No chujowo, ale nie ma co płakać, Slayer to wojna![V] pisze:troche przejebane ze zgodzil sie grac przed Limp Bizkit ;(Nasum pisze:Tylko że na ursynaliach te przypadkowe osoby to będą fani Limp Bizkit albo po prostu studenciaki którym wszystko jedno co gra;)
SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: SLAYER vs METALLICA
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ano. ale wiesz, jestem jeszcze w stanie zrozumiec ze ktos kreci nosem nad GHUA, faktycznie plyta powstala pod jakims wplywem nagran slipknot (choc w zyciu nie nazwalbym tego nu-metalem), natomiast DIM? polowa materialu to rasowy thrash, tylko wyprodukowany troche inaczej i wzbogacony o pare niecodziennych patentow - i odrazu nu-metal :D[V] pisze: DIM i GHUA to sa wspaniale plyty,nigdy nie skumalem tych wszystkich zarzutów pod ich adresem.Wielbie.
nadal uwazam, ze jest to najodwaznieszy album tego zespolu (przeciwny biegun do najmniej wg mnie udanego Christ Illussion) i mam nadzieje, ze kiedys bedzie nalezycie doceniony. tak po prawdzie, to marzy mi sie, zeby nastepna plyta znow okazala sie jakąś taka mala wolta. ale jak nagraja "swoje" na takim poziomie jak WPB to i tak bedzie zajebiscie:)
Ostatnio zmieniony 26-05-2012, 16:41 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
- Adrian696
- zahartowany metalizator
dlaczego?? niech sie martwia fani Limp bizkit co sie wepchna pod barierki od razu, zeby miec dobre miejsca :)[V] pisze:troche przejebane ze zgodzil sie grac przed Limp Bizkit ;(Nasum pisze:Tylko że na ursynaliach te przypadkowe osoby to będą fani Limp Bizkit albo po prostu studenciaki którym wszystko jedno co gra;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Nasum grał kiedyś na jakimś festiwalu przed Rage Against the Machine. Podejrzewam że mieli kupę radochy móc zaserwować ludziom taką rzeź, pewnie zdecydowana większość nawet nie wiedziała co to jest haha. Slayer być może też wyszedł z tego założenia.[V] pisze:troche przejebane ze zgodzil sie grac przed Limp Bizkit ;(Nasum pisze:Tylko że na ursynaliach te przypadkowe osoby to będą fani Limp Bizkit albo po prostu studenciaki którym wszystko jedno co gra;)
- Riven
- Kontakt:
jak dla mnie to mogliby nawet supprotowac kombi. chuj z tym, wypije, przyjde na sleja, wyjde. bedzie zajebiscie, orac lumpow ;)
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Jasne, można sobie rocznicówki urządzać, ale jak długo na tym ujedziesz...Adrian696 pisze:no Metka na ten przykład tegoroczne płytą wydana 21 lat temu
Każdy z tych bendów ma dużo bardziej zróżnicowany repertuar od Slayera, także nie rzucaj pereł przed wieprze ;)no mówie przeciez, ze taki Motorhead, AC/DC, czy Deep Purple to chuj a nie artysci
Tylko racz skapnąć, że ja im nie czynie zarzutu za brak poszerzonego instrumentarium, tylko za mentalność, która te poszerzone instrumentarium wyklucza.to jak juz sie dowiesz - to wroc i ponów zarzut ze korzystja tylko z klasycznego rockowego instrumentarium
Ja pierdolę. Pewnie jeszcze setki brakujących ogniw znajdziesz, które prędzej czy później tam się znajdą. A póki co:i wszytsko to Rock'n'ARoll w przeciwienstwie do Motorhead, Rush, Deep Purple czy Kiss
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ro ... _inductees
No i jak, słabe towarzycho?
No no, chyba czas kończyć tę pasjonującą wymianę. EOT z mojej strony.wiekszosc fanów aktualnej Mety LOL to tacy znawcy jak ty - KANON ROCKa - Hall of Fame błagam
- Riven
- Kontakt:
no jesli kogos zachwyca deaf magnetic to nie dziwne, ze marudzi na world painted blood. zeby docenic ta druga trzeba miec sprawne uszy.
- brb
- postuje jak opętany!
ja jebe juz nie wiem co jest trollingiem a co nie :DDDDDDDD
-
W każdym razie pewne jest to :
Scaarph pisze:to ja już widzę, że ten temat nie dosyć, że pułap stu stron osiągnie max w tydzień, to jeszcze pewnie parę osób przez niego z forum sie wypisze :D
- Riven
- Kontakt:
;DDD
a wystarczylo po pijaku napisac ze slayer lepszy od metalici

a wystarczylo po pijaku napisac ze slayer lepszy od metalici

-
- mistrz forumowej ceremonii
terror from the right
terror from the left
terror from the left
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Wyskoczyłem tylko po browar, a tu niemal dwie strony doszły. Ładnie nam to idzie. Piwo polane, Szpakowski włączony, Katorz ruszył, słońce świeci, Żona uśmiechnięta, zaraz zapalę grilla, jest tak jak lubię.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
sadzac po przykładzie Sisters of Mercy - to do smierci znafcoKraft pisze:Jasne, można sobie rocznicówki urządzać, ale jak długo na tym ujedziesz...
LOL bo to jest SLAYER, jak Lombardo chciał poeksperymentować to robił to w ramach projektówKraft pisze:Tylko racz skapnąć, że ja im nie czynie zarzutu za brak poszerzonego instrumentarium, tylko za mentalność, która te poszerzone instrumentarium wyklucza.
tylko co bedzie jak sie tam Slayer znajdzie :)Kraft pisze:Ja pierdolę. Pewnie jeszcze setki brakujących ogniw znajdziesz, które prędzej czy później tam się znajdą
ale obiecujesz, ze juz sie nie bedziesz z nami dzielic swoimi złotymi myslami o Death Metalu, Kanonie Rocka i innychKraft pisze:No no, chyba czas kończyć tę pasjonującą wymianę
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Poczekaj aż wszyscy coś golną, wtedy przybędzie kilkadziesiąt.535 pisze:Wyskoczyłem tylko po browar, a tu niemal dwie strony doszły. Ładnie nam to idzie. Piwo polane, Szpakowski włączony, Katorz ruszył, słońce świeci, Żona uśmiechnięta, zaraz zapalę grilla, jest tak jak lubię.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Czy byłbyś tak dobry i podał kilka, choć ze trzy przykłady "jakichś wpływów spliknota" na GHUA.Riven pisze:jestem jeszcze w stanie zrozumiec ze ktos kreci nosem nad GHUA, faktycznie plyta powstala pod jakims wplywem nagran slipknot
Chętnie spojrzałbym na ten album z innej perspektywy.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Z tego ja dołożę cztery. Zaczynam myśleć o tym, o czym nie powinienem. Mianowicie, żeby pizdnąć robotą i wyskoczyć na godzinę do tych studentów. Kurwa mać, żeby to trochę bliżej było, bo jednak (realnie licząc) prawie dwa dni w plecy, a terminy napięte.
- Kraft
nie :)Adrian696 pisze:ale obiecujesz, ze

- witchfinder
VESANIA druga w ankiecie? No chyba se jaja robicie. To jest prawdziwy BLACK METAL, a nie jakieś tam pitu pitu dla pedałków w dżinsach i białych adidaskach, kurwa.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
- rasowy masterfulowicz
ja tezantek_cryst pisze:Czy byłbyś tak dobry i podał kilka, choć ze trzy przykłady "jakichś wpływów spliknota" na GHUA.Riven pisze: jestem jeszcze w stanie zrozumiec ze ktos kreci nosem nad GHUA, faktycznie plyta powstala pod jakims wplywem nagran slipknot
Chętnie spojrzałbym na ten album z innej perspektywy
I AM MORBID
- Riven
- Kontakt:
jestem prawie pewien, ze King wspominal w ktoryms wywiadzie ze w tamtym czasie sporo sluchal Slipknota i to nie przeszlo bez echa na tym materiale. niskostrojone gitary, proste riffy..zwlaszcza na tle wczesniejszych albumow. sam na to nie wpadlem ale cos jest na rzeczy.