A wszystko dlatego, że spiknął się z Morfem.Heretyk pisze:Oczywiście to pierdolisz jak potłuczony, ale już wychodzę, skoro nie podlega dyskusji.byrgh pisze:MoR to oczywiscie najlepszy BS i to nie podlega dyskusji
W ogóle jakiś się strasznie arogancki ostatnio stałeś, takie dziwne przeistoczenie z niegdysiejszej szarej myszki. :)
BLACK SABBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: BLACK SABBATH

-
- mistrz forumowej ceremonii
nie nakręcaj konfliktu ;)))
-
- zahartowany metalizator
ty Castor akurat nie pierdolisz od dzisiaj, wiec oszczedze ci wyczerpujacej uwagi
- Castor
- weteran forumowych bitew
Ale ja się do treści twoich postów nie dopierdalam, tylko ich forma mi się nie podoba. Dlatego zgadzam się z Heretykiem.

-
to nie wiem czy temu podolasz, ale bedziesz musial sie nauczyc z tym zyc :)
- Morph
- Kontakt:
Dementuję, byrgh ma u mnie przejebane aż do czasu gdy Corpus Christii skończy karierę.Castor pisze:A wszystko dlatego, że spiknął się z Morfem.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- hcpig
Raczej jest przejawem nieświadomego geniuszu Iommiego - niby prosta piosenka z tekstem na poziomie jakiejś Kayahy, ale jednak powala wrzynającym się w łeb motywem wymyślonym przypadkiem przez Tonny'ego (siadł, wystukał cokolwiek, zapamiętał, nagrał) i klimatem potęgowanym przez lodowato brzmiące syntezatorki, jak najbardziej pasuje do klimatu reszty krążka, a już na pewno nie można go zrównywać z płytkim dziadostwem jakie Ozzy wypuszczał solo (który swoją drogą zarżnął 'Changes'; w duecie z córką). Ciekawe co sądzisz o takich numerach jak 'Who Are You?', 'She's Gone' albo 'It's All Right' - chociaż ten ostatni jest IMHO jedynym numerem z ery Osbourne'a, który można posądzić o chujowatość, co potwierdza fakt częstego odgrywania go przez Guns'n'Roses. :)longinus696 pisze:Dajcie spokój, "Changes" to maksymalnie naiwny, łzawy i prostacki kawałek, który psuje odbiór całego "Vol. 4". Dość często go przeskakuję podczas odsłuchu, żeby sobie nie rujnować ogólnego wrażenia. Zupełnie nie wiem, co miałoby w tym kawałku "rozpierdolić czaszkę" po jakimś czasie. To zwykła, wsiowa balladka, bez ukrytego haka, bez nerwu, bez czegokolwiek.
Yare Yare Daze
-
Juz mogie zaczac sie ciac? Jakby co czekam na sygnal.Morph pisze:Dementuję, byrgh ma u mnie przejebane aż do czasu gdy Corpus Christii skończy karierę.Castor pisze:A wszystko dlatego, że spiknął się z Morfem.
-
- rasowy masterfulowicz
It's Alright to fajny numer. A GNR to wielki, zajebisty zespol, musisz posluchac ;)hcpig pisze: Ciekawe co sądzisz o takich numerach jak 'Who Are You?', 'She's Gone' albo 'It's All Right' - chociaż ten ostatni jest IMHO jedynym numerem z ery Osbourne'a, który można posądzić o chujowatość, co potwierdza fakt częstego odgrywania go przez Guns'n'Roses :)
I AM MORBID
- hcpig
Obiektywnie AFD (i tylko AFD) to dobra płyta, ale subiektywnie nienawidzę. :)
Yare Yare Daze
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
byrgh pisze:Juz mogie zaczac sie ciac? Jakby co czekam na sygnalMorph pisze:Dementuję, byrgh ma u mnie przejebane aż do czasu gdy Corpus Christii skończy karierę.Castor pisze:A wszystko dlatego, że spiknął się z Morfem.

Lepiej pozno niz wcale. ;)
-
- rasowy masterfulowicz
Koniec pierdolenia, poprosze o konkretne argumenty i fakty przemawiajace za tym, ze Use Your Illusion i Lies nie sa dobrymi plytami. ;)hcpig pisze:Obiektywnie AFD (i tylko AFD) to dobra płyta
I AM MORBID
- Self
- rasowy masterfulowicz
Daj spokój, hejterzy Gunsów nigdy nie zrozumieją zajebistości tych płyt. :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Bloodcult
Raczej o mnie, ja jestem największym hejteren Gunsów na tym forum.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Mam nadzieję, że będę mógł z dumą powiedzieć kiedyś o sobie: "uwielbiałem Guns N' Roses, zanim ten trend pojawił się na Masterfulu".

- Bloodcult
Uwielbienie G'n'R na Masterfulu? Nigdy! :D
- Self
- rasowy masterfulowicz
Też w to nie wierzę, ale co mam poradzić, że jesteście głuche chuje? :D
- hcpig
Szmira to jest.Mort pisze:Koniec pierdolenia, poprosze o konkretne argumenty i fakty przemawiajace za tym, ze Use Your Illusion i Lies nie sa dobrymi plytami. ;)
Yare Yare Daze
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szmirę to masz w awatarze. Use Your Illusion to albumy epokowe, tak samo ważne dla rocka jak Nevermind.
all the monsters will break your heart