METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: METALLICA
no dobra, for whom to ten trzeci zajebisty kawalek :D
uwielbiam :DDDD
uwielbiam :DDDD
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
no :DD
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
no chyba nie ma dyskusji , ze to jeden z najlepszych numerow metalowych :))) co za zjeb by to podwazal? :DD
- Riven
- Kontakt:
Metallica plays Blackened live (1989) in Seattle
kurwa, jaka moc
uwielbiam te plyte. dla mnie zdecydowanie najlepsza meta. jedyna, ktora mozna porownac ze sleja ;)
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Ładnie się tak pastwić na leżącym?
Nie oszukujmy się, ten zespół już się nie podniesie, ale czy to znaczy że od razu trzeba ich najwcześniejsze dokonania deprecjonować? Weźta się opamiętajta.
Nie oszukujmy się, ten zespół już się nie podniesie, ale czy to znaczy że od razu trzeba ich najwcześniejsze dokonania deprecjonować? Weźta się opamiętajta.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Tak, niby wszystko się zgadza ale ile właściwie w całym tym metalu było zespołów które porównanie ze Slayer wytrzymują? Z 5? Z 10? Włącz sobie dowolną płytę Slayera a potem Kreator, Dark Angel, Sodom, Possessed, a nawet Coroner czy VoiVod (tak już żeby trzymać się tylko thrashu) skumasz ocb? Te zespoły też są upośledzone?Riven pisze:wlacz sobie dowolna plyte Slayera a potem Metallice. skumasz ocb.
- Riven
- Kontakt:
Voivod, Coroner, Dark Angel, Possessed, stary Kreator - masa ok i wcale nie bledna przy Slayerze. Metallica tak :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
kurwa,lato sie zbliza sezon metallica vs slayer w pelni,znowu mam deja vu,rok temu to samo bylo:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
- ultravox
- zahartowany metalizator
Bez przesady, w ogólnym rozrachunku Slayer to wyższa liga niż wyżej wymienione zespoły, ale ich najlepsze płyty spokojnie moga stawac w szranki z ostatnimi dokonaniami Slayer. Ba, większość z nich jest zwyczajnie lepsza niż CI czy WPB. O Metallica juz nawet nie wspomnę, bo to był swego czasu najwyższy mozliwy poziom w takim graniu. Na pewno więc nie zgodze sie z tym, ze "dowolna" płyta Slayer niszczy wszechswiaty, bo fakty są takie, ze oni także mają w swojej dyskografii kilka słabszych pozycji.Herezjarcha pisze:Tak, niby wszystko się zgadza ale ile właściwie w całym tym metalu było zespołów które porównanie ze Slayer wytrzymują? Z 5? Z 10? Włącz sobie dowolną płytę Slayera a potem Kreator, Dark Angel, Sodom, Possessed, a nawet Coroner czy VoiVod (tak już żeby trzymać się tylko thrashu) skumasz ocb? Te zespoły też są upośledzone?Riven pisze:wlacz sobie dowolna plyte Slayera a potem Metallice. skumasz ocb.
Ostatnio zmieniony 25-05-2012, 12:37 przez ultravox, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
- ultravox
- zahartowany metalizator
Daj spokój. Jaki w ogóle start mają kawałki w rodzaju "Here Comes the Pain" czy "Hate Worldwide" do "Black Magic' albo "At Dawn They Sleep"? Szanuję ich za to, że cały czas trzymaja dość wysoki poziom, ale do potegi pierwszych pięciu płyt sporo ich nowszym dokonaniom brakuje. Przynajmniej jak dla mnie.
- Riven
- Kontakt:
e tam, kompletnie inny klimat po prostu. wlasnie slucham tytulowego z WPB i nie powiem, ze jest lepszy niz War Ensemble, ale bania sama napierdala z taka sama moca. KURWA MAC.
moje marzenie: uslyszec na zywo Crypts of Eternity i Cleanse The Soul (King uwaza, ze to najgorszy utwor slayera, jest gluchy bo to bdb piosenka!!!!!:-))
moje marzenie: uslyszec na zywo Crypts of Eternity i Cleanse The Soul (King uwaza, ze to najgorszy utwor slayera, jest gluchy bo to bdb piosenka!!!!!:-))
- Herezjarcha
- w mackach Zła
No to raczej twoja wersja. Choć doktor one niewątpliwie by przyklasnął.Riven pisze:Voivod, Coroner, Dark Angel, Possessed, stary Kreator - masa ok i wcale nie bledna przy Slayerze. Metallica tak :)
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Cóż poradzić? Takie czasy że na co niby ma być sezon? Tortorum vs Deus Mortem?[V] pisze:kurwa,lato sie zbliza sezon metallica vs slayer w pelni,znowu mam deja vu,rok temu to samo bylo:D
- Riven
- Kontakt:
haha, akurat wlasnie przed chwila mi napisal , ze sie cieszy z moich postow :DDDD
no ale serio, co jest w tym nie tak? fakty to fakty.
no ale serio, co jest w tym nie tak? fakty to fakty.
-
- rasowy masterfulowicz
Here Comes the Pain niczego nie brakuje. Jest tak ciezki, ze po latach sluchania dalej nie moge w to uwierzyc.ultravox pisze:Daj spokój. Jaki w ogóle start mają kawałki w rodzaju "Here Comes the Pain" czy "Hate Worldwide" do "Black Magic' albo "At Dawn They Sleep"?
I AM MORBID
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Z faktami jest jak z prawdą. Każdy ma swoje fakty i swoją prawdę. Fakty są takie że Metka i Slayer to ten sam poziom. (To że inaczej wyrażają się w muzyce to nie jest punkt wyjścia do wartościowania. No chyba że wartościujemy według naszych oczekiwań)
Kreator i reszta już raczej (tu mam wątpliwości przy jedynce Possessed) nie. Pomijam teraz VoiVod bo taki wolny elektron w tym całym zamieszaniu.
Kreator i reszta już raczej (tu mam wątpliwości przy jedynce Possessed) nie. Pomijam teraz VoiVod bo taki wolny elektron w tym całym zamieszaniu.
Tak, tak i jeszcze raz tak. 3 X TAK.ultravox pisze:Daj spokój. Jaki w ogóle start mają kawałki w rodzaju "Here Comes the Pain" czy "Hate Worldwide" do "Black Magic' albo "At Dawn They Sleep"? Szanuję ich za to, że cały czas trzymaja dość wysoki poziom, ale do potegi pierwszych pięciu płyt sporo ich nowszym dokonaniom brakuje. Przynajmniej jak dla mnie.
Jeszcze dodatkowe TAK, poza konkursem.Riven pisze:Voivod, Coroner, Dark Angel, Possessed, stary Kreator - masa ok i wcale nie bledna przy Slayerze. Metallica tak :)
- Kraft
- weteran forumowych bitew
FFWF niszczyRiven pisze:a escape to niby dobry kawalek? najlepszy tam jest instrumental i creeping death
Bez żartów. Wskaż zespół który tak nakurwiał w '84