BLINDEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: BLINDEAD
Ja jebię...O ile instrumentalnie jest jak najbardziej ok (dużo ostatniego Isis, elektroniczne plamy w tle) to wokale są położone kompletnie. Jeśli cała płyta ma tak wyglądać to będzie źle.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nic bardziej mylnego. Skoro instrumentalnie nie ma sludge to niech nie będzie go także wokalnie. Dlatego cały utwór odbieram jak najbardziej pozytywnie.Nerwowy pisze:Ja jebię...O ile instrumentalnie jest jak najbardziej ok (dużo ostatniego Isis, elektroniczne plamy w tle) to wokale są położone kompletnie. Jeśli cała płyta ma tak wyglądać to będzie źle.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Biały
- w mackach Zła
Jest to granie pod Katatonię, co bynajmniej nie jest dla mnie żadnym negatywem ale też myślę, że płyta będzie bardziej zróżnicowana i trochę ciężaru też usłyszymy.
-
- w mackach Zła
Cos jest na rzeczy z tą Katatonią. Miejscami kawałek nawet ok ale w całości przynudza. Brakuje pierdolnięcia
- Nerwowy
Sladż - sradż - te wokale są zwyczajnie słabe i wymuszone. Zwykły hc krzyk zrobiłby tutaj o wiele lepszą robotę zresztą podobnie jak na ostatnim Isis było. A tak mamy rzewne zaśpiewy z polackim akcentem...Pacjent pisze:Nic bardziej mylnego. Skoro instrumentalnie nie ma sludge to niech nie będzie go także wokalnie. Dlatego cały utwór odbieram jak najbardziej pozytywnie.Nerwowy pisze:Ja jebię...O ile instrumentalnie jest jak najbardziej ok (dużo ostatniego Isis, elektroniczne plamy w tle) to wokale są położone kompletnie. Jeśli cała płyta ma tak wyglądać to będzie źle.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Faktycznie, jest w tych wokalach te typowo krajowe ściśnięcie jaj. Ni to śpiew, ni to kocie jęki.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Oki
- weteran forumowych bitew
Z tego co pamiętam Havoc wspominał kiedyś, że Blindead pierwotnie mieli się poruszać w okołokatatoniowych klimatach. Więc może na nowym albumie zwyczajnie wrócili do pierwotnej koncepcji.Tarpaulin pisze:Cos jest na rzeczy z tą Katatonią
-
- w mackach Zła
Jednak wolałbym, żeby nadal byli Neurosis wannabies...
- harvestman
+1,Tarpaulin pisze:Jednak wolałbym, żeby nadal byli Neurosis wannabies...
- Silent_Sea
+ 500harvestman pisze:+1,Tarpaulin pisze:Jednak wolałbym, żeby nadal byli Neurosis wannabies...
ostatecznie nowy numer nie jest zły - zobaczymy jak wyjdzie plyta
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- harvestman
Nie jest zły ale też dupy nie urywa. Leci sobie i tak gdzieś w połowie człowiek przestaje się interesować tym co się wydobywa z głośników :)Silent_Sea pisze:+ 500harvestman pisze:+1,Tarpaulin pisze:Jednak wolałbym, żeby nadal byli Neurosis wannabies...
ostatecznie nowy numer nie jest zły - zobaczymy jak wyjdzie plyta
-
- postuje jak opętany!
"Affliction" to dla mnie arcydzieło. Stawiam ten album obok "Moonlight", "De Profundis" i "Satanici", ale singiel mnie rozczarowuje, przewidywalny, nudny, schematyczny. Wokal też mizerny. Łudzę się, że nowa płyta będzie inna i zostanę bardzo pozytywnie zaskoczony.
- Kraft
W sam raz dla okularników tryskających z pały na monitor z kodem źródłowym i sfiksowanych dekadentów szukających emocji w czarnym kwadracie. Porażka, jak metal oddala się od macierzy, od klasy robotniczej :/Hollowman pisze:
- Nerwowy
Od kiedy Blindead to zespól metalowy ? :DDD
- Dragazes
- w mackach Zła
A ja czekam na płytę. Dla mnie nie ma czegoś takiego jak jeden utwór BLINDEAD, są tylko albumy. Nie oceniam więc przed posłuchaniem całości.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Kraft
Gdzie nie kopnę widzę klasyfikację jako sludge/doom, więc mnie się nie pytaj...Nerwowy pisze:Od kiedy Blindead to zespól metalowy ? :DDD
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Tekst tygodnia.shadowthrone pisze:"Affliction" to dla mnie arcydzieło. Stawiam ten album obok "Moonlight", "De Profundis" i "Satanici"
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
nju trak kolejny:
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
- Żułek
do czytania newsów na onecie w sam raz :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist