DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: DARKTHRONE
Ta od Goatlord całkiem niezła.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
w życiu. sztuka ludowa nigdy mnie nie interesowała, chociaż wiem dobrze kto to CzyżewskiDrone pisze:Czy kolega Bonny zna "Pastorałki" Czyżewskiego z drzeworytami Makowskiego? Ta okładka od "Goatlord" trochę mi te drzeworyty przypomina ;)
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Tytus Czyżewski? Wątpię żeby Fenriz zaczytywał się w tym artyście :P ale może obrazki oglądał, kto wie?
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Xapapote
Furia mogła by to nagrać na limitowanej do 47 egzemplarzy 7'' ówce :P
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
tytuł "franek kaprawy"
-
toBlackult pisze:Mi się obie podobają, ale nie w kontekście DARKTHRONE.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Cenię albumy `A Blaze In The Northern Sky`,`Under A Funeral Moon`,`Panzerfaust`,`Total Death` czy `Plaguewielder`.Niestety nie grają już teraz tego co kiedyś,ich obecne nagrania mnie nie interesują.Porażka jak dla mnie.
Destroy your life for Noisecore!
- Lykantrop
W Wolsztynie rosną prawdziwki w sezonie? Serio pytam, bo od kiedy dotkliwie poczułem, że się starzeję to zakochałem się w grzybobraniu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
Wolsztyn? Marcin O.?
-
chyba zartujesz.chodzenie na grzyby kultowa sprawa.Lykantrop pisze:W Wolsztynie rosną prawdziwki w sezonie? Serio pytam, bo od kiedy dotkliwie poczułem, że się starzeję to zakochałem się w grzybobraniu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Headcrab
- Kontakt:
No co ty, twoje miasto jest krieg.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- moonfire
- zahartowany metalizator
A ja lubię pankroka i wojwot więc najnowsze dokonania, z naciskiem na Żywy Kult i Kółko z Wagonami, bardzo podobują mi się.Blackwinged pisze:Cenię albumy `A Blaze In The Northern Sky`,`Under A Funeral Moon`,`Panzerfaust`,`Total Death` czy `Plaguewielder`.Niestety nie grają już teraz tego co kiedyś,ich obecne nagrania mnie nie interesują.Porażka jak dla mnie.
Krom tego cenię jeszcze 1, 2 i 3, właśnie w takiej kolejności. Środkowego okresu, po Goatlordzie nie znam w ogóle ani nawet wogle.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Rawness Obsolete
Darkthrone >>>>> reszta black metalu
discuss
Darkthrone >>>>> reszta black metalu
discuss
this is a land of wolves now
Nie wiem , czy aż tak , ale TEN zespół jest właśnie TYM (nie Stanisławem) - Łącznie z pierwszym dużym wskazaniem, efektem demówek. Przecież już wtedy byli wielcy- przypomnijcie sobie SKORUPIAKI, a "przełom" którego sami byli autorami, choć poniekąd "dziecinny" w "wywiadach", potwierdził tylko klasę TEGO zespołu. Plucie na to wszystko jest dla mnie ewidentnym przejawem frustracji plującego.
Mogę z dumą napisać KOCHAM DARKTHRONE, i jak to w miłości, czasem słońce, czasem wiatr:), ale to MÓJ zespół , nikt mi nie odbierze TYCH emocji...
Mogę z dumą napisać KOCHAM DARKTHRONE, i jak to w miłości, czasem słońce, czasem wiatr:), ale to MÓJ zespół , nikt mi nie odbierze TYCH emocji...
I kolejne pytanie (choć w innym temacie) co jest , aż tak "dobre", dla "prawdziwków", że chujowym numerem jest : to the death (under the king) - jaki był wtedy kurs dolara?
-
- rasowy masterfulowicz
To jest absolutnie zajebisty numer i najlepszy na RG.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- zahartowany metalizator
najwyrazniejszy pelnograj z post-najwazniejszego okresu