Miazga dupy, wystarczył jeden odsłuch, żeby być spokojnym o poziom nadchodzącego debiutanta.KAKAESIAK pisze:chwalcie pana
" onclick="window.open(this.href);return false;
BÖLZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BÖLZER
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- morbid
- rasowy masterfulowicz
mysle ze ta płyta zdeklasuje wiekszośc.....Lykantrop pisze:Miazga dupy, wystarczył jeden odsłuch, żeby być spokojnym o poziom nadchodzącego debiutanta.KAKAESIAK pisze:chwalcie pana
- tomder
- zaczyna szaleć
To będzie EP-ka czy pełniak ?morbid pisze:mysle ze ta płyta zdeklasuje wiekszośc.....Lykantrop pisze:Miazga dupy, wystarczył jeden odsłuch, żeby być spokojnym o poziom nadchodzącego debiutanta.KAKAESIAK pisze:chwalcie pana
edit. dobra już , znalazłem ,że EP-ka. Kawałek jak zwykle bdb.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
raczej pełniak...
- tomder
- zaczyna szaleć
A podawali info o Ep. No ale jeśli pełniak to wcale się nie pogniewam :)morbid pisze:raczej pełniak...
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Jeśli nie zmienili planów, to pełny album ma być dopiero nagrywany, w Nowej Zelandii. A teraz miałaby wyjść EP Soma.
-
blindfold
- zaczyna szaleć
no to może by tak jakie zakładziki bukmacherskie? bo ten tekst też może okazać się proroczyPacjent pisze:Duet, ten sam tatuaż na prawej ręce... Związek bolca?koreaniec pisze:Mam wrażenie, że kolesie z Bolzer lubią jeden drugiemu załadować bolca. Tym cały pierdoleniem o fallicznym kulcie słońca jeszcze mocniej się pogrążają.
- lysstay
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
co te dwa pany robio
-
Baton
Napierdalajo!
Bardzo fajnie perkusja chodzi. Minimalistyczny skład im służy, mam wrażenie, że gdyby dorzucić jeszcze bas i drugą gitarę to dużo by ten Bolec stracił i roztopił się w morzu warmetalowych hord. A tak jest bardzo, bardzo smakowicie.
Bardzo fajnie perkusja chodzi. Minimalistyczny skład im służy, mam wrażenie, że gdyby dorzucić jeszcze bas i drugą gitarę to dużo by ten Bolec stracił i roztopił się w morzu warmetalowych hord. A tak jest bardzo, bardzo smakowicie.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
z jakiej planety są te chłopy? ciekawe co długograj przyniesie
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- WaszJudasz
True story. Bardzo, bardzo dobrze to wpływa na ich muzykę. Przypuszczam, że przy okazji chroni od zjeżdzania w banał, bo przy jednej gitarze od razu słychać, czy jest interesująco, czy nie, podczas gdy dwie niemal zawsze, byle grały mniej więcej równo, zabrzmią niby dobrze, co by nie grały.Baton pisze:
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Block69
Miałem sprawdzać nowy MAYHEM, ale tu dzieją się o wiele ciekawsze rzeczy !lysstay pisze:[youtube][/youtube]
PENIS METAL
- Godplayer
- w mackach Zła
Bolce zwąchali że jest zapotrzebowanie i wydają demo na CD / LP . Podobno jeszcze w tym roku .
- lysstay
- zaczyna szaleć
z tego co wiem to Soma ma być tylko EPką... ciekawe kiedy pełniak
- Godplayer
- w mackach Zła
No raczej nie w tym roku . EP i demo chyba wystarczą . Pełna płyta w 2014 to już byłoby przegięcie pały
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ufff, a już ostatnio w Restless Rec. o mało co nie dałem się naciągnąć na kupienie tego limitowanego wydania na CD za 86 funciaków...Godplayer pisze:Bolce zwąchali że jest zapotrzebowanie i wydają demo na CD / LP . Podobno jeszcze w tym roku .
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Godplayer
- w mackach Zła
Podobno tylko 50 sztuk tego jest , ale i tak nie warto . Czasami reedycje to jednak fajna sprawa , c'nie ?
- Kingu
W tym roku planowali nagrywać w Nowej Zelandii, więc prawdopodobnie wyjdzie na początku przyszłego.lysstay pisze:z tego co wiem to Soma ma być tylko EPką... ciekawe kiedy pełniak
- Sova
- rasowy masterfulowicz
mieszacie, kilka faktów:
1.Iron Bonehead : demo na LP latem tego roku i duzy album w przyszłym roku:

2.Soma to epka, która wyjdzie niedługo w Invictus.
Invictus też wyda demo na Cd:
Bölzer 'SOMA' EP artwork nearly complete, meaning it's finally drawing
near. It will be sent to press as soon as all the files are here (hopefully
next week). Invictus will also issue the 'Roman Acupuncture' demo on
exclusive digipack CD.
3. wyszło własnie 4 wydanie Aura na LP, tym razem przeźroczysty winyl

1.Iron Bonehead : demo na LP latem tego roku i duzy album w przyszłym roku:

2.Soma to epka, która wyjdzie niedługo w Invictus.
Invictus też wyda demo na Cd:
Bölzer 'SOMA' EP artwork nearly complete, meaning it's finally drawing
near. It will be sent to press as soon as all the files are here (hopefully
next week). Invictus will also issue the 'Roman Acupuncture' demo on
exclusive digipack CD.
3. wyszło własnie 4 wydanie Aura na LP, tym razem przeźroczysty winyl