A to w końcu kiedyś się ukazało?sveneld pisze:Nie wiem czy nie będzie z nią jak z grą Duke Nukem Forever
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
DCI Hunt
Re: MORBID ANGEL
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
hehehe, lepiej bym tego nie ująłMol pisze:nad ktorym 3/4 forum bedzie sie spuszczac tylko po to by po pol roku stwierdzic, ze jednak jest przecietny.Maria Konopnicka pisze: Czuję, że Morbidziaki nagrają wtórny, zachowawczy i nudny album
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Oczywiście... że nie.Conflagrator pisze:A to w końcu kiedyś się ukazało?sveneld pisze:Nie wiem czy nie będzie z nią jak z grą Duke Nukem Forever
A co do Morbidów to czekam, czekam. Choć na wielkie dzieło się nie nastawiam. Wolę być zaskoczony niż rozczarowany.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Melepeta
- w mackach Zła
WTF!!!!!!!
"I'd say it's like an assemblage of all sorts of stuff from the catalog and some new influences. I listen to a lot of hardcore [techno] music now — the fuckin' serious, artistic stuff, not that crap you hear at the clubs. That stuff has impact and it's really extreme. Even if there's no guitar in it or no real drums, the energy coming out of the speakers is amazing."
Trey zlituj się.............
"I'd say it's like an assemblage of all sorts of stuff from the catalog and some new influences. I listen to a lot of hardcore [techno] music now — the fuckin' serious, artistic stuff, not that crap you hear at the clubs. That stuff has impact and it's really extreme. Even if there's no guitar in it or no real drums, the energy coming out of the speakers is amazing."
Six o clock.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Melepeta
- w mackach Zła
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Mol pisze:nad ktorym 3/4 forum bedzie sie spuszczac tylko po to by po pol roku stwierdzic, ze jednak jest przecietny.Maria Konopnicka pisze: Czuję, że Morbidziaki nagrają wtórny, zachowawczy i nudny album
jeśli Trey sięga po takie inspiracje, to może źle nie będzieMelepeta pisze:WTF!!!!!!!
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
taaa, ja jakos nie przypominam sobie lawiny zachwytow nad poprzednia plyta. no ale milo zawsze tak popierdolic i poprzytakiwac sobie, co nie? 
this is a land of wolves now
-
Heretyk
akurat mnie się spodobała praktycznie od samego początku. oczywiście o żadnych zachwytach nie mogło być mowy, ale w odróznieniu od większości opinii, moja była i jest zdecydowanie pozytywna
- hcpig
Super. Mam nadzieję tylko. że Vincent jest formie wokalnej, bo to co zaprezentował na ostatniej płycie SOULFLY to..... e tam.
Yare Yare Daze
-
aryman
- postuje jak opętany!
Łyżeczka dziegciu - po ostatnim gniocie chyba lepiej, aby nic już nie wydawali. Po co szargać legendę? Zresztą mam nieodparte wrażenie, że Treyowi nieźle odpierdoliło i stracił kontakt z bazą.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Block69
A ja bym wolał płyte z Tuckerem w stylu Formulas/Gateways. Doskonałe są.
PENIS METAL
- Riven
- Kontakt:
dla mnie ideal brzmialby tak: muzyka w stylu Formulas (imo jedna czolowka ich dyskografii tak btw), na poziomie Blessed, z wokalem a'la Covenant (roznorodnosc!) + jeszcze czyms nowym.
kurwa, to by byla najlepsza plyta death metalowa tego dziesieciolecia, hehe
kurwa, to by byla najlepsza plyta death metalowa tego dziesieciolecia, hehe
- lucass
Zgadzam sie, ze jeden z lepszych, ale czy niedoceniany?Maria Konopnicka pisze:Formulas to genialny i bardzo niedoceniany album - zdecydowanie jeden z najlepszych w dyskografii MA
LEGALISE DRUGS & MURDER
- longinus696
Tak. Pamiętam powszechne marudzenie, gdy wyszła ta płyta. Nigdy nie rozumiałem dlaczego.lucass pisze:Zgadzam sie, ze jeden z lepszych, ale czy niedoceniany?Maria Konopnicka pisze:Formulas to genialny i bardzo niedoceniany album - zdecydowanie jeden z najlepszych w dyskografii MA
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- lucass
Re:
Dziwne. Ja osobiscie nie spotkałem sie z masowym narzekaniem. Płyta genialna, przez same numery, brzmienie i przede wszystkim kosmiczny klimat.longinus696 pisze:Tak. Pamiętam powszechne marudzenie, gdy wyszła ta płyta. Nigdy nie rozumiałem dlaczego.lucass pisze:Zgadzam sie, ze jeden z lepszych, ale czy niedoceniany?Maria Konopnicka pisze:Formulas to genialny i bardzo niedoceniany album - zdecydowanie jeden z najlepszych w dyskografii MA
LEGALISE DRUGS & MURDER
- longinus696
Narzekano przede wszystkim na wokal Tuckera. Nie wiem, czy dobrze pamiętam - nie składuję głupich opinii w głowie 
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- Riven
- Kontakt:
no bo wokal to tam wybitny nie jest (ale jest ok) , za to muzyka rozpierdala.
- lucass
Jebać. Mi sie zawsze ta płyta podobała zjebiscie. Poczekamy zobaczymy co zmontują na nowej. Osobiscie chiałbym zeby na tym krązku zajebali raczej porzadny, klasyczny kawał metalu w ich srednio szybkich tempach ale zeby zrobili to bez zarzutu niz zeby kombinowali na jakikolwiek sposób.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Riven
- Kontakt:
ja przede wszystkim oczekuje powrotu PRZEDWIECZNYCH, czego niestety ten 'nevermore' ani troche nie zwiastuje :/ od protest songow to ja mam inne kapele ; )))))