Zgadzam się, chociaż dla mnie jedynka to bardzo udana płyta, ale późniejsze to fakt - raczej przeciętne albumy. Zdecydowanie wolę Diabolicum czy Bloodline.Morph pisze:I to też będę powtarzał, gdzie z tym Aborym?? Miejsce Aborym jest wśród przeciętniaków.
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- 4m
- 4m
To ja może nie wnikam nawet dlaczego pierwszą myśl o czymś przyjemnym i dobrym kojarzycie w ten sposób, hehrob pisze:muza bardzo dobra, ze stwierdzeniem So_It_Is_Done akurat tu się zgodzę heheSo_It_Is_Done pisze:Rzuciś hasło DsO i wszyscy walą konia. Ja pierdole ale jesteście zjebami.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- rob
- w mackach Zła
nie wnikaj4m pisze:To ja może nie wnikam nawet dlaczego pierwszą myśl o czymś przyjemnym i dobrym kojarzycie w ten sposób, hehrob pisze:muza bardzo dobra, ze stwierdzeniem So_It_Is_Done akurat tu się zgodzę heheSo_It_Is_Done pisze:Rzuciś hasło DsO i wszyscy walą konia. Ja pierdole ale jesteście zjebami.
jebać frajerów
- cumchrist
- zaczyna szaleć
Kurwa, kogo to obchodzi czy to lanserski mainstream czy niszowy zespolik jeżeli grają zajebistą muzę. Zjebami są ograniczeni umysłowo troglodyci którzy dorabiają sobie ideologię tam, gdzie jest ona zbędna, odbierając sobie jednocześnie radość z poznawania nowych, zajebistych rzeczy. Fukk off and die!
In us we all have the power
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Jesli chodzi o mariaz blacku i industrialu to Epka Spektr - "Mescalyne" nawet daje rade. Jestem ciekaw co splodza na dlugograju.Drone pisze: Ale jednak szkoda, że mariaż industrialu i blacku nie udał się do końca - przynajmniej do tej pory. Czegoś zawsze tu brakowało, a przecież jest w tym potencjał.
Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Adrian696
- zahartowany metalizator
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Adrian696
- Only_True_Believers
Na "SS" nie ma nic nowego, już pal licho jej jakość bo to subiektywna sprawa, ale każdy zauważyć musi, że to po prostu wypadkowa (wg. mnie średnio spójna) pierwszych płyt i okresu po "Wolverine Blues". "Fas.." natomiast, jeśli nie jest jeszcze nową jakością, to pozostaje na pewno cholernie świeżą oraz oryginalną płytą i istnieje możliwość, że Żabojady jeszcze ostatniego słowa w tej kwestii nie powiedzieli.AroHien pisze:Nietylko bardzej przyswajalna, ale znacznie ciekawsza i lepsza, ot co.Riven pisze:jakos mnie to nie dziwi. plyta Entombed jest bez watpienia latwiej przyswajalna niz FAS.
Niemniej jednak, porównywanie obu płyt w innych płaszczyznach jest bez sensu.