MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: MGŁA
Nie chce mi się szukać, ale na pewno coś takiego tutaj było. Na legendarny split KTHRSS/ TTNBLD oczywiście też czekam i nie śpię przez to czekanie.
-
- postuje jak opętany!
No serio:)
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
No to udowodnij. Sova wspomniał o mini. Wyszukiwarka w ramach wątku też działa dobrze, i nie ma żadnego relewantnego wyniku dla frazy "spli*".
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- postuje jak opętany!
No to wyszukiwarka źle działa. Spróbuję poszukać, no ale może wpadnie Sova i mnie wyręczy.
-
- postuje jak opętany!
Dobra chuj, poszukałem trochę, ale dalej mi się nie chce. Sova potwierdzi to potwierdzi. Nie to nie. Nie będzie to nie będzie. Będzie, to przyznasz mi rację;)
-
- postuje jak opętany!
Nie wzywam imienia Sovy nadaremno:)
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Może wetknę kij w mrowisko, ale na chwilę obecną nie łapię fenomenu nowego albumu i wydaje mi się, że forumowe zawyżone oceny to objaw zbiorowej histerii.
You've got nothing to lose but your lives.
-
Spokojnie. dzisiejsza medycyna naprawdę posunęła się do przodu. Ktoś ci na pewno jakoś pomoże.Random Apex pisze:Może wetknę kij w mrowisko, ale na chwilę obecną nie łapię fenomenu nowego albumu i wydaje mi się, że forumowe zawyżone oceny to objaw zbiorowej histerii.
- Random Apex
@Alsvartr: nie sądzę, bym już mogła oceniać kawałek po kawałku, zrobię to, gdy przesłucham ten album tysiąc dwieście razy, ale raczej chodzi mi o to, że hmm... zabrzmi to kolokwialnie, ale nie było "pierdolnięcia" :) Tak o, po prostu dobra muzyka, ale jeszcze nic zachwycającego i sprawiającego, że bielizna staje się wilgotna nawet na kaloryferze.
@Morph: :D wcale nie! Gdy w końcu znajdę Cię na tym lastefemie, to wyjdzie pewnie, że jesteśmy klonami gustowymi, zobaczysz.
@kakademona: mnie jeszcze pomogą, Tobie już chyba nie za bardzo ;)
@Morph: :D wcale nie! Gdy w końcu znajdę Cię na tym lastefemie, to wyjdzie pewnie, że jesteśmy klonami gustowymi, zobaczysz.
@kakademona: mnie jeszcze pomogą, Tobie już chyba nie za bardzo ;)
Ostatnio zmieniony 18-07-2012, 10:02 przez Random Apex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Gdybym był kobietą, to przy wejściu z "on to rupture..." w pierwszym utworze miałbym kisiel w gaciach. ;) Tak więc nie rozumiem, ale ok. Co kto lubi.Random Apex pisze:Tak o, po prostu dobra muzyka, ale jeszcze nic zachwycającego i sprawiającego, że bielizna staje się wilgotna nawet na kaloryferze.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- Kontakt:
Myslovitz i Hey w Top10? Adontfinksoł ;).Random Apex pisze:@Morph: :D wcale nie! Gdy w końcu znajdę Cię na tym lastefemie, to wyjdzie pewnie, że jesteśmy klonami gustowymi, zobaczysz.
Give birth to something dead
- maciek z klanu
Niee??? To moge ci odesłać? :PSova pisze:dawać, dawać. wasze dyskusje zawsze nakręcają mi sprzedaż ;)
Random, w muzyce Mgła nie chodzi jednak o "pierdolnięcie", wiesz?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Random Apex
Zapewne masz rację, jednak taka mainstreamowa Furia ocierająca się o dekadencję, nihilizm i inne depresje świata, ma to "coś", co mnie czasem bierze :) posłucham więcej tej Mgwah, może nagle dostanę objawienia i przyjdę się kajać przed Pańskie oblicze :)Sova pisze:dawać, dawać. wasze dyskusje zawsze nakręcają mi sprzedaż ;)
Random, w muzyce Mgła nie chodzi jednak o "pierdolnięcie", wiesz?