FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FURIA
Dziś ,,po zmierzchu,, chyba będzie stream takie info na FB pagan rec
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Płyta też pojawiła się do kupienia
- ozob
- zahartowany metalizator
Zaraz sobie zapodam do czerwonego wina. Bo to granie pod takie trunki, nie?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
I serio jak słuchowisko czy pierdolenie?
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- Drone
Bdb to wchodzi.
Chociaż brakuje mi hiszpańskiego komentatora piłkarskiego. Już tłumaczę: jak włączałem trailer z Czubówną, to w drugiej karcie przeglądarki miałem odpaloną jakąś relację z hiszpańskiej ligi, a głos na głośnikach wyciszony. Jak pogłośniłem, to trailer zmiksował się z hiszpańskim komentatorem i brzmiało to zajebiście, mówię sobie "ale chłopaki grubo, grubo popłynęli". Niestety, zorientowałem się, jak trailer się skończył, a komentator dalej komentował
Chociaż brakuje mi hiszpańskiego komentatora piłkarskiego. Już tłumaczę: jak włączałem trailer z Czubówną, to w drugiej karcie przeglądarki miałem odpaloną jakąś relację z hiszpańskiej ligi, a głos na głośnikach wyciszony. Jak pogłośniłem, to trailer zmiksował się z hiszpańskim komentatorem i brzmiało to zajebiście, mówię sobie "ale chłopaki grubo, grubo popłynęli". Niestety, zorientowałem się, jak trailer się skończył, a komentator dalej komentował

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- maciek z klanu
Z tą epka to już trochę wkurwiajace. Bo tak jak urfaust chciał nagrać muzę do picia nie jako lp ale jednak poszło jako lp bo dłuższe wyszło ale nie traktujmy tego jak lp. Litości.
- total_necro
- świeżak
"oficjalny stream szóstej dużej płyty" wg musick.
https://www.musickmagazine.pl/archiwa/7955#more-7955
https://www.musickmagazine.pl/archiwa/7955#more-7955
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Odczuwam podobnie. Tak naprawdę to jakieś posklejane plamy dźwięków, które miejscami są ok, a miejscami nie. Jak dla mnie nic specjalnego.
all the monsters will break your heart
- Dragazes
- w mackach Zła
Ostatnie parę minut super, reszta - jak na 5 lat czekania to jednak rozczarowanie, nie zasługuje to na miano lp.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.