AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
Re: AUTOPSY
bardziej hiciarska od poprzedniej? ja jebię, przecież tam były niemal same przeboje. strach się bać :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
@Baton
lol :D
swego czasu widzialem na allegro zegar scienny z okladka Macabre Eternal... cytujac klasyka "ludzie kurwa wszystko ma swoje granice"
@Heretyk
Powaga:)
swego czasu widzialem na allegro zegar scienny z okladka Macabre Eternal... cytujac klasyka "ludzie kurwa wszystko ma swoje granice"
@Heretyk
this is a land of wolves now
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
A mnie już zaczynają wkurwiać te "firemki" oferujące tandetne gówno na zamówienie z rozpikselowanym wzorem.
Co do nowej płyty - bardziej ponura i mroczna niż ME, mniej przebojowa. Ktoś napisał że wypadkowa Severed i Acts, i z tą opinią mogę się zgodzić. W każdym razie wiem, co nie opuści odtwarzacza przez dłuższy czas. Rozpierdol.
Co do nowej płyty - bardziej ponura i mroczna niż ME, mniej przebojowa. Ktoś napisał że wypadkowa Severed i Acts, i z tą opinią mogę się zgodzić. W każdym razie wiem, co nie opuści odtwarzacza przez dłuższy czas. Rozpierdol.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
Death in another way
- weteran forumowych bitew
Riven pisze:@Baton
@Heretyk
Szkoda, że jeszcze nie ma gumek z okładkami płyt!!!:-)))
- Gumiak
HYPETRAIN CHO CHO CHO
-
535
Paradise Lost, wręcz zacytowane zostało w Coffin Crawlers, bardzo podobnie jak poprzednio w Broken People. Coś za dużo tych bezpośrednich nawiązań, biorąc pod uwagę zdanie na temat Anglików, wypowiedziane, swego czasu przez Reiferta.[V] pisze:Ciekawy trop.miałem podobne skojarzenia przy She is a Funeral,jest tam taka solówka który przywodzi na myśl muzyke angoli..Pacjent pisze:Fani "Gothic" Paradise Lost znaleźliby coś dla siebie...
-
SCREAMBLOODYGORE
przedwczoraj ta nota wydawała mi się z lekka przesadzona... po 48 godzinach i kolejnych kilkunastu odsłuchach też się pod powyższym podpisuję... genialny, zespołowy krążek!Bonny pisze:
dałem jej w recenzji 9,5/10
dobrze zrobiłem?
-
535
Pytanie tylko, która płyta Autopsy, w tej skali, zajmuje miejsce ostatnie i na ile została wyceniona?
- vicek
- zahartowany metalizator
a co powiedział konkretnie ?535 pisze:Paradise Lost, wręcz zacytowane zostało w Coffin Crawlers, bardzo podobnie jak poprzednio w Broken People. Coś za dużo tych bezpośrednich nawiązań, biorąc pod uwagę zdanie na temat Anglików, wypowiedziane, swego czasu przez Reiferta.[V] pisze:Ciekawy trop.miałem podobne skojarzenia przy She is a Funeral,jest tam taka solówka który przywodzi na myśl muzyke angoli..Pacjent pisze:Fani "Gothic" Paradise Lost znaleźliby coś dla siebie...
-
535
Pomyłka. Wycofuję PL. Chodziło o MY DYING BRIDE i teldedyski dla MTV, aczkolwiek PL robili to samo.vicek pisze:
a co powiedział konkretnie ?
-
SCREAMBLOODYGORE
prawdopodobnie nie ma czegoś takiego jak najlepsza płyta AUTOPSY... przynajmniej ja zawsze miałem z tym ogromny problem (zreszta podobnie jak w przypadku Abscess) nawet jeśli najbardziej osłuchanym u mnie ich krążkiem jest Shitfun... zresztą jaki jest sens porównywać np dwa krążki które dzieli prawie ćwierćwiecze?535 pisze:Pytanie tylko, która płyta Autopsy, w tej skali, zajmuje miejsce ostatnie i na ile została wyceniona?
- Riven
- Kontakt:
Przede wszystkim kazda jest kompletnie inna. Nawet Macabre Eternal i Headless Riutal sporo dzieli. W sumie to najrzadziej slucham debiutu, ale musialbym sie glowa z chujem zamienic zeby stwierdzic, ze jest najgorsza :D
this is a land of wolves now
-
535
Oczywiście, że na prywatny użytek nie ma potrzeby tak się katować, ale założę się, że Bonny, pisząc recenzję, a potem oceniając ten krążek, rozpatrywał to w odniesieniu do całej twórczości.
-
SCREAMBLOODYGORE
To jeszcze na koniec tylko dodam, że Reifert i spółka wyrządzają tym krążkiem ogromną szkodę scenie DM... ja dla przykładu zupełnie nie mam teraz ochoty wracać do ostatniego krążka Tormented czy obczajać nowe Verminousy i Entrailse... Wciąż za to wypatruję nowego krążka BT. Leaders Not Followers!!! UGH!
Ostatnio zmieniony 25-06-2013, 22:48 przez SCREAMBLOODYGORE, łącznie zmieniany 1 raz.
- vicek
nie wiem która płyta bo lubię wszystkie ale jest jeden dla mnie utwór który ma szczególne miejsce w moim sercu , pamiętam jak go pierwszy raz usłyszałem to kopara mi opadła, szalony utwór jest ten robbing the grave.Riven pisze:Przede wszystkim kazda jest kompletnie inna. Nawet Macabre Eternal i Headless Riutal sporo dzieli. W sumie to najrzadziej slucham debiutu, ale musialbym sie glowa z chujem zamienic zeby stwierdzic, ze jest najgorsza :D
- Riven
- Kontakt:
- Drone
Fajna ta nowa płyta, ale na razie daleko mi do jakichś wielkich zachwytów.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Maleficio
- Kontakt:
Re: Odp: AUTOPSY
To jest krzywda wyrządzoną na kilka lat... Przynajmniej do następnej płyty Autopsy. Myślę, że Bolt Thrower tu nawet nie zdoła zadziałać. Przy nowej płycie Autopsy wszystkie death metalowe albumy z tego roku brzmią jak wątłe piardySCREAMBLOODYGORE pisze:To jeszcze na koniec tylko dodam, że Reifert i spółka wyrządzają tym krążkiem ogromną szkodę scenie DM... ja dla przykładu zupełnie nie mam teraz ochoty wracać do ostatniego krążka Tormented czy obczajać nowe Verminousy i Entrailse... Wciąż za to wypatruję nowego krążka BT. Leaders Not Followers!!! UGH!
- Drone
Podobną krzywdę w dziedzinie thrash metalu wyrządził nowy VOIVOD. Czekamy jeszcze na MAYHEM, który zawładnie tronem black metalu do 2045 roku!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
535
Jest jeszcze nadzieja. Nowa płyta ATHEIST. Oni nigdy nie zawiedli, w przeciwieństwie do Morbid Angel.