CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Re: CULTES DES GHOULES
Zajebiście zaskoczyli!
- Believer
jest trans
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Mocno transowy numer. Nie zwiastuje wgryzania się we własną dupe.
- ozob
- zahartowany metalizator
Mam nadzieje, ze tym razem zamkna sie w 60 minutach oraz ze bedzie to na CD.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Lucek
jeden kiepski riff powtarzany przez 7 min, można zdechnąć z nudów, nie każdy może pozwalać sobie na tego rodzaju zabiegi, Burzum to nie jest, nie ten sznyt, nie ta klasa, w tle pianie i beczenie, generalnie cygańskie gospodarstwo domowe, męczenie buły jak chuj
-
- zaczyna szaleć
Pięknie płynie, intrygujący numer. Dużo dobrego dzieje się pod powierzchnią przewodniego riffu. Mocno wątpię, że płyta całościowo będzie tak skonstruowana. Jak, powiedzmy, jest to długie intro mające na celu nadać ton całości - jestem na tak. Okładka bardzo ładna. W każdym razie czekam z zapartym tchem, wszystko co ukazuje się pod tą nazwą trafia do mnie jak mało co.
Jak podaje internet materiał ukaże się w Europie jako CD (Garazel) i taśma oraz DLP (Of Crawling Shadows). W USA CD i LP - Hells Headbangers.
Jak podaje internet materiał ukaże się w Europie jako CD (Garazel) i taśma oraz DLP (Of Crawling Shadows). W USA CD i LP - Hells Headbangers.
Niestety tak to wygląda.Lucek pisze:jeden kiepski riff powtarzany przez 7 min, można zdechnąć z nudówj
- vicek
a to zaskoczenie ... no zobaczymy co z tego wyjdzie ...
- ozob
Nie wyobrazam sobie, aby po takim "intro" nie przypierdolili w utworze nr 2.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- COFFIN
Wpisując ostatnio do wiadomego tematu na co jeszcze czekam, po cichu liczyłem na nowy materiał CDG w przyszłym roku. A tu jeb:D Bas robi niezła robotę, jak zwykle, a te klawichony niezły klimat. Będzie ciekawie. To jest naprawdę dobry rok.
'Come the Blessed Madness'
- vicek
I wyjdzie 23 września , oby na cd . Czuje że wszystkie kawałki będą transoweCOFFIN pisze:Wpisując ostatnio do wiadomego tematu na co jeszcze czekam, po cichu liczyłem na nowy materiał CDG w przyszłym roku. A tu jeb:D Bas robi niezła robotę, jak zwykle, a te klawichony niezły klimat. Będzie ciekawie. To jest naprawdę dobry rok.
-
- zaczyna szaleć
vicek pisze:oby na cd .

-
- zaczyna szaleć
Który jeszcze się nie skończył. Na przyszły też warto czekać jeśli chodzi o aktywności poboczne bohaterów tematu - Doombringer.COFFIN pisze:To jest naprawdę dobry rok.
- Gumiak
Trzymają poziom z poprzedniego LP, czyli totalna nuda i wielkie ziew.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Żadne zaskoczenie. Massemord - The Madness Tongue Devouring Juices of Livid Hope się kłania. Riff nie jest zły, ale ileż można słuchać jednego riffu? ;-) Mam nadzieję, że to tylko intro zwiastujące pożogę. Nie zmienia to faktu, że czuję że te 7 minut zostało zmarnowane. 3 minuty spokojnie by wystarczyły.
all the monsters will break your heart
- vicek
Dark Fury nie przebiją
-
- rasowy masterfulowicz
Oby, to była znakomita płyta.Gumiak pisze:Trzymają poziom z poprzedniego LP.
Celem życia nie jest przeżycie.
- maciek z klanu
Tylko riff od massemord rozpierdalal mózg, a tutaj trochę to mdłe:)))nicram pisze:Żadne zaskoczenie. Massemord - The Madness Tongue Devouring Juices of Livid Hope się kłania. Riff nie jest zły, ale ileż można słuchać jednego riffu? ;-) Mam nadzieję, że to tylko intro zwiastujące pożogę. Nie zmienia to faktu, że czuję że te 7 minut zostało zmarnowane. 3 minuty spokojnie by wystarczyły.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo