KAEVUM

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

Re: KAEVUM - Natur (2012)

02-09-2012, 14:34

2 miesiące
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

02-09-2012, 15:03

no pewnei bedzie gral w takim komercyjnym zespole jak Besatt :)
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
Lykantrop

03-09-2012, 16:54

W kooońcu, grubo ponad miesiącu czekania jest, proszę państwa! Nawet gratyfikację otrzymałem, więc mamy europejski poziom usług. Obawiam się, że gdyby nie moje histeryczne apele połączone z taktyką iście terrorystyczną to bym sobie jeszcze poczekał, ale nic to. Ciekawi mnie tylko jak w piątek miał mi podać numer przesyłki, skoro jak byk stoi, że wysłane w sobotę (a jeszcze w piątek dostałem sms, gdzie zaręczał "zostało wysłane w pizdę czasu temu")... nie wdając się za bardzo w takie rozważania mogę jednak odwołać postawiony zarzut - Hammer of Hell rip offem nie jest, jednakże przestrzegam wszystkich przed robieniem interesów z tym gościem. No chyba, że jesteście arcycierpliwi i nie przeszkadza Wam to, że ktoś cały czas Was robi w konia z terminem wysyłki i nawet jest w stanie "DAĆ SŁOWO", które potem i tak nic nie znaczy. Pomijam też, że za wysyłkę policzył sobie dychę, a równowartość wartości znaczków wynosi 5,10 zł.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-09-2012, 18:16

To była prawdziwa brazylijska telenowela! Nawet zakończenie dobre! :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Lykantrop

03-09-2012, 18:27

Eeee tam, nikt w mordę nie dostał, łez też nie stwierdzono, a nawet żadna rozgoryczona niewiasta w międzyczasie nie odebrała sobie życia wieszając się na klamce sracza. Maile na nic się zdawały, telefony (których nie chciał odbierać) i smsy również, a jak się dowiedział o dyskusji w tym temacie to od razu stanął na wysokości zadania. Co ja bym bez Masterfula zrobił...
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

04-09-2012, 14:15

ktoś wie skąd pochodzi fota z okładki "Nordnorsk Hatmusik"???? widziałem już gdzieś to zdjęcie,ale nie mam pojęcia gdzie..
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

04-09-2012, 16:46

Lykantrop pisze:W kooońcu, grubo ponad miesiącu czekania jest, proszę państwa! Nawet gratyfikację otrzymałem, więc mamy europejski poziom usług. Obawiam się, że gdyby nie moje histeryczne apele połączone z taktyką iście terrorystyczną to bym sobie jeszcze poczekał, ale nic to. Ciekawi mnie tylko jak w piątek miał mi podać numer przesyłki, skoro jak byk stoi, że wysłane w sobotę (a jeszcze w piątek dostałem sms, gdzie zaręczał "zostało wysłane w pizdę czasu temu")... nie wdając się za bardzo w takie rozważania mogę jednak odwołać postawiony zarzut - Hammer of Hell rip offem nie jest, jednakże przestrzegam wszystkich przed robieniem interesów z tym gościem. No chyba, że jesteście arcycierpliwi i nie przeszkadza Wam to, że ktoś cały czas Was robi w konia z terminem wysyłki i nawet jest w stanie "DAĆ SŁOWO", które potem i tak nic nie znaczy. Pomijam też, że za wysyłkę policzył sobie dychę, a równowartość wartości znaczków wynosi 5,10 zł.
Nienawidzę takiego postępowania, nie tylko jeśli chodzi o kupowanie czegokolwiek w internecie, ale ogólnie w życiu. Ostatnio przeprowadzam akcję czyszczenia swojej firmy z klientów, którzy notorycznie spóźniają się z płatnościami i trzeba im o nich parokrotnie przypominać. Miałem do niedawna takich klientów, którzy jak do nich dzwoniłem z windykacją, to stwierdzali, że "dziś puścili przelew", który dziwnym trafem szedł z 10 dni. Nie wiem czy ludzie są na tyle głupi, że myślą iż ktoś im uwierzy, po chuj kłamać w takich kwestiach i upierać się, że "zapłaciłem dzisiaj" albo właśnie "wysłałem ci płytę w chuj czasu temu"? Pierdolone gównojady.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

04-09-2012, 16:56

Mi też się zdarza spóźnić z płatnością czy z wysyłką, ale znam takie słowo jak "przepraszam" i nigdy nie idę w zaparte, że wysłałem, albo zapłaciłem.
Akurat akcja czyszczenia ze "złych" klientów dotyczy mojej głównej działalności tj. biura rachunkowego, a nie nocnej dłubaniny czyli sklepu. :-)

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

22-09-2012, 19:23

Darker Than Black Records:
CD is coming this Winter... LP is sold out.
Fidelio666
zaczyna szaleć

22-09-2012, 19:30

Trzeba będzie pilnować.
atr
postuje jak opętany!

22-09-2012, 23:27

Genocide_Command pisze:
LP is sold out.
będzie srogi rare, schodzący za gruby piniądz?
Hjertet mitt slår i mørket
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

22-09-2012, 23:44

Fidelio666 pisze:Trzeba będzie pilnować.
Będę sprowadzał.

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
535

23-09-2012, 00:03

krz63 pisze:
Lykantrop pisze:W kooońcu, grubo ponad miesiącu czekania jest, proszę państwa! Nawet gratyfikację otrzymałem, więc mamy europejski poziom usług. Obawiam się, że gdyby nie moje histeryczne apele połączone z taktyką iście terrorystyczną to bym sobie jeszcze poczekał, ale nic to. Ciekawi mnie tylko jak w piątek miał mi podać numer przesyłki, skoro jak byk stoi, że wysłane w sobotę (a jeszcze w piątek dostałem sms, gdzie zaręczał "zostało wysłane w pizdę czasu temu")... nie wdając się za bardzo w takie rozważania mogę jednak odwołać postawiony zarzut - Hammer of Hell rip offem nie jest, jednakże przestrzegam wszystkich przed robieniem interesów z tym gościem. No chyba, że jesteście arcycierpliwi i nie przeszkadza Wam to, że ktoś cały czas Was robi w konia z terminem wysyłki i nawet jest w stanie "DAĆ SŁOWO", które potem i tak nic nie znaczy. Pomijam też, że za wysyłkę policzył sobie dychę, a równowartość wartości znaczków wynosi 5,10 zł.
Nienawidzę takiego postępowania, nie tylko jeśli chodzi o kupowanie czegokolwiek w internecie, ale ogólnie w życiu. Ostatnio przeprowadzam akcję czyszczenia swojej firmy z klientów, którzy notorycznie spóźniają się z płatnościami i trzeba im o nich parokrotnie przypominac. Miałem do niedawna takich klientow, którzy jak do nich dzwoniłem z windykacją, to stwierdzali, że "dzis puścili przelew", który dziwnym trafem szedł z 10 dni. Nie wiem czy ludzie są na tyle głupi, że myslą iż ktoś im uwierzy, po chuj kłamac w takich kwestiach i upierac się, że "zaplacilem dzisiaj" albo własnie "wysłałem ci płytę w chuj czasu temu"? Pierdolone gównojady.
Dodatkowo kurwy i szmaciarze. Pieniądz przepływa dziś automatycznie, a paczki "śmigają" w ciągu niecałych 24 godzin (przynajmniej na terenie naszego Kraju). Warunek jest jeden - muszą być wysłane. Reszta (czyli próby tłumaczenia) to nędzne pierdolenie.
Fidelio666
zaczyna szaleć

23-09-2012, 09:10

krz63 pisze:
Fidelio666 pisze:Trzeba będzie pilnować.
będę sprowadzał.
Daj znać jak już będziesz miał.
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

23-09-2012, 10:16

sądzę, że z cedekami nie będzie problemu. też pewnie trochę zamówię, zresztą w PL pewnie będzie ich nadmiar po tym hypie jaki zrobiliście ;)

At next:
- KAEVUM (Nor) "Kosmos Erwache!" - CD
- KAEVUM (Nor) "Natur" - CD

a Natur bardzo ok, dostałem ostatnio winyl dla siebie z wymiany ( nie, nie mam więcej, uprzedzam pytania )
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

23-09-2012, 13:19

atr pisze:
Genocide_Command pisze:
LP is sold out.
będzie srogi rare, schodzący za gruby piniądz?
Mam nadzieję bo mam trzy :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

15-12-2012, 06:58

From the upcoming CD "Kosmos Erwache!", to be released in early 2013 via D.T.B. Records.
http://www.youtube.com/watch?v=blIiFwe- ... e=youtu.be
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

15-12-2012, 07:47

A i wczesny rok 2013 zaowocuje Naturem na CD.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-12-2012, 08:29

Nareszcie, choć pewnie wczesny 2013 to będzie gdzieś około czerwca...;-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

15-12-2012, 12:19

[quote="Pan_Kimono"]ktoś wie skąd pochodzi fota z okładki "Nordnorsk Hatmusik"???? [ /quote]

Z avatara Scraapha.

A kapela zacna.

A serio bardziej - pojawia się ten obraz na rożnych zestawieniach tego typu fotek rodzajowych z czasów prosperity III Rzeszy :
http://blogs."hotlink od ruskich zabroniony"/mail/tchoukaev3/4A ... 8A12A.html (jest tam chyba też panienka z okładki Prakt)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
ODPOWIEDZ