BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Re: BURZUM
Ty to w ogóle jesteś nadzieją forum.. na to że przestaniesz tu bywać.
Ostatnio zmieniony 24-12-2011, 13:41 przez Pöstmörtem, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdaje się że nadzieją forum to my jesteśmy Kolego P., nadzieją na rychły koniec, a przynajmniej upragniony ban.
-
- zahartowany metalizator
po prostu Postmortem Was/Nas szczerze nienawidzi. co tu ukrywac, skoro wszystko juz jest jasne, mamy jak na tacy jego zamiary i intencje.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
eee tam biadolisz znowu. oducz się tych badziewiastych odruchów. im więcej myśli wklepanych w klawiaturę, tym więcej kreatywności. kto wie, może swojego czasu stworzymy dom mody i będziemy zatrudniać modelki i modeli metalowych sprzedających kulturę ubioru na całą planetę. rusz głową bracie ;)535 pisze:Zdaje się że nadzieją forum to my jesteśmy Kolego P., nadzieją na rychły koniec, a przynajmniej upragniony ban.
Już raz proponowałeś mi założenie partii jako Wolfkhan i jak się to dla Ciebie zakończyło? Myślałem, że wpadłeś pod pociąg w okolicach Łodzi, szczęściem było to tylko załamanie psychiki, które jak widzę trwa do tej pory. Ja dbam tylko o swój interes i nikogo prócz Szanownej Małżonki do niego nie dopuszczam.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
O różnicach w temacie biznesu nie będę się rozpisywał, bo zaraz mi zarzucą różne niepoprane kwestie.
Ostatnio zmieniony 24-12-2011, 13:42 przez Pöstmörtem, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaki film? dochodzisz do 1,85 promille, czas na Ciebie.
@Maria
Na nowe wskazanie Vikernesa prawdopodobnie , nie trzeba będzie czekać dłużej, niż do czerwca.
@Maria
Na nowe wskazanie Vikernesa prawdopodobnie , nie trzeba będzie czekać dłużej, niż do czerwca.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Nie inaczej ja. :PKurt pisze:Też miałem taką nadzieję. ;)535 pisze:A ja "gupi" myślałem, że padnie święta nazwa ATHEIST.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Ha ha ha. Widzę, że zachowałeś resztki umysłu w przeciwieństwie do zapijaczonego idioty P.535 pisze:Doktora Doktora szybko Lekarza
20 lat minęło, a USA wciąż atrakcyjne dla emigrantów.
- Gore_Obsessed
Dla niektórych wyznawców pierwotnego deathowego młócenia również. :)Pöstmörtem pisze:ahem. nie bardzo. dla wyznawców technicznego death Burzum jest nie do przyjęcia.Herezjarcha pisze:Pewnie wszyscy za, co jak co ale ten album idealnie godzi kultowców z intelektualistami.Pöstmörtem pisze:zasłuchuję się w "Filosofem". jeden z najlepszych albumów black metalowych wszechczasów? kto za, kto przeciw?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
posłuchałem tych nowych interpretacji i jako, że nie mam bałwochwalczego stosunku do twórczości Griszy to w sumie nie wzruszyły mnie te wersje
imo facet rozlicza się z młodością durną (bardziej) i chmurną. jeśli ta płytka to symboliczne zamknięcie drzwi z napisem "stare dobre czasy" to szacun. jeśli to wstęp do odgrzewania kolejnych materiałów to już tylko uśmiechnąć się z politowaniem zostało.
rząd postanowił, a co będzie? zobaczymy.
imo facet rozlicza się z młodością durną (bardziej) i chmurną. jeśli ta płytka to symboliczne zamknięcie drzwi z napisem "stare dobre czasy" to szacun. jeśli to wstęp do odgrzewania kolejnych materiałów to już tylko uśmiechnąć się z politowaniem zostało.
rząd postanowił, a co będzie? zobaczymy.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
- zaczyna szaleć
Burzum persists. A new Burzum album, titled "Umskiptar" (Metamorphoses), is scheduled for release in May 2012 on Byelobog Productions. "Umskiptar" consists of 65 minutes of skaldic metal, recorded in Grieghallen Studio in Bergen in September 2011.
"Umskiptar" track list:
Blóðstokkinn (Soaked in Blood) (1:16)
Jóln (Deities) (5:51)
Alfadanz (Elven Dance) (9:22)
Hit helga Tré (The sacred Tree) (6:51)
Æra (Honour) (3:58 )
Heiðr (Esteem) (3:02)
Valgaldr (Song of the Fallen) (8:03)
Galgviðr (Gallow Forest) (7:16)
Surtr Sunnan (Black from the South) (4:14)
Gullaldr (Golden Age) (10:20)
Níðhöggr (Attack from Below) (5:00)
The lyrics on "Umskiptar" are all taken from a Norse poem, Völuspá. For an English translation of the lyrics see the book "Sorcery And Religion In Ancient Scandinavia". The original Norse lyrics for "Umskiptar" can be found here.
http://www.burzum.org/eng/news.shtml
http://www.burzum.org/eng/discography/o ... ptar.shtml
"Umskiptar" track list:
The lyrics on "Umskiptar" are all taken from a Norse poem, Völuspá. For an English translation of the lyrics see the book "Sorcery And Religion In Ancient Scandinavia". The original Norse lyrics for "Umskiptar" can be found here.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
fajnie, nie mam pojecia czy to bedzie dobra plyta ale jestem jej ciekaw
w sumie to chyba musze znow przysiasc do Fallen bo moze wcale nie jest tak zle z ta plyta, haha
w sumie to chyba musze znow przysiasc do Fallen bo moze wcale nie jest tak zle z ta plyta, haha
this is a land of wolves now
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Czyli co, szykować skórzane kapcie i wełnianą kamizelkę czy zrobić wycieczkę do piwnicy? ;D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
I to jest zajebisty news. :)Pmayhem pisze:Burzum persists. A new Burzum album, titled "Umskiptar" (Metamorphoses), is scheduled for release in May 2012 on Byelobog Productions. "Umskiptar" consists of 65 minutes of skaldic metal, recorded in Grieghallen Studio in Bergen in September 2011.
"Umskiptar" track list:
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Mistrz
- postuje jak opętany!
zajebista okładka
- Block69