IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: IMMOLATION
Jazz death metal to najbardziej pedalska rzecz jaka mogla by sie przytrafic immo .
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zapominasz o black metalu :)vicek pisze:Jazz death metal to najbardziej pedalska rzecz jaka mogla by sie przytrafic immo .
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Nad wyraz dobrze słucha się tej płyty w samochodzie. Nie wiem dlaczego ale znacznie bardziej zyskuje niż np odtwarzając ją w domowych warunkach. W każdym bądż razie podoba mi się bardziej jak na początku ale dalej jest i tak mocno średnio jak na tą ekipę.
-
Pacjent
Mam inaczej. Dla mnie płyta zaczyna "jechać" od szóstego kawałka ("Destructive Currents"), choć wcześniej też jest dobrze.tomaszm pisze:Nad wyraz dobrze słucha się tej płyty w samochodzie. Nie wiem dlaczego ale znacznie bardziej zyskuje niż np odtwarzając ją w domowych warunkach. W każdym bądż razie podoba mi się bardziej jak na początku ale dalej jest i tak mocno średnio jak na tą ekipę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
Podobno w nowym Nosie Magazine jest reklama trasy pod koniec września, cztery koncerty Immolation + Azarath. Na pewno Gdynia, poza tym nie wiem. Czy ktoś ma jakieś info na ten temat? Bo na razie żadnego potwierdzenia nie widzę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Nasum
Miło by było gdyby zawitali na Śląsk.
-
Pacjent
Może był to archiwalny numer sprzed 10 lat?Lukass pisze:Podobno w nowym Nosie Magazine jest reklama trasy pod koniec września, cztery koncerty Immolation + Azarath. Na pewno Gdynia, poza tym nie wiem. Czy ktoś ma jakieś info na ten temat? Bo na razie żadnego potwierdzenia nie widzę.
http://www.blabbermouth.net/news/immola ... lish-tour/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lukass
:D Na szczęście nie, ten z Einarem Selvikiem na okładce. Mam nadzieję, że się potwierdzi ten news, Immo pod nosem zawsze fajnie.Pacjent pisze:Może był to archiwalny numer sprzed 10 lat?Lukass pisze:Podobno w nowym Nosie Magazine jest reklama trasy pod koniec września, cztery koncerty Immolation + Azarath. Na pewno Gdynia, poza tym nie wiem. Czy ktoś ma jakieś info na ten temat? Bo na razie żadnego potwierdzenia nie widzę.
http://www.blabbermouth.net/news/immola ... lish-tour/" onclick="window.open(this.href);return false;
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
- uglak
- Lukass
O, dziękuję bardzo koledze Ascetic. Super!
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
proszę,Lukass pisze:O, dziękuję bardzo koledze Ascetic. Super!
lys på slutten av lys
-
Karkasonne
O proszę, W końcu coś się w Krakowie podzieję, fajnie. Pewnie na wszystkim poza Immolation będę.
Ostatnio zmieniony 25-06-2017, 14:58 przez Karkasonne, łącznie zmieniany 1 raz.
- Żułek
może tym razem się uda wpaść ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- DonJuanDeNarco
- starszy świeżak
-
byrgh
o patrzcie go, jaki buntownik! ta edycja to podejrzewam z powodu "podzielę", ale coś mi podpowiada, że wyedytowałeś dla esencji posta :DKarkasonne pisze:O proszę, W końcu coś się w Krakowie podzieję, fajnie. Pewnie na wszystkim poza Immolation będę.
- uglak
faktycznie wyglada na to ze po dwoch latach chujni wreszcie Krakow wraca do solidnej ilosci koncertowKarkasonne pisze:O proszę, W końcu coś się w Krakowie podzieję, fajnie. Pewnie na wszystkim poza Immolation będę.
Guilty of being right
-
est
-
Karkasonne
Autokorekty, autokorekty wszędzie. Tylko tej części z buntownikiem nie łapię. Jeśli chodzi o to że nie idę na Immolation to dlatego, że już ich widziałem z Macabre i Napalm Death, a sami w sobie mnie nie interesują (poszedłem dla Macabre).byrgh pisze:o patrzcie go, jaki buntownik! ta edycja to podejrzewam z powodu "podzielę", ale coś mi podpowiada, że wyedytowałeś dla esencji posta :DKarkasonne pisze:O proszę, W końcu coś się w Krakowie podzieję, fajnie. Pewnie na wszystkim poza Immolation będę.