Również fatalny gust jeśli chodzi o piłkę nożną :)byrgh pisze:Ani na filmach, ani na muzyce, Żułku, co się dzieje z Tobą, nie radość, starość? :(Żułek pisze:jest ok ale jakoś nie mogę się wkręcić, chyba mam zły dzien na takie granie
spróbuje kiedy indziej
NOCTURNUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: NOCTURNUS
dobry kościół to kościół spalony
-
Ale to tylko takie podśmiechujki, przecież my Żułka bardzo lubimy i cenimy (w odwrotnej kolejności) ;)
- dzik
- Mol
>pilka noznadzik pisze:Również fatalny gust jeśli chodzi o piłkę nożną :)
>gust
wybierz jedno :D
- smooker
- w mackach Zła
To w sumie prawda, ale rozumiem o co dzikowi chodziło - o tzw. dziwne sympatie. Np. jednoczesne kibicowanie Interowi i Juve i np. (L) xD.Mol pisze:>pilka noznadzik pisze:Również fatalny gust jeśli chodzi o piłkę nożną :)
>gust
wybierz jedno :D
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
A o płycie coś cicho tu. Czyżby większosc była w celibacie w oczekiwaniu na noc poślubną i rozdziewczanie z folii? czy po prostu mają wyjebane i wolą heheszkowac o babuszce, behehohe, człowieku w czapce i jego popularności, człowieku i jego zafoliowanym haremie staruszek i o pewnym listonoszu, któremu już torba ciązy ;)?
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
^ Należę do tej pierwszej grupy. ;) Już za chwileczkę, już za momencik...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Harlequin
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]smooker pisze:tzw. dziwne sympatie. Np. jednoczesne kibicowanie Interowi i Juve i np. (L) xD.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Harlequin
Najlepsza płyta z klasycznym death metalem od wielu wielu lat. Pozycja kolan. Dla mnie płyta niczm nie ustępuje The Key i Thresholds. 30 lat temu wyprzedzali swoje czasy i widać, że przez 30 lat nic się nie zmienił, choc ich muzyka niespecjalnie ewoluowała. Płaczę ze szczęścia. Nie sądzę, aby w tym roku wyszła jakaś lepsza metalowa (a na pewno deathmetalowa) płyta. I mam wyjebane na Tool, Mayhem i listonosza.
- nicram
I tak pewnie sprzedasz. :-) Śmiem twierdzić, że ta nowa jest lepsza od jedynki. Ale nie zabijajcie mnie za ten tekst. :-)
all the monsters will break your heart
- Harlequin
Akurat Nocturnus mam 1,2 i ep, więc nie planuje sprzedawać. A poza tym Mike Davis to najlepsza sześciostrunowa łapa starej szkoły zaraz po Trey'u. Obok Morpheus Descends to chyba jedyny deathmetalowy band na półce, którego mam w ilości większej niż 2 sztuki.nicram pisze:I tak pewnie sprzedasz. :-) Śmiem twierdzić, że ta nowa jest lepsza od jedynki. Ale nie zabijajcie mnie za ten tekst. :-)
P.S. Ja zaryzykuję twierdzenie, że nowa jest lepsza od Thresholds, ale po prawdziwe i The key i Thresholds i EPka to poziom rozsmarowywania słuszacza po planetoidach. Nowa nie odstaje nic a nic.
Swoją drogą, te nieco heavymetalowe odjazdy w "Apotheosis" są cudowne.
Ostatnio zmieniony 21-05-2019, 13:27 przez Harlequin, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Jeśli nie ma casio klawiorów to na pewno lepsza ;]
- Harlequin
Tak sobie myśle... Browning ma 55 lat, to więcej niż mój teściu, a TAKI death metal umie pisać.
-
A skąd wiesz, czy Twój teściu nie napisałby lepszego?
- Triceratops
Ta casio klawisze zajebiste, no i troche mi sie zdaje jest takich klimacikow z 2 pierwszych plyt Sadist, np w 3 kawalku
woodpecker from space
-
Czyli nowy, najlepszy Nocturnus już jest czymś na miarę ostatniego Abscess, czyli najlepszego Autopsy? No to mamy płytę dekady ;)
- ozob
Niesamowite, ze to brzmi jakby wyrwal te muzyke z poczatku lat 90-tych. Wielki plus.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Triceratops
- ozob
Tak, Possessed brzmi nowoczesniej, ale to takze bardzo dobry album. Ocena jednak nie wzrosnie, ale Nocturnus ma tresc na wielka plyte.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.