lol, przecież od tego linku, rozgorzała na nowo ta cała dyskusja wiele stron tematu temuRattlehead pisze:
Na Euro 2012 nie ma być czasem duet Vader/Drudkh na jakimś stadionie?
SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- koreaniec
- w mackach Zła
Re: SATYRICON
Lefthandpathyoga
- boroowa
- weteran forumowych bitew
no tak, w Polsce wystąpiłaby Budka Suflera/Górniak/Zakopowe/Rodowicz lub inna tzw lokalna "gwiazda" i wszycy byliby happy ... ehh... radze przezczytać artykuł w ostatniej bądź przedostatniej Polityce, może coś rozjaśni...
ale to ssssssssssssss jessssssssssst wkurwiające
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
happy meal metal.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
535
a ja pamiętam Mr zoob i nie interesowały mnie wtedy jakieś frosty i wongraveny ... he he włączyłem dziś ND i powiem tak, siła jest, choć przyznam, że warto ja czuć od spodu .... I NIE PIERDOLCIE PANY ZE TO TAKA CHUJOWA PŁYTA...
- TORTURER
- w mackach Zła
Zla nie jest,ale w swoim czasie bardziej namieszala przez konkretna,wrecz nachalna promocje i klip do Mother North,niz przez wybitnosc czy wyzszosc nad innymi równolegle wydanymi plytami w gatunku.
Death Dwells in Love
-
535
tak promocja była, Wardzał pisząc o SZTUCE przesadził,no tylko On nie licząc Dziuby w tym czasie ruszył to koncertowe GÓWNO w NASZYM KRAJU ,ZDAJE SIĘ ŻE KILKA OSÓB O TYM ZAPOMNIAŁO ,a może Mama nie puściła, ale powiedz sam kto przy wydaniu The Shadowthrone wiedział, że Satyricon TAKA KAPELA istnieje i widać że połowa Tej Metalowej Braci Którą Szanuję nie miała wtedy nawet piętnastu lat ...ale przecież nie chodzi o to ile kto ma lat na tym Forum he he.. ważne ,że ND to naprawdę był kawał pierdolnięcia FORHEKSET...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
535
Być może PART [V} Immortality Passion- możesz mi wysłać kwiaty HahaRiven pisze:po alkoholu masz halucynacje wzrokowe
Ostatnio zmieniony 05-03-2011, 05:28 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
535
choć nigdy nie widziałem tych blondynek
i absolutnie ich nie znam, nie wiem, czy to na plus , czy na minus..., kurwa swą Żonę znam 25 lat , ale wtopa.........
i absolutnie ich nie znam, nie wiem, czy to na plus , czy na minus..., kurwa swą Żonę znam 25 lat , ale wtopa.........
-
535
Podsumowując temat, czy w Waszym muzycznym Życiu był SATYRICON? bez względu na inne dolegliwości BYŁ? To jeśli BYŁ to proszę chłopcy przestańcie pierdolić głupoty...proszę...Szczególnie zwracając uwagę na Phobos...i moje konkretne poważanie w Waszym kierunku . Zdrowie...
- Xapapote
'nie gniewaj się Waldek, ten tramwaj jest naprawdę twój, a reszta moja'535 pisze:a ja pamiętam Mr zoob
polski Madness ;-)
a co do 'Mother North'* to ja tam słyszę inspirację Midnigth Oil ;-)
*) BTW - spoko kawałek, tylko te gejowskie klawisze, bleeee, nie to co u wujka Quorthona za piecem.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- white_pony
1:44 LOL :D:D:D535 pisze:choć nigdy nie widziałem tych blondynek
do not make equal what is unequal
- Xapapote
uuuuu widzę, że srogo jest. szacun - pić do w pół do szóstej. dawno tak nie zawalczyłem:)535 pisze:Podsumowując temat, czy w Waszym muzycznym Życiu był SATYRICON? bez względu na inne dolegliwości BYŁ? To jeśli BYŁ to proszę chłopcy przestańcie pierdolić głupoty...proszę...Szczególnie zwracając uwagę na Phobos...i moje konkretne poważanie w Waszym kierunku . Zdrowie...
- Xapapote
fajne dziewczęta :)white_pony pisze:1:44 LOL :D:D:D535 pisze:choć nigdy nie widziałem tych blondynek
- white_pony
- ultravox
Fakt, zawsze mnie to kładło na łopatki ;)Xapapote pisze: a co do 'Mother North'* to ja tam słyszę inspirację Midnigth Oil ;-)
-
Karkasonne
Nie mogę się doczekać na pochód blackmetalowców pod hasłem "Pokażmy ilu nas jest!".
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jeśli w tym pochodzie będzie można walić se i towarzyszom konia to ja się piszę, mogę iść w pierwszym rzędzie.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maleficio
- Kontakt:
W ostatniej chyba i fakt faktem, ze w Norwegii kapele death metalowe, punkowe i grindowe są w głębokim podziemiu a typki jak Satyr, Frost czy Fenriz są postrzegani jako celebryci. Analogie do Budki Suflera, Bajm czy Rodowicz jak najbardziej trafione.boroowa pisze:no tak, w Polsce wystąpiłaby Budka Suflera/Górniak/Zakopowe/Rodowicz lub inna tzw lokalna "gwiazda" i wszycy byliby happy ... ehh... radze przezczytać artykuł w ostatniej bądź przedostatniej Polityce, może coś rozjaśni...