale też raczej tym twardszym, niemieckim...
Oczywiście nie mówię, że to coś złego, chociaż trochę mnie ten koleś śmieszy. :)
Koniec końców bardziej mnie obchodzi jego muzyka niż jego wywody, choć wywiady z nim dobrze mi się czyta (co nie znaczy, że podzielam jego wizję metalu). Jak dla mnie od początku stara się on narzucić wszystkim swój gust muzyczny, ale najzabawniejsze jest to, że w dużej mierze mu się to udaje. ;) Wystarczy spojrzeć na scenę black metalową, co drugi chciałby być taki jak Fenriz w latach 90-tych. ;)
^^^ Gdybym miał talent do jasnego wyrażania myśli słowem pisanym, pewnie tak bym to ujął. :)ultravox pisze:Koniec końców bardziej mnie obchodzi jego muzyka niż jego wywody, choć wywiady z nim dobrze mi się czyta (co nie znaczy, że podzielam jego wizję metalu). Jak dla mnie od początku stara się on narzucić wszystkim swój gust muzyczny, ale najzabawniejsze jest to, że w dużej mierze mu się to udaje ;) Wystarczy spojrzeć na scenę black metalową, co drugi chciałby być taki jak Fenriz w latach 90-tych ;)
- Realista
- weteran forumowych bitew
I na pewno słucha takich rzeczy, a w wywiadach podaje zespoły, które mu Trozky przesłał sms'em. :)Maria Konopnicka pisze:Gdyby go wyprał Trotzky słuchałby PJ Harvey, Rykardy Parasol i Behemoth :) Tymczasem gość zachwyca się m.in. starym czwartoligowym heavy metalem z lat 80-tych oraz naszym rodzimym Crystal Viper. Kto więc go wyprał ? :))))0ms pisze:znalezliscie sobie problem
pozostaje juz tylko czekac, az ktos napisze, ze Fenriza wypral przeciez trotzky
- Xapapote
we started recordings for a new album last year, the songs Dead Early and The Ones You Left Behind is recorded and mixed. Gonna record more before the end of this year, and hopefully a new release will hit next autumn.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
diabeł tkwi tym riffie i nie zmieni tego nic
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
bylo jakis czas temu - maksymalnie zajebiste. podobnie jak The Emperors.
this is a land of wolves now
-
leze kuzwa :D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no to jest bez dwoch zdan najlepszy z tych kawalkow. melodie w tym brzmia jakby byl napisane pod te aranzacje :))) masa.
this is a land of wolves now
- YNKE
- w mackach Zła
a jest gdzieś to zebrane do jednej kupy?
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Self
- rasowy masterfulowicz
W related masz jeszcze Beherits, Burzums i Mayhems. Przeróbka Freezing Moon zwłaszcza rozpierdala imo.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Dokladnie tak!Self pisze:Przeróbka Freezing Moon zwłaszcza rozpierdala imo.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
i po chuj sluchac jakiejs muzyki suflerow skoro oryginaly zajebiste
- KreatoR
a ja własnie przymierzam się do Cannabis Corpse :)
-
Piękne !byrgh pisze: leze kuzwa :D
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
"...after this tour the band ceased wearing surf clothing; they stated that it was becoming a trend and losing its original significance and symbolism."
:D :D :D
:D :D :D
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
:DDD