DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: DARKTHRONE
to jest twoim zdaniem techniczne info?
- ultravox
- zahartowany metalizator
A jakie techniczne info jest Ci potrzebne na tym etapie? Nie chodzi w tym momencie o to, żebyś podsyłał plik gotowy do druku, tylko o zwykły skan tego, co zrobiłeś. Jak wygrasz to dostaniesz pewnie "techniczne" info 

- Maleficio
- Kontakt:
tez tak mi się wydaję... pewnie im chodzi głownie o cover... bez typografii i wykrojnika do okładki winyli.ultravox pisze:A jakie techniczne info jest Ci potrzebne na tym etapie? Nie chodzi w tym momencie o to, żebyś podsyłał plik gotowy do druku, tylko o zwykły skan tego, co zrobiłeś. Jak wygrasz to dostaniesz pewnie "techniczne" info
- Najprzewielebniejszy
to moze i ja cos zrobię? mam takie tajemnicze miejsce, z ktorego pienknie rysuje sie widok na korony drzew ponad horyzontem... tylko cholera w tle dalej stoi maszt przekaznikowy, jak go usunąć, żeby nie było, że to "photoshop cover"?
wiem!!
zakleję nalepką!
wiem!!
zakleję nalepką!
- Rattlehead
- Najprzewielebniejszy
odwróconym?
- Rattlehead
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Swoją drogą to BOB nie wydał jakoś niedawno (rok, dwa temu) re-edycji płyt DT z 90's? Prośbę do fanów o okładkę przemilczę, aczkolwiek może być bardzo zabawnie oglądając niektóre projekty.
- Maleficio
- Kontakt:
Peacevill powinno zrobić stronę z wszystkimi projektami... był by niezły ubaw.Czesław pisze:Swoją drogą to BOB nie wydał jakoś niedawno (rok, dwa temu) re-edycji płyt DT z 90's? Prośbę do fanów o okładkę przemilczę, aczkolwiek może być bardzo zabawnie oglądając niektóre projekty.
- ultravox
@Czesław
Najwyraźniej nie przeszkadza to ludziom z Peaceville... Zastanawia mnie tylko dlaczego wydanie "Total Death" z BOB ma taką biedną okładkę. Oryginał to akurat jedna z lepszych okładek DT.
Co do samej idei konkursu, to nie jest to nic nowego. Przykładowo parę lat temu identyczną rzecz wymyśliło Benediction, tyle że chodziło o okładkę planowanej epki (nie wiem jednak czy coś z tego wyszło).
Najwyraźniej nie przeszkadza to ludziom z Peaceville... Zastanawia mnie tylko dlaczego wydanie "Total Death" z BOB ma taką biedną okładkę. Oryginał to akurat jedna z lepszych okładek DT.
Co do samej idei konkursu, to nie jest to nic nowego. Przykładowo parę lat temu identyczną rzecz wymyśliło Benediction, tyle że chodziło o okładkę planowanej epki (nie wiem jednak czy coś z tego wyszło).
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Total Death ma swietna okladke, to prawda, ale ta z reedycji BOB tez jest bardzo dobra. w zasadzie to jakbym mial kupowac ten winyl, to nawet wolalbym miec inna wersje niz ta ktora juz mam
this is a land of wolves now
- ultravox
Dla mnie ta nowa wersja to jest taki "random black metal cover"Riven pisze:Total Death ma swietna okladke, to prawda, ale ta z reedycji BOB tez jest bardzo dobra. w zasadzie to jakbym mial kupowac ten winyl, to nawet wolalbym miec inna wersje niz ta ktora juz mam

- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Pragnę zauważyć, że cover LP z BOB jest taki sam jak z Moonfog więc nie wiem o czym wy tu pierdolicie 
Edyta: nawet uzasadnienie dali: "The different design on this vinyl version of Total Death is a credit to the warriors who don't support the death of vinyl"

Edyta: nawet uzasadnienie dali: "The different design on this vinyl version of Total Death is a credit to the warriors who don't support the death of vinyl"
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- hcpig
Drone pisze:Kurwa, sam nie wiem, ale to zaczyna wszystko śmierdzieć.
Conflagrator pisze: To zaczęło śmierdzieć już kilka lat temu
Bardzo lubię to forum, zaraz się wykreuje jakiś anty-trend na Fenriza i dopiero będzie hehe.Maleficio pisze:Jezeli Fenriz to broni, to znacze, ze albo bierze za to kase albo jego approvale sa gowna warte...
Yare Yare Daze
- Castor
Sam jesteś głupi, jeśli myślisz że nie wiem o co tak naprawdę chodziło Dronowi.zekke pisze:ale ty kurwa slepy jestes i glupi.Castor pisze:Vesania to już na drugiej płycie popłynęła, więc teraz już nie ma co się o nią martwić.Drone pisze: Też bardzo martwię się o VESANIĘ.

- Lykantrop
A ja kupiłem ostatnią Vesanię za 4,99 w MM i śmiem twierdzić, że cena w sam raz odzwierciedla zawartość krążka. Nawet dało radę dotrwać do końca, w przeciwieństwie do poprzedniej.
Pomysł na okładkę Darkthrone zerżnięty od kolegi z leśnej chatki. Jakiś trend się na to robi, może chcą być bliżej fanów czy jakoś tak. Taka inicjatywa "od nas, specjalnie dla was". Szacun bojzzz!
Pomysł na okładkę Darkthrone zerżnięty od kolegi z leśnej chatki. Jakiś trend się na to robi, może chcą być bliżej fanów czy jakoś tak. Taka inicjatywa "od nas, specjalnie dla was". Szacun bojzzz!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor
- Lykantrop
Za tyle bym tego nie kupił. Wiem, że mój avatar może sugerować problemy ze wzrokiem, ale w kwestii cen on zawsze pozostanie sokoli 

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor

Nie no wierzę Ci

Poza tym zarówno druga jak i trzecią płytę Vesanii dzieli przepaść do "Firefrost Arcanum". Oczywiście obie są słuchalne, ale szkoda że nie utrzymali poziomu z debiutu.