Wokalnie to chyba obecnie nikt nie może się równać pod tym względem. Mała bania, co ten gość robi z głosem i jaki właśnie klimat to daje. A przy okazji - ostatni Ritual Death i jego gościnne występy w ostatnim kawałku słyszałeś? Tu jest taka moc, że jprdl. Btw, ostatni numer na 'Sinister' chyba akurat ma najwięcej wspólnego z 'Coven':-)maciek z klanu pisze:No i warto dodać, że robotę w cdg robi pan Mark niesamowita. Nie ma innego który robił by taki klimat moim zdaniem. Może atilla jakby się nawciagal.
CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CULTES DES GHOULES
'Come the Blessed Madness'
- Sova
- rasowy masterfulowicz
No ale i tak przecież nie wiesz kto miksował :)maciek z klanu pisze:Słucham tego w kółko i robi mi to takie kuku że szok. Brzmienie bębnów zabija. Debil że mnie że nie chciało mi się zobaczyć na CD kto mixowal. Nawet pierwszy kawałek pasuje jak ulał.wprowadza powoli do tego sabatu. Wielka płyta. Jak coven mnie lekko wynudzil to tutaj z pozycji kolan słucham.
- maciek z klanu
Sova - tob 1-0 :) choć miałem na myśli studio bardziejSova pisze:No ale i tak przecież nie wiesz kto miksował :)maciek z klanu pisze:Słucham tego w kółko i robi mi to takie kuku że szok. Brzmienie bębnów zabija. Debil że mnie że nie chciało mi się zobaczyć na CD kto mixowal. Nawet pierwszy kawałek pasuje jak ulał.wprowadza powoli do tego sabatu. Wielka płyta. Jak coven mnie lekko wynudzil to tutaj z pozycji kolan słucham.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Właśnie nie słuchałem tego rd jeszcze. Muszę nabyć ale kasy mało a sporo fajnych rzeczy .ten coven muszę jeszcze przemielic lepiej w takim razie.COFFIN pisze:Wokalnie to chyba obecnie nikt nie może się równać pod tym względem. Mała bania, co ten gość robi z głosem i jaki właśnie klimat to daje. A przy okazji - ostatni Ritual Death i jego gościnne występy w ostatnim kawałku słyszałeś? Tu jest taka moc, że jprdl. Btw, ostatni numer na 'Sinister' chyba akurat ma najwięcej wspólnego z 'Coven':-)maciek z klanu pisze:No i warto dodać, że robotę w cdg robi pan Mark niesamowita. Nie ma innego który robił by taki klimat moim zdaniem. Może atilla jakby się nawciagal.
- Sybir
Proszę koniecznie nadrobić.maciek z klanu pisze:Właśnie nie słuchałem tego rd jeszcze.
Proszę koniecznie nadrobić.maciek z klanu pisze:ten coven muszę jeszcze przemielic lepiej w takim razie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
Recepta będzie? Czy zwykłe zalecenie? :)Sybir pisze:Proszę koniecznie nadrobić.maciek z klanu pisze:Właśnie nie słuchałem tego rd jeszcze.
Proszę koniecznie nadrobić.maciek z klanu pisze:ten coven muszę jeszcze przemielic lepiej w takim razie.
- Sybir
Zalecenia - w razie ich spełnienia, nie widzę powodów do bardziej radykalnej interwencji ;) Ritual Death to bardzo zła banda, jedni z moich faworytów w katalogu Terratur, serdecznie polecam.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
Wrzuć sobie z bandcampa. Jedna z lepszych rzeczy z Terratur, a wspomniany kawałek to ZŁO.maciek z klanu pisze:
Właśnie nie słuchałem tego rd jeszcze.
'Come the Blessed Madness'
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cała EP jest zajebista. Smoła.
Kawałek z Markiem rewelacja.
Kawałek z Markiem rewelacja.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ozob
- zahartowany metalizator
Gluchy werbel i numery 1, 2 oraz 5 rzadza.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Fixxed
- postuje jak opętany!
MotD najlepszy aktualnie wokalista BM. Taka prawda.
- Erkropka
- rozkręca się
@up
Zgadzam się w 100 procentach. Ciekawe czy w realu jest równie srogo pojebany, jak jego wokalizy.
Czy tylko mnie końcówka The Woods of Power (brzmienie klawiorów) przypomina mi to? :) Idealnie określenie tego to muzyka złowróżbna.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgadzam się w 100 procentach. Ciekawe czy w realu jest równie srogo pojebany, jak jego wokalizy.
Czy tylko mnie końcówka The Woods of Power (brzmienie klawiorów) przypomina mi to? :) Idealnie określenie tego to muzyka złowróżbna.
- vicek
Skoro rozkopuje groby , robi fotki i liże czaszkę trupa to chyba nie jest zbytnio normalny, pewnie też lubi pana Krołleja to w dodatku jest niedojrzały.Erkropka pisze:@up
- ozob
Co to kurwa znaczy najlepszy wokalista w BM? (:Fixxed pisze:MotD najlepszy aktualnie wokalista BM. Taka prawda.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Erkropka
- rozkręca się
W sumie to nie jestem pewien czy to fota Marka. Na focie z lastfm jakiś taki niepodobny, chudszy, młodszy, bardziej ładniusi :3 Może to ktoś inny ze składuvicek pisze:
Skoro rozkopuje groby , robi fotki i liże czaszkę trupa to chyba nie jest zbytnio normalny, pewnie też lubi pana Krołleja to w dodatku jest niedojrzały.
fota z MA: https://www.metal-archives.com/images/3 ... t.jpg?4917" onclick="window.open(this.href);return false;
i z lastfm: https://lastfm-img2.akamaized.net/i/u/7 ... ccd800c458" onclick="window.open(this.href);return false;
- Believer
- weteran forumowych bitew
szrama na czole taka samaErkropka pisze:W sumie to nie jestem pewien czy to fota Marka. Na focie z lastfm jakiś taki niepodobny, chudszy, młodszy, bardziej ładniusi :3 Może to ktoś inny ze składuvicek pisze:
Skoro rozkopuje groby , robi fotki i liże czaszkę trupa to chyba nie jest zbytnio normalny, pewnie też lubi pana Krołleja to w dodatku jest niedojrzały.
fota z MA: https://www.metal-archives.com/images/3 ... t.jpg?4917" onclick="window.open(this.href);return false;
i z lastfm: https://lastfm-img2.akamaized.net/i/u/7 ... ccd800c458" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Wrzuć swoje zdjęcie sprzed około dziesięciu lat i obecne to porównamy czy jesteś tak samo chudy i młody... ;) Czas zmienia ludzi.Erkropka pisze:Na focie z lastfm jakiś taki niepodobny, chudszy, młodszy, bardziej ładniusi :3
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- zaczyna szaleć
borze
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Marek gotuje rosół z tych czaszek, serio.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja tam wole zasadniczo rosół z rozjechanych kotów, ale co kto lubi.Sova pisze:Marek gotuje rosół z tych czaszek, serio.
lys på slutten av lys